Siste evalueringer (14)

Legge beleggningsstein i bakgård - tøyen

Vi er godt fornøyd med arbeidet som Skaar Bygg & Eiendom AS utførte for Sameiet Gruegata 22. Arbeidet bestod i å rydde en meget gjenngrodd bakgård, kjøre bort uegnede masser, pukke opp gårdsplassen og legge ny beleggningsstein. Skaar var løsningsorientert og hadde mange gode innspill underveis i prosessen. Vi opplevde Skaar som en dedikert håndtverker med godt hummør og yrkesstolthet. Prisen var vi også godt fornøyd med.

Gruegata, Oslo, 1. sep. 2018

Steinlegging gårdsplass

Litt hastverksarbeide - ujevne kanstein med støp så langt opp at man ikke får lagt jord og gress inntil - samt at stein ikke er jevn langs kantene. Det ser greitt ut men når man skal gå på det hver dag så er man ikke fornøyd.

Jørgen, Oppegård, 14. juli 2018

Skjønner ikke helt hvorfor kunden ikke helt er fornøyd da han var veldig fornøyd for ca 1 år siden da jobben ble utført.Det ble brukt natur kantstein i granitt og disse er ikke snor rette på toppen.

Skaar Bygg & Eiendom AS 14. juli 2018

Legging av ny belegningsstein i innkjørsel til garasje

Endelig er et meget godt fagarbeid tilendebrakt med steinlegging i innkjørselen til garasjen. Dette har blitt gjort meget nøye og faglig skikkelig , og det vil bli en lettelse å få skikkelig drenert avløp for overvann foran garasjen. At en også i tillegg har fått lagt nye elektriske varmekabler under, gjør at man er sikret en tryggere og bedre nedkjørsel til vinteren. All ære for godt arbeide til firmaet Skaar Bygg og Eiendom AS. Vinterbro.

Ulla, Oslo, 13. juni 2018

Opparbeidelse av bakgård på grunerløkka i oslo

Jeg engasjerte Skaar Bygg og Eiendom A/S til å opparbeide bakgården i bygård på Grunerløkka i Oslo sommeren 2015. Det skulle fjernes stedlige masser-vesentlig jord og leire, og deretter skulle arealet opparbeides med beleggningsstein . Firmaet utførte arbeidet til min fulle tilfredsstillelse . For Steenstrupsgate 4 A/S Hroar Holtet.

Hroar, Ski, 15. mai 2018

Transport av 2 lenestoler fra tvedestrand til oslo

Hyggelige folk.

Niels, Tvedestrand, 22. des. 2017

Legge belegningssten på ca 20 kvm

Fantastisk flott arbeid! Uteplassen har gått fra helvete til himmels! Så nøye, pent, raskt, og kunstnerisk utført! Høyeste anbefaling fra meg.

Lisbeth, Drøbak, 2. mai 2017

Belegningsstein,50 m2,underlag for drivhus

Flinke folk, bra arbeid, men med en mer detaljert avtale hadde vi unngått en unødvendig prisdiskusjon.

Knut, Siggerud, 15. juni 2016

Legge belegningsstein

Vi er veldig fornøyd med jobben Skaar gjorde for oss. Veldig nøye med legging og detaljer. Anbefales! ! ! !

Arild, Skjetten, 8. juni 2016

Legging av gulv i kantine og personalrom

Vår opplevelse av Skaar Bygg & Eiendom AS som gulvlegger er absolutt positiv. God oppfølging underveis og flott resultat.

Thorvald, Ås, 12. april 2016

Steinlegging av uteområde

Skaar kom med innspill og forslag som hevet resultatet fra bra til veldig bra. Leverandøren la lista høyt for seg selv, og lot ingenting være halvgjort. Jobben tok noe lenger tid enn nødvendig, men jeg hadde ikke spikret noen ferdigdato før oppstart.

Terje, Oslo, 25. mai 2015

Legge belegningsstein på gårdsplass

Så langt godt fornøyd. De har lovet å komme tilbake over vinteren for å se over etter at telen har gitt seg. Langt fra det rimeligste tilbudet jeg fikk men det var de jeg hadde mest tiltro til. Hyggelige karer som kunne behandle stein.

Rune, Oslo, 5. feb. 2015

Beleggningsstein

Hei, Leide inn Skaar til å utføre jobben med 80m" med beleggningsstein. De gjorde en meget god jobb og var veldig nøye. Hadde gode løsninger til god pris. Jeg er veldig fornøyd. Anbefales.

Gassan, Oslo, 15. sep. 2014

Belegningsstein

Kjempefornøyd med arbeidet som ble gjort av Skaar! Jeg har en gårdsplass på 120 kvadratmeter der det lå gammel stein. Denne ble fjernet, renset og lagt tilbake, med nytt underlag, duk, fugemasse, og steinen ble impregnert. Raskt, effektivt og fint!

, Våler i østfold, 3. sep. 2014

Legging av ca 120m2 belegningsstein

Vi valgte Skaar Bygg & Eiendom pga rask tilbakemelding, god faglig forklaring, fleksible. Jobben ble mer krevende og dobbelt så stor som først avtalt. Ikke billigst men helt grei pris.

Inge, Sandvika, 23. juli 2014
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

BEVERPATRULJEN V/G. KIPPENES

4.9 49 evalueringerBetalt Nesodden

Nordeng Drift AS

4.6 19 evalueringer Vinterbro