Siste evalueringer (17)

Gammelt bad med to innganger

Leverer på tid og kost, uten noen uforutsette ting som dukker opp.

Steinar Lien, 17. sep. 2020

Totalrenovering bad

Hadde totalrenovering av bad. Veldig fornøyd med resultatet og med prisen vi betalte. Det eneste som trekker ned er at det dro litt ut i tid, og at de ikke alltid kom når de sa de skulle komme. Men alt i alt veldig fornøyd.

Rune Nilsen, 16. sep. 2020

Pusse opp lite bad 2,5kvadrat

VVS spesialisten totalt renoverte badet mitt i en bolig blokk. Veldig bra fagmessig utført med bra erfaringer til en bra pris. Anbefales videre!

Ali Reza Benorouz, 10. aug. 2020

Totalrenovering av bad på ca 8 kvm

Etter 8-10 befaringer ble VVS Spesialisten valgt til å totalrenoverte vårt bad i juli/august 2020. Resultatet ble veldig bra, og jobben ble utført til en god pris. Ryddigheten underveis, samt kommunikasjonen kunne vært bedre, men sluttresultatet ble supert. Utfordringer underveis ble løst på en god måte, og arbeidet ble ferdig til avtalt tid. Kan anbefale VVS Spesialsiten til denne type oppdrag. Kontakt meg gjerne på emil. Gk@gmail. Com for referanse.

Emil Grande Knudsen, 1. juli 2020

Nytt bad i leilighet på bjølsen,oslo

God pris, og pene detaljer. Vanskelig kommunikasjon underveis, og mange forsinkelser. Krevde mye oppfølging fra min side. Godt resultat til slutt.

Joachim Andersen, 12. juni 2020

Rrenovering av bad i oslo,4m2

Jeg benyttet Mikael og teamet hans for å totalrenovere et bad i en eldre bygård. Han er en glimrende prosjektleder som leverer et flott arbeid til en svært god pris. Under arbeidet med badet viste det seg at det var lekkasje i taket fra naboen over. Mikael løste dette svært godt og sørget for en trygghet i prosessen. Resultatet var utmerket. Flisene var skråkuttet i hjørner og vinkler, noe som resulterte i en flott, eksklusiv finish. Vi anbefalte Mikael videre til min svigerfar, og han gjennomførte en flott renovasjon av bad i en enebolig. Han er også svært fornøyd med jobben. God kommunikasjon. Jeg anbefaler Mikael til alle. Ring meg gjerne på 93828330 om det det er spørsmål.

Peder Olsbø, 18. mai 2020

Rehabilitering av bad og wc-rom

Jobben ble utført til avtalt tid. Raskt og godt levert. Fint sluttresultat.

Espen Foss Johansen, 24. april 2020

Oppussing av bad

Super type som fikset alt. Arbeidet ble utført i tide til en meget god pris. Kommunikasjon var bra, og resultatet ble som forventet.

Per-andré Ruud, 16. april 2020

Renovering av bad

VVS spesialisten hjalp oss til pusse oss to bad hos oss, flott resultat, kjempebra pris og ikke minst veldig hyggelige folk, tommel opp.

Ali Yousfi, 19. aug. 2019

Oppussing bad 10m2 - asker

Mikael og hans team gjorde et meget godt arbeid med å pusse opp et bad på 10 m2.

Arvid Cedergren, 19. mai 2019

Oppussing baderomet

Topp, takk hjelpen.

Carsten Thiem, 10. april 2019

Rive et bad

Bedriften gjorde en veldig god jobb til den beste prisen av de som kom med anbud. Men kommunikasjonen var ikke den beste underveis og jobben ble ikke ferdig til avtalt tid.

Christian Tunge, 6. nov. 2018

Rørlegger jobb i forbindelse med nytt kjøkken.

VVS Spesialisten gjorde en flott og profesjonell jobb. Etter litt rådføring ble alle rør byttet til et mere moderne system. Lekkasje vakt ble montert og demonstrert. Rørleggeren var allikevel ca 4 timer for sen slik at mine planer måtte vente! Men svært b.

Eirik Møglebust Larssen, 31. juli 2016

Rørleggerarbeid

Hyggelige folk som leverte til avtalt tid og pris!

Anders Samuelsen, 10. mai 2016

Flytte varmtvannstank til loft

Vi var veldig fornøyde med de hyggelige brødrene Fomin-Krasnopolski! Vi fikk god hjelp til å drøfte ulike ideer for hvordan utføre jobben best mulig. Selv om det var tidkrevende fikk vi den avtalte prisen, og de tok med seg søppelet etterpå. God kontakt!

Ingrid Cathrine Hjort, 15. april 2016

Rørleggerarbeid i et lite bad

Vi er fornøyde med jobben. Avtalle.

D C, 10. mars 2016

Flytte vask

Vi ville flytte kjøkkenet til annet rom . Fomin-Krasnopolski kom med en kreativ løsning (legge et nytt rørsystem i veggen). Vi er meget fornøyde med utført arbeid. Dette er et team man kan stole. Kunnskapsrike, omgjengelige og konkurransedyktig på pris!

Julia Timofeeva, 1. mars 2016
Vis flere evalueringer

Kart