Siste evalueringer (44)

Avretting gulv.

Karer som setter kvalitet på arbeidet sitt. Meget godt fornøyd med gjennomføringen.

Petter Holmgren Helland, 28. jan. 2020

Isolering av loft

Veldig godt fornøyde med KM Entreprenør. Pålitelige og effektive. Kommer når de sier de skal komme. Bra pris også. Kan anbefales.

Knut Ankjell, 13. nov. 2019

Slissing i asfalt

Vi er godt fornøyd med Kamil og hans team i KM Entreprenør. Kan anbefales.

Ole Jørgen Grøneng Nilsen, 12. nov. 2019

Fjerne dør,utvide døråpning

Godt utført jobb og i henhold til avtale. Utfordringer underveis ble løst. Anbefales.

Erik Kjærnes, 3. okt. 2019

Utbedre liten vannskade i tak

Bra folk, bra jobb, bra pris!

Håkon Seim, 30. sep. 2019

Bytte av soveromsvindu

Veldig bra jobb av vinduskift.

Marit Eriksen, 27. sep. 2019

Epoxy gulv på søppelrom

KM entreprenør la nytt epoxy gulv i sameiets søppelrom. Kommunikasjon var ryddig, og jobben godt utført. Veldig fornøyd med hele prosessen.

Vilde Mee Caspersen, 15. aug. 2019

Fundament for 6,6kvm bod

Ryddig, løsningsorientert og effektiv — kort oppsummert. Jeg er fornøyd med jobben som ble utført, men trekker litt ned for mangelfull kommunikasjon.

David Børresen, 4. aug. 2019

Epoxy i garasjen

Jeg er veldig fornøyd med jobben som ble utført i min garasje. Det ble sliping ,avretting, samt lagt epoxy på gulvet. De kom alltid til avtalt tid. Moro å ha folk til å utføre en jobb som er så blide og hyggelige :) Alt ble utført etter avtale og pris. Så tusen takk til KM Entreprenør-Kamil.

Rita Winczheim, 22. juli 2019

Montering av en balkongdør

A well-done job! Communication was easy, honest and quick. An unforeseen difficulty was managed by him without delaying the whole job and charging fairly. Full recommendation!

Tobias Köhler, 8. april 2019

Fjerne gamle og legge nye gulvfliser m.m.

Vi fikk utført en jobb som bestod i å bytte fliser og male en gang og et gjestetoalett. Kamil var hyggelig og flink. Han møtte opp til avtalt tid og ble ferdig innenfor den tidsrammen som var satt opp. Kvaliteten på arbeidet var veldig bra og prisen var det ingenting å si på. Anbefales.

Håvar Undeland, 29. mars 2019

Oppussing av bad

KM Entreprenør med Kamil Majchrzak i spissen fikk jobben på grunn av meget god totalpakke. Jobben tok lenger tid enn avtalt, delvis på grunn av egne valg av fliser og innredning. Kamil er meget hyggelig kar, og med det for øyet at kunden skal være fornøyd. Det er blitt rettet opp diverse småfeil underveis og til slutt er jeg meget godt fornøyd med resultatet. Ulikt håndverkere har Kamil også ryddet og vasket etter seg. KM kan absolutt anbefales!

Stein Fredriksen, 12. juli 2018

Totalentreprenør til oppussing av bedriftslokale på 185kvm

Veldig godt gjennomført, god planlegging av kjøkken, og fint utført arbeid.

Sigri Sevaldsen, 16. aug. 2017

Sette sammen kommode

Fikk skrudd sammen en kommode. Rask tilbakemelding og fornøyd med arbeidet.

Kjersti Hattrem, 23. juni 2017

Maling av 105 m2 leilighet

Veldig fornøyd med jobben til Kamil og de andre håndverkerne hos Polsk Service. Kamil ser detaljer og har gode ideer. Hyggelige og pålitelige folk. Anbefales.

Tone Jeanette Myskja, 24. aug. 2016

Bytte to planker på balkong

Svært hyggelige og effektive folk. Serviceinnstilte og lette å kommunisere med.

Kristian Nygård, 4. aug. 2016

Oppussing bad

Fagfolk med integritet som ikke godtar å gjøre en halvgod jobb. At de ikke klarte å gjøre jobben innenfor tiden skyldes at oppdraget var vanskelig. Kamil og Bartek er begge meget sympatiske folk, og vi vil fortsette å bruke de til andre oppgaver.

Øyvind Hatvik, 19. juli 2016

Legge betongheller,ca 13 kvm

Veldig solid og god jobb.

Ona Nyhus, 5. mai 2016

Pusse opp bad - total renovering

Veldig hyggelig folk fra Polsk Service. Viktig at man spesifiserer helt detaljert hva firma skal gjøre. Det ble et par endringer underveis som ikke ble fortalt til meg og dere må derfor skrive opp dette i kontrakten hva som ble enige i muntlige sammenheng.

Shamas Butt, 9. april 2016

Gjør om en liten bod til toalett-

Hyggelige , bra service, pålitelige. Veldig flinke til å finne gode løsninger. Gjør mer enn forventet. Anbefales på det sterkeste.

Samir Abdeladim, 26. mars 2016

Sette opp lettvegg i kjeller

Satte opp lettvegg i kjeller, med dør, maling osv. Kom til avtalt tid, hadde gode forslag til løsninger, og gjorde jobben uten noe som helst å sette fingeren på. Kan anbefales på det sterkeste.

Terje Hagen, 17. mars 2016

Om-montering av badrumsdörr

Det gick väldigt fort och smidigt, inga konstigheter. Väldigt nöjd!

Johanna Luckmeier, 24. aug. 2015

Hente avfall

Superhyggelig og hjelpsomme! Kom på dagen som ønsket.

Frozandeh, 25. juni 2015

Mindre oppussingsprosjekt i leilighet i oslo

Godt, pent håndverk. Gjennomtenkte løsninger bade for bad og øvrig arbeid. Kom med forslag som gjorde resultatet bedre.

Jan Halvor Undlien, 23. mars 2015

Oppussing av kjeller

Vi er veldig fornøyde med Polsk Service. Vi har benyttet dem til flere oppdrag i etterkant. Vi vet at de er til å stole på, og det er det aller viktigste for oss.

Per Lauvås, 8. mars 2015

Renovering av bolig

Godt gjennomført arbeide. Kamil er en svært dyktig og grundig håndverker. Ikke alle av hans håndverkere er like dedikerte til jobben og dette medførte tidsoverskridelser og en del behov for oppfølging. Svært gunstig pris og hyggelige folk! Anbefales!

Margrete Leite, 4. feb. 2015

Heving av avtrekksvifte og trebenk rehabilteres

Kamill er en super fyr med god forståelse av beskrevet jobb og hvordan man kan utføre oppgaven. Finnes bare superlativer! Han kom til og med tilbake for å "utbedre" saker som ikke sto i beskrivelsen, men som han tenkte ville se bedre ut.

Jakob Snilsberg, 8. nov. 2014

Stein og trapp

Gravearbeid og steinlegging i vår lille hage krevde mye manuelt arbeid. Resultatet ble meget fint! De var hyggelige håndverkere, nesten alle kunne minst noe engelsk. De var fleksible når vi forandret planene og flinke til å samarbeide hele veien.

Beata Grallert, 13. aug. 2014

Montere nytt epoq kjøkken

Kan absolutt anbefales. Godt arbeid og pålitelige.

Rune Lyngvi, 20. juni 2014

Maling av 80m2 leilighet i munkegata 2,oslo

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Jeg stoler på Kamil og har allerede brukt han på flere jobber. Lykke til med valg av håndverker. Ta kontakt om dere vil bruke meg som referanse karest@hotmail. Com.

Kåre Strømsvik, 17. mai 2014

Skifte innedører,maling,ovner og lamper

Polsk Service gjorde en omfattende jobb hos oss med helsparkling og maling av alle vegger, maling av tak, vindus- og dørkarmer og skifting av gulvlister. Vi er meget godt fornøyd med måten de gjennomførte prosjektet på, både ifht kvalitet, tid og pris.

Gaute Pedersen, 12. mai 2014

Tetting av trapp

Jobben ble gjort raskt og effektivt, og resultatet ble akkurat slik jeg hadde ønsket meg. Veldig godt fornøyd!

Eskil Midgard, 13. april 2014

Male leilighet

Excellent job of cleaning, scrubbing, sealing, and painting walls to completely remove smell of smoke and traces of tar og nikotin on walls and ceilings. They guaranteed i would be happy and they were right. Reliable, trustworthy, and highly recommended.

Dag Lillegraven, 10. april 2014

Rekkverk ved trapp

Polsk service løste oppgaven særdeles bra. Snekkeren tegnet og diskuterte løsning med meg, slik at resultatet ble som vi ønsket. I tillegg er de presise, fleksible og effektive. Vi har allerede gitt dem en ny jobb, og det kommer trolig til å bli flere :).

Yngve Trædal, 10. mars 2014

Install main entrance door,install staircases to connect to the ground.

Kamil and his people did a really good job for us, we are very happy with his work. TOP QUALITY, highly recommended, will use him for sure later.

Nan Li, 22. feb. 2014

Snekre 2 lettvegger med mer...

Veldig bra arbeide. Kvalitetsmessig bra utførelse og ekstremt bra service! Jeg kommer definitivt til å kontakte firmaet når jeg har behov for lignende arbeide i fremtiden. Absolutt å anbefale!

Anette Berentsen, 4. feb. 2014

Sette inn dør i innervegg,komplett med lister og foringer.

Kom raskt på befaring, og gav en grei pris. Ble forsinkett til første dag, men sendte melding om at de ble 15 minutter forsinket. Slikt liker vi. Vanskelig jobb ble utført på en god måte.

Lars Erik T. Eikenæs, 31. jan. 2014

Bytte av baderomsdør

Veldig fornøyd, fint arbeid, rask og effektivt. Hyggelige folk, kan absolutt anbefales! Har litt mer jeg skal ha gjort, vet hvem jeg skal ringe !

Karin Rimestad, 31. jan. 2014

Innredning av kjellerstue

Pent arbeid utført av fleksible og pålitelige håndverkere.

Joar Handeland, 13. jan. 2014

Sparkling og maling

Leverandøren tilpasset seg våre ønsker, og kom med gode forslag til løsninger. Arbeidet er fint utført, og ble ferdigstilt til avtalt tid. Prisen var fornuftig (ikke billigst og ikke dyrest) og velfortjent. Vi gir dem gjerne flere oppdrag. Anbefales!

Mona Brandsdal, 5. jan. 2014

Montere ikea kjøkken

Hyggelige folk som gjør en god jobb. Lett å nå pr telefon og sms. Underretter oss underveis om arbeidet og drøfter ulike løsninger slik at resultatet blir slik vi ønsker.

Anita Moan, 31. des. 2013

Reparasjon av gulvet

Polskservice gjorde en veldig god jobb for oss. Jeg vil anbefale dem på det sterkeste, fordi de var effektive, grundige og rimelige. De var i tillegg veldig hyggelige :-).

Marion, 30. des. 2013

Male tak og vegger i soverom og 1/2 gang

De har gjort en super jobb, godt gjennomført, og de jobbet slik som var avtalt og punktlig. Er kjempefornøyd og benytter dem på nytt oppdrag.

Ståle Tollefsen, 20. nov. 2013

Sparkle,male

Godt utført arbeid,raskt og effektivt og i hht tidsplan. Anbefales.

Roger Voldhuset, 25. sep. 2013
Vis flere evalueringer

Kart