Siste evalueringer (24)

Sette opp en mur

Hurtig og godt utført jobb, veldig fornøyd 😊.

Jonny Selstø, 27. april 2020

Mure lav støttemur + grunnarbeid

God kommunikasjon i tilbudsfasen. De utførte som forventet til avtalt tid og avtalt pris. Ryddige og effektive arbeidere. Kommer til å bruke Master Hagesevice igjen ved behov. Anbefales.

Tommy Magnussen, 21. april 2020

Opparbeide hage

Hyggelige, imøtekommende og løsningsorienterte. De gjorde jobben effektivt og med et nydelig resultat. Dette er et seriøst firma som virkelig kan sakene sine. 10/10 vil bruke igjen!

Sylvi-ann B. Polland, 2. april 2020

Drenering av deler av sokkel/grunnmur i enebolig

Master Hageservice gjorde en flott jobb for oss. Arbeidet ble gjort effektivt og ekspeditt til vår store tilfredshet. Det var god kommunikasjon med ledelsen gjennom hele prosessen. Tidsplanen ble fulgt til punkt og prikke og arbeid og kostnader ble som forventet. Vi er svært fornøyd med Master Hageservice AS. Arnt J.

Arnt Johan Raae, 10. feb. 2020

Støpe mur for parkeringsplass

Vi er veldig fornøyd med jobben Master Hageservice har gjort hos oss. De kom raskt på befaring, og startet arbeidet med umiddelbart etter at vi var enig om hva som skulle gjøres og pris. Arbeiderne var hyggelige, smilende og effektivt. Under hele prosesen ble vi fulgt opp av Bartosz med spørsmål om vi syntes arbeidet så greit ut så langt, og om det ble utført slik vi hadde sett for oss. Arbeiderne ryddet opp etter seg hver dag, og da arbeidet var ferdigstilt kostet og spylte de hele området for jord og grus. På toppen av det hele plantet de to grønne planter i enden av parkeringsplassen som ble bygget, uten at dette var avtalt, og uten ekstra kostnad. Master Hageservice anbefales.

Kristoffer Løtvedt, 18. nov. 2019

Vedlikehold/ reparasjon av steinmur

Reparerte en gammel steinmur raskt og ryddig. God dialog, de kom til avtalt tid og gjorde en flott jobb. Effektive og serviceinnstilt.

Karl Olav Reppenhagen, 6. nov. 2019

Legge kantstein

Veldig fornøyd med Master Hageservice AS. God kommunikasjon hele veien. Utrolig serviceinnstilt. Konkurransedyktig pris. Oppdraget var kantstein i oppkjørsel og langs gangstier til hver hus. Skikkelig fornøyd med resultatet.

Torunn F Hellesund, 23. aug. 2019

Klargjøre hage for legging av plen,med mulighet for å også legge plen

Veldig ryddig aktør! God dialog, faglig sterk vurdering i fm graving og legging av jord og plen, ryddig og transparent prisoppsett og hyggelige folk. God oppfølging i etterkant og bytting av dårlige plenlapper på utførendes initiativ. Plenen min ser strålende ut!

Alexander Piroud, 22. juli 2019

Legge belegningsstein

Flott og raskt arbeid til den prisen som ble avtalt.

Synnøve Gjerstad, 25. juni 2019

Legge belegningsstein utenfor husinngang,

Master Hage og Anlegg gjorde en kjempejobb med å legge brostein utenfor huset. De kom til avtalt tid og gjorde en flott jobb. Kan sterkt anbefale dette firmaet.

Lars Christophersen, 19. mars 2019

Mure 17 meter med blomsterkasser

Master hage murte et flott bed og leverte jord med svært god kvalitet som passet til mine roser. Enkel og hyggelig kommunikasjon på engelsk.

Anja Marie Oen, 5. des. 2018

Rydding av hage og fjerning av trær og busker,samt legge ny terrase

Vi er godt fornøyd med jobben som ble gjort i hagen vår. Alt ble utført slik som vi ønsket det. Høflige, hyggelige og ikke minst flinke arbeidere. Vi gir dem vår beste anbefaling.

Rune Brattåker, 1. okt. 2018

Legging av belegningsstein,ca. 50m2

Jobben ble gjort nøye og profesjonelt til avtalt tid og pris. Resultatet ble meget bra, anbefales! Alexander M.

Alexander Michelsen, 2. aug. 2018

Belegningstein innkjørsel ca 60-70m2

Master Hage og Anlegg utførte jobben til avtalt tid og til avtalt pris. Vi er svert fornøyde med det fine resultatet og med måten oppgaven var løst. Prosessen kjenntes god fra start til slutt med bra service, opfølging og driv gjennom hele prosjektet. God kommunikasjon, og alle avtaler ble holdt. Prosjektet var gjennomført innenfor avtalt kort tidsramme. Vi er glade vi valgte Master Hage og Anlegg til denne jobben og anbefaler firmaet til andre.

Jakob Christian Norup, 9. juni 2018

Planering av hage / levelling the garden

De fulførte jobben som avtalt. Bart er bra med kommunikasjon og han gir en ekstra innsats for at kunde blir happy. Det har vi satt masse pris på. Vi er fornøyd med jobben de har gjort.

Suzanne De Kruijk, 31. mai 2018

Hagearkitekt

Veldig godt fornøgd. Utruleg samarbeidsvillige. God informasjon underveis, og jobba som berre det. Heilt supert. Anbefales.

Harald Kvamsdal, 11. mai 2018

Bygging av mur

Bygget ny støttemur. Jobben ble gjort effektivt og raskt i henhold til avtale. Konkurransedyktig pris.

Morten Furholm Pettersen, 9. mai 2018

Hage arbeid og hageplanlegging,litt utesnekring,maling ute,gressklipp

God dialog. Fornøyd med at sjefen tok mine vurderinger av arbeidet til noe av hans personell alvorlig og gjorde ting riktig på egen regning etterpå! Seriøst og stor respekt til eget arbeid. Stort arbeid med hage rydding og utplassering av bark. Stort (100m2+) terrassevask og -beising og maling utvendig av enebolig samt rensing av betongtakstein. Gressklipp. Skal bruker firmaet videre til flere prosjekt.

Ruben C. Roman, 6. april 2018

Belegningsstein inngangsparti

Vi valgte Master Hage og anlegg til vårt oppdrag fordi de gjorde best inntrykk ved befaring. De møtte opp til avtalt tid, og forklarte detaljert om hvordan de ville løse oppdraget. Oppdraget med utført meget tilfredsstillende, og resultatet ble bedre enn forventet. Faglig dyktig, og ryddige i alle ledd. Veldig hyggelige folk var det også. Jeg vil absolutt anbefale Master H&A til lignende oppdrag.

Christian B Aarseth, 31. juli 2017

Planering og legge ferdig plen

Jobben ble gjort rask og effektivt, og med veldig godt resultat. Anbefaler de til andre som skal gjøre liknende jobb, veldig hyggelige folk å samarbeide med.

Anne, 26. juli 2017

Belegningstein

Fantastisk arbeid og meget hyggelig og profesjonelle . Vil bruke de igjen ved neste prosjekt vi skal utføre.

Mona Ludvigsen, 6. juni 2017

Hageprosjekt: adolph bergs vei,5089 bergen

Vi er veldig fornøyd med jobben som ble utført av Master Hage og Anlegg. De kom på gratis befaring, svarte raskt og ga et godt tilbud. Arbeidet ble tilpasset sameiets budsjett og behov. De var opptatt av at vi skulle være fornøyde, kom med innspill underveis, var klare på å ikke ta betalt for ekstraarbeid med mindre det var avtalt på forhånd, og var alltid tilgjengelig på telefon ved behov. Anbefales. Knut M.

Knut Hausken Magnussen, 6. mai 2017

Innendørs maling

Utmerket jobb.

Jiro Fatah, 13. nov. 2016

Fjerning av jord

Vi er veldig fornøyd med jobben som ble utført av Master hage og anlegg. De kom på gratis befaring, svarte raskt og ga et godt pristilbud. Jobben ble utført raskt, og vi følte hele tiden at arbeiderne var opptatt av at vi skulle bli fornøyd. Anbefales!

Ingvill Standal Aase, 22. mars 2016
Vis flere evalueringer

Kart