Siste evalueringer (9)

Limtredrager sysendalen

Super oppfølging og fremdrift fra første kontakt. Flink til å forstå kunden ønsker og behov. Veldig serviceinnstilt, løsningsorientert og ryddig. Flinke og høflige ansatte har han og. Resultatet ble ble veldig bra, jeg er svært fornøyd. Tømrer Åge Vik er et trygt valg av håndverker.

Sara Camilla Deisz, 9. feb. 2018

Legge tak

Nytt tak på einebustad. Fekk anbud raskt og inngjekk forbrukarkontrakt. Alt arbeid utført etter avtale. Svært god oppfølging. Endringar vart varsla, og alt arbeid dokumentert fortløpande gjennom foto. God kvalitet på alt arbeid. Avslutta på avtalt dato. Anbefalt!

Morten Brede Holm, 18. juli 2017

Ny arkitekttegnet hytte voss

Åge Vik har oppført arkitektteikna hytte for oss på Voss. Arbeidet er utført med interesse for utfordrande detaljar og med høg handverksmessig kvalitet. Oppfølging undervegs har vore svært god med godt samarbeid.

Jens Kvarekvål, 17. juli 2017

Kondens/vannlekkasje fra yttervegg

Tømrar Åge Vik og hans firma har gjort en fantastisk jobb med å rette opp en hytte. Deler av hytta lå på bakken og den ble jekket opp og fundamentert. Under vanskelige arbeidsforhold med en hytte uten tilgang til bilveg ble dette arbeidet utført på en utmerket måte. Arbeidet ble gjennomført raskt, solid og nøyaktig. Koordinering med helikopter, kranbil og leverandør av materialer ble utført helt perfekt. Vi kan anbefale dette firmaet på det beste.

Brith Korsbø, 4. aug. 2016

Tak/pipe som lekker

Fikk kjapt svar, og kunne utføre jobben med en gang.

Merethe Stephansen-liland, 12. april 2016

Fikse hull i gipsvegg.

Kunne ikke vært mer fornøyd! Rask, rimelig og ett kjempe godt resultat.

Andrea Bjørgolfsdottir, 3. feb. 2016

Hytte rehablitering !

Vi er meget godt fornøyd med utført arbeid i forbindelse med rehablitering av hytta vår. Flott og nøyaktig arbeid av fagfolk ,de har stått på fra begynnelse til slutt. Kan gi vår beste anbefaling. .

Marit Karin Sørsdal, 8. okt. 2015

Skifte tak på hus - voss ca 80 kvm

Legging av nytt tak. Arbeidet ble utført som avtalt til riktig tid og pris. Flinke folk som gjorde jobben, han kom og fulgte opp arbeidet hver dag. Kan på det sterkeste anbefale dette firma.

Marta Opheim, 1. sep. 2015

Legging av nytt tak

Byttet tak og kledning på vårt hus. Punktlig, utførte arbeid som avtalt til riktig tid og pris. Flinke arbeidere. Kan på det sterkeste anbefale dette firma.

Frode Andersen, 29. juli 2015
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER