HAUGALAND TAK&BYGG AS

4.5 (4 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

HAUGALAND TAK&BYGG AS (HTB)

HTB er et allsidig Byggmester firma som også har en Taktekker avdeling.
Vi tar store og små oppdrag for både næring og privat.
- Sentralgodkjenning - Godkjent for ansvarsrett
- Godkjent for innvendig og utvendig asbest sanering
- Godkjent opplæringsbedrift
- Byggmester firma
- Taktekker firma


#htbkvalitet


HTB har tømrere med fagbrev, taktekkere, lærlinger og administrasjon med lang erfaring og et bredt spekter av kompetanse.

HTB er en seriøs aktør med fokus på kundetilfredshet og godt håndverk. Vi streber etter ryddighet og kvalitet i det vi leverer. Det gjelder alt fra tydelige tilbud, kontrakter, dokumentasjon og oppfølging av kunde til selve kjernen i det vi driver med; Håndverk. Våre dyktige og hyggelige håndverkere følger et kvalitetskontroll system hvor bl.a sjekklister fylles ut på alle oppdrag som utføres slik at vår #htbkvalitet blir ivaretatt. Hvert oppdrag dokumenters også i form av bilder i kvalitetskontrollsystemet som kan leveres til kunde.
-Byggmester firma- "Team-Bygg"
Tjenester:
Renovering, tilbygg, påbygg, nybygg, restaurering, tekking og omtekking av alle typer skrå tak, spesialister på skifertak, innvendig og utvendig asbest sanering. Montering og snekkertjenester.

Vi tilbyr også formidling av tegning og søknadstjenester.
Vi er glad i gamle hus og har god dialog med byantikvar og erfaring med krav til søknad om støttemidler fra kulturminnefondet i tilfeller der det kan være aktuelt.


-Taktekkerfirma- "Team-Tak"
Tjenester:
Vi er kjent for å være spesialister på tak og har en egen taktekker avdeling som utfører det meste innen tekking med Sarnafil/Pvc-belegg og papp/asfalt.
HTB tar tekkeoppdrag på alt fra industribygg på flere 1000m2 til små terrasser.
Vi utfører også beslag arbeid.

- HTB er medlem i Team Mataki på flate tak og Takpartner i BMI gruppen/ Zanda Icopal på skråtak. Samarbeidsavtalene med disse leverandørene bidrar til økt og stadig oppdatert produktkunnskap og spesialkompetanse.


#htbkvalitet #lokalekrefterhaugalandet

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften