Siste evalueringer (36)

Sparkel stuen med listrefir vinduer

Veldig hyggelig folk i igjennom hele prosessen. Var alltid lett tilgjengelig om det skulle være noe underveis. Gjennomførte jobben bedre enn ønsket. Så kan absolutt anbefale dem på det sterkeste. Topp score på nøyaktighet og effektivitet!

Jan Rudi, 9. nov. 2019

Fjerning av kjøkkenfliser/skifte gipsvegg

Meget bra utført arbeid. Holder avtaler - presis fremmøte. Kan absolutt anbefales!

Petter Nøttestad, 10. okt. 2019

Flislegging og fuging av badegulv

Supert arbeide, god kommunikasjon og punktlige. Anbefales!

Petter Olsen, 29. aug. 2019

Godkjent membran på bad

Glimrende utført arbeid. Disse kan anbefales til enhver som trenger membran og flislegging på bad. Arbeidet er profesjonelt utført til avtalte tider og pris! Papirer innsendt i samsvar med byggeforskrifter. Anbefales til alle som ha kvalitets arbeid utført!

Jørn-arne Pedersen, 20. aug. 2019

Smøre membran og flislegge bad

Vi er veldig fornøyde med Ruben og Fast Byggmester sitt arbeid. De smurte membran og flisla vårt bad. Ruben er meget løsningsorientert og løste diverse utfordringer på vårt bad på en meget smidig måte. Ruben hadde tett oppfølging med oss under hele prosessen. De møtte presist og utførte jobben til avtalt tid og pris. Alt av papirer ble levert samme dag som arbeidet ble avsluttet. Vi kan anbefale Fast Byggmester og bruker de gjerne igjen.

Niro Lingam, 4. juni 2018

Membran og flise bad

Fornøyd med jobben utført. Ruben er veldig behjelpelig og kommer ofte på dagen hvis det er noe.

Martin Brandtun, 30. mai 2018

Maling av enebolig

Litt kluss i begynnelsen, feil type maling en avtalt, da vi påpekte dette ble det rettet opp med engang Raskt utført. HMS bra, lett å komunisere med, pris som avtalt. Oppgir pris uten MVA,.

Gunnar Schjenken, 25. mai 2018

Legge varmekabler pluss flislegge yttergang,åpne vegg mellom stue og soverom,lukke ekstradør på bad,luftespalte badedør

Jobben ble utført kjapt, ryddig og pent. Ruben fant gode løsninger og virker solid faglig sett. Han kommuniserer godt, og er opptatt av at kunden blir helt fornøyd. Godt samarbeid med elektriker (Nordhordland Elektro), som la varmekabler. Kjempefornøyd, og bruker dem gjerne igjen.

Linn-merethe Rød, 22. mai 2018

Fjerne tapet og male leilighet

Min erfaring med både kommunikasjon underveis, pålitelighet, kvalitet, og pris er svært god. Jeg anbefaler Fast Byggmester AS og er veldig fornøyd!

Silje Holsen Haagensen, 21. april 2018

Maling av 21 kvm stue.

Jeg trengte hjelp til å male en stue, og Fast Byggmester ved Ruben gjorde en fantastisk jobb. De var seriøse, fulgte opp avtaler og gjorde arbeidet grundig og raskt - veldig fornøyd. Prisen var også veldig god. Dette firmaet anbefales! Annette Elin Madsen.

Annette Elin Madsen, 30. jan. 2018

Flislegging av bad

Nøyaktige, ryddige og et fantastisk fint resultat til slutt. Ruben er flink til å følge opp, og forholdt seg til avtalt tid og pris. Kan absolutt anbefales.

Kai Øvregard, 27. jan. 2018

Oppussing av gang

FAST Byggmester gjorde en utmerket jobb ved oppussing av gang med flislegging, gipsing av tak og pussing av mur. Ruben organiserte også anbud og koordinering med elektriker for installering av varmekabler og nye lys i tak. Arbeidet som ble utført var av god kvalitet, til avtalt pris, og til avtalt tid. Jeg kan anbefale Fast Byggmester v/Ruben på det varmeste.

Olav Andreas Kindt, 1. jan. 2018

Fliselegging/støp

Anbefaler absolutt Fast Byggmester AS, snakker norsk, kom alltid presis, utførte jobben hurtigt og effektivt til avtalt pris. Et fantastisk 'TEAM' med sans for detaljer og som absolutt kan anbefales til rehabilitering av bad. Perfekt sluttresultat. Meget fornøyd kunde i Helleveien.

Magnar Bratholmen, 8. des. 2017

Flislegging av gang på 8 m2 - haster

Møtte raskt til befaring. Arbeidet ble raskt utført på en svært grundig måte. Vil absolutt anbefale dette firmaet til andre.

Fredrik Landaas, 23. nov. 2017

Bad/vaskerom

Fast Byggmester med Ruben har gjort en super jobb med å rehabilitere et gammelt vaskerom til et nyttvaskerom og bad. Vi er veldig fornøyd med både pris og jobb. Kan anbefales.

Christina Margaretha Eikeland, 10. okt. 2017

Gipsing og klargjøring for spotter + flislegge gulv bad

Fast Byggmester gjorde en utmerket og effektiv jobb til en riktig pris. De kom når de sa de skulle komme og gjorde det de sa de skulle gjøre. Kommer garantert til å bruke de neste gang. Anbefales.

Toni Hopperstad, 9. sep. 2017

Bad trenger oppussing

Veldig flinke til å opprettholde tidsrammer, spesielt med tanke på å samhandle med andre som var involvert, hjelpsomme og, best av alt, ganske fin flislegging. Jeg ville ha hatt dem ingjen på en annen jobb . . .

Raul Oancea, 8. aug. 2017

Støpe over varmekabler.

Resultatet på badet er veldig bra. Jobben ble raskt gjennomført. Kan anbefales.

Geir Yndestad, 17. juni 2017

Nytt gulv bad

Jeg er utrolig fornøyd med fast byggmester. De var presise og veldig effektive. Samtidig som de utførte jobben skikkelig. Noen løsninger tok de på strak arm da det som var planen ikke gikk. Og det ble fantastisk bra. Flinke arbeider og kommunikasjonen som er meget viktig var ingen problem. Badet ble ferdig da det skulle. Ikke noe tull med papirene som kom 2 dager etter. Ruben snakker flytende norsk og ellers gikk det på engelsk. Absolutt å anbefa.

Kristian Frotjold, 7. juni 2017

Sparkling og maling av ca. 50 kvm leilighetr

Leverte godt arbeid til avtalt tid og pris. Veldig ok!

Jørn Henning Theis, 15. mai 2017

Oppussing bad,landås,bergen

Fast Byggmester AS v/ Ruben har vært ein solid og god handverkar i jobben som er blitt gjort i samband med renovasjon av mitt gamle bad. Ruben er fleksibel, gjev raskt tilbakmelding og opptatt av nøgde kundar. I min vesle anbodskonkurranse var han med god margin det lågaste og beste tilbodet, og arbeidet gjev inntrykk av høg kvalitet. Ulike mindre småsaker gjer at det mangler litt på toppkarakter, men Ruben kan eg likevel anbefale på det varmaste.

Georg Schille, 23. april 2017

Flislegging,gips og ny dør

Utførte flislegging i gang. Meget godt fornøyd. God oppfølging hele veien med jevnlige oppdateringer per telefon. Kan absolutt anbefale FAST byggmester til andre.

Steffen Torjussen, 3. feb. 2017

Avretting/ støp kjellergulv 22m2

Vil takke Ruben og Fast byggmester for meget godt utført støpearbeid. Vi har hatt god dialog med firmaet og fått god oppfølging både før og etter endt arbeid. Vi opplever firmaet som pålitelig, profesjonelt og effektivt. Vi vil ikke nøle med å bruke dem igjen og anbefaler dem på det sterkeste.

Andreas Hansen, 19. des. 2016

Flising ac to bad

Takker for kjempe fint arbeid med flising av våre bad kan trykt andbefales.

Kjetil Ekren, 7. des. 2016

Riving og gjenoppbygging av bad.

Fast Byggmester ved Ruben gjorde en god jobb for oss. De var effektive, kom med gode forslag og holdt seg innenfor avtalt pris. Vi er veldig fornøyd med en flott utført jobb av riving og gjenoppbygging av badet vårt, dvs ny membran, flising av gulv, våtromsromsplater, ny dusj osv. Det har blitt veldig fint ! Vi kommer garantert til å ansette dem igjen ved en senere anledning og gir våre beste anbefalinger.

Randi Reisæter, 6. des. 2016

Flislegging over kjøkkenbenk

Meget flott utført arbeid med flislegging, fuging og snekring av et hjørne. Arbeiderne kom alltid til avtalt tid og daglig leder Ruben holdt tett kontakt og holdt avtaler. Vi avtale pris på forhånd og dette stemte med fakturaen. Kan anbefale dette firmaet på det varmeste.

Gry-tove Haugsdal, 14. nov. 2016

Renover bad

Alt arbeid utført som planlagt og avtalt mens jeg var på ferie. Flott flisarbeid. Kan anbefale Fast Byggmester AS for renovering bad. Det er bare å ringe 47010233, hvis det er noen spørsmål. Hilsen Turid Sørebø.

Turid Alice Sørebø, 2. nov. 2016

Bygge ferdig et bad

Veldig fornøyd med mitt nye bad . Fast byggmester har gjort en fabelaktig jobb helt fra bunn med støping ,membran og fliselegging . Panelt vegger og satt opp baderomsinnredning . Dyktige folk han har som gjør alt veldig nøye . God kvalitet på fliser og panel ,som gjør at badet ser fantastisk fint ut . Fikk alt til en bra pris. Jeg er superfornøyd og kan trygt anbefale de videre. Kommer til å bruke de igjen . Tommel opp . Monika Skår , Askøy.

Monika Skår, 29. okt. 2016

Gipsing av vegger

Vi valgte Fast Byggmester ut fra tidligere evalueringer, og at de har en veldig god facebookside hvor en kan gå inn å følge tidligere prosjekt. . Ruben snakker flytende norsk, så det er ingen kommunikasjonsproblem . Vi har benyttet Fast til en relativt omfattende jobb i en 70m2 leilighet med gipsing, sparkling pussing og maling , innsetting av dører med tilsetninger, legging av parkett og belistning . Vi er 100 % fornøyd , og bruker de gjerne igjen.

Kristian Solheim, 11. okt. 2016

Flising av kjøkken

Vi fikk et godt inntrykk av Ruben Fast Byggmester under befaring av jobben,han virket veldig opptatt av at vi skulle bli fornøyd med utførelse og det ble vi. Vi er godt fornøyd med resultatet og kan annbefale firmaet.

Evelyn Myklebust, 29. sep. 2016

Oppussing wc,vaskerom og bad

Bestilte Fast Byggmester til renovering av 3 rom. (Vaskerom, bad og wc). Det var et komplisert prosjekt med mange vanskelige detaljer. De gjorde sitt beste med å få disse detaljer riktig. Seriøse og ønsker å gjøre en god jobb. Oppstod par misforståelser så vær tydelig med hva du ønsker og hvordan du ønsker utførelsen. Når vi oppdaget noe som ikke stemte kom de til oss med en gang, selv om det var søndag/kveld.

Danijela Jecmenica, 26. aug. 2016

Bygging av soverom og montering av kjøkken

Fast byggmester har bygget soverom og montert kjøkken her hos oss,De har vært punktlig og service har vært svært bra. Det dukket opp noe nye ting på veien men det ordnet de uten noen problemer. Kommunikasjon og kundebehandlingen til Fast har vært av beste merke. Sier de at de skulle komme så kom de. Kvaliteten på arbeidet har vært svært bra og prisen er det ingenting å klage på. Jeg vil uten å nøle anbefale Fast til alle jeg kjenner. Kjell ove Larsen.

Kjell Ove Larsen, 24. aug. 2016

Membran på bad,(+ evt fliselegging og montere baderomspanel)

Fast byggmester utførte ein jobb på mitt bad der de lå ut membran, flisela gulv, sette opp baderomsplater, og gjorde ferdig skråvegger med gipsplater, sparkling og maling Jeg valgte Fast Byggmeste pga. Grundigheten ved befaring, samt viljen til fleksibilitet under ombyggingen. Arbeidet startet til avtalt tid, firmaets ansatte jobbet raskt og effektivt. Flere løsninger kom på plass underveis helt uten problemer.

Johnny Asphaug, 3. aug. 2016

Renovering av bad 11,3 m2

Vi hadde 7 firmaer på befaring av totalrenovering av stort bad og valgte Fast Byggmester AS grunnet godt og seriøst inntrykk ved daglig leder Ruben. God kommunikasjon, punktlighet, jobb til avtalt pris gjør at vi på det varmeste anbefaler Ruben og hans team av dyktige håndverkere. Vi er svært fornøyde og har allerede bedt Fast Byggmester om å utføre flytting av lettvegg og renovering av to rom som neste prosjekt. Mvh/ Mette E. , Paradis Igjen gjorde Fast Byggmester AS en strålende jobb når vi trengte å flytte en lettvegg. Til avtalt pris ble lettveggen flyttet sammen med renovering av to soverom. Kan anbefales på det varmeste. Mvh; Mette E. Paradis (jobb nr. 2 av Fast Byggmester).

Mette Eriksson, 29. juli 2016

Membran + flising vaskeromsgulv

Jobb ble utført kjapt og effektivt! Flott jobb, og alle avtaler ble holdt. Dokumentasjon på utført arbeid ble overlevert samme dag som arbeidet ble ferdigstilt. Om noen har spørsmål, så er det bare å ta kontakt på 91880022.

Rune Søndenå Ottosen, 13. juli 2016

Fullstendig oppussing leilighet p rom 68 m2,bad,kjøkken og øvrige rom.

Gjennomført omfattende renovering av leilighet. Alt utført som planlagt med god kvalitet og ihht avtalt tid og kost. Sammarbeidet godt med elektriker og rørlegger. Svært god "Norsk" kvalitet på arbeidene. Det er bare å slå på tråden hvis en lurer på noe (er mye på farten, så send gjerne en sms hvis jeg ikke svarer. Hilsen Inge Sørebø Helleveien 263 Mob 91125347.

Inge Sørebø, 18. juni 2016
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

AS

Aksjeselskap
Registrert

2015

i enhetsregistret
Omsetning

2.2

Millioner kroner
 • Ansatte
  2
 • Egenkapital (%)
  13.7%
 • Likviditet
  1.16%
 • Driftsmargin
  3.3%
 • Gjeldsgrad
  6.3%
 • Lønnsomhet
  27.3%
Regnskapstall (i 1000)
 
2015
2016
2017
2018
Sum driftsinntekter
92
1222
1661
2171
Driftsresultat
11
-81
15
71
Resultat før skatt
11
-81
15
71
Årsresultat
8
-80
15
63
Roller
Daglig leder
Estera Ciurea
Styrets leder
Estera Ciurea
Om selskapet
Bedriftsform
Aksjeselskap
Registrert i Enhetsregisteret
2015-11-02
Bransje
81.101 Vaktmestertjenester
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 07-09-2019 02:03:43
Se regnskapstall

Kart

Kart