Siste evalueringer (7)

Utvendig maling av villa.

De utførte meget godt arbeid, de var effektive, svært hyggelige og på alle måter profesjonelle. Kan varmt anbefale dem.

Sonja, Bergen, 15. juli 2019

Maling å enderekkehus

Veldig flott utføring av utvendig maling av enderekkehus i Mathopen. Veldig lett og kommunisere og samarbeide med og vi ble møtt med en upåklagelig service-innstilling. . Arbeidet ble gjort skikkelig og effektivt. Anbefaler Designmaleren varmt videre.

Linn, Mathopen, 5. mai 2019

Maling av fem etasjes bygård fra tidlig 1900-tallet.

Veldig fornøyd med samarbeidet og jobben som er utført av Designmaleren. God på å holde en løpende kontakt med oppdateringer angående arbeidet. Er samarbeidsvillig og løste uforutsette problemer på en god måte. I tillegg blir man ALLTID møtt med en godt humør og smittende latter. Topp!

Jonas, Bergen, 30. juli 2017

Maling av ett sameie med 4 leiligheter

Gjorde en veldig god job med å male sameiet samt muren. Stilte til avtalt tid og hadde en god dialog med hva som matte gjøres og når det skulle gjøres. Veldig hyggelige og profesjonelle malere. Kan anbefale de på det sterkeste.

Håvard, Bergen, 15. juli 2017

Maling av tak og vegger i stue

Designmaleren gir god og profesjonell oppfølging, og gjør en grundig jobb. Maleren ga daglig oppdatering om fremdrift, og var ferdig før avtalt tid. Vi var veldig fornøyd med resultatet, og kommer til å bruke de igjen.

Ann, Bergen, 8. des. 2016

Maling av murtak i leilighet ca 45m2

Fikk takene i leiligheten min malt, murtak, Jeg satt i Nord-Norge og bestilte via mittanbud.no. Designmaleren fikk nøkler til møblert leilighet og vips så hadde jeg "ny" leilighet. Nøkler ble levert tilbake og leiligheten var strålende flott. Utmerket arbeid og meget hyggelige folk, anbefales på det sterkeste. .

Edgar-Stark, Bergen, 6. aug. 2016

Sparkling og maling av stue og kjøkken

Jobben gikk ut på sparkling og maling av gips på stue og kjøkken. Opplevde god oppfølging i forkant av arbeidet og god kommunikasjon underveis. Meget nøyaktig, ryddig og profesjonelt resultat. Veldig fornøyd og designmaleren anbefales på det sterkeste.

Stian, Bønes, 1. aug. 2016
Vis flere evalueringer

Kart