Siste evalueringer (35)

Male tak(+sparkel),gipse og male liten entre.n

Agim er superhyggelig og veldig god maler. Snekkeren han samarbeider med, er også veldig flink. Utfordringer med et gulv som ble litt større etter påbegynt arbeid ble løst bra med god kommunikasjon, og naturlig nok forlenget det tidsskjema litt, men likevel innafor ;) Litt rydding måtte vi gjøre etter dem, men resultatet er superfint. Anbefales!

Ingunn Vegger, 31. mai 2020

Pusse opp oppganger

Agim er en utrolig ryddig, pliktoppfyllende og proff kar. Du kan stole på at alt blir gjort iht beskrivelse, pris og alt innenfor tiden. Her ble bedriften benyttet til å pusse opp 4oppganger i sameiet. Meget fornøyd og kan anbefales. Mvh Philip Thoresen Styreleder Welhavens gate 6.

Philip Thoresen, 8. jan. 2020

Maling av 1 etg,ca 70m2

Benyttet Agim i forbindelse med oppussing av 1 etg og 2 etg. Sparkling av gipsplater, helsparkling av vegger og maling av alle flater. Utrolig fornøyd med arbeidet til Agim! Han leverer høy kvalitet på arbeidet, er veldig serviceinnstilt og hyggelig og ha med å gjøre i tillegg til at han er konkurransedyktig på pris. I tillegg stiller han opp ekstra når det trengs! Jeg vil anbefale Agim til familie og venner, og regner med å bruke han videre når resten skal pusses opp! Anbefales!

Christoffer Martinsen, 23. des. 2019

Maling av vegger og tak - bad

I det store og hele en bra jobb.

Sigmund Ranvik, 27. nov. 2019

Maling av leilighet

Veldig fornøyd med malejobben utført av Agim! Booker definitivt igjen.

Kaja-marie Christensen, 2. okt. 2019

Sparkling av vegger med gipsplater og maling av vegger

Veldig flinke folk som virkelig sto på for at vi skulle få et bra resultat. Veldig god kommunikasjon underveis og veldig pent utført arbeid. Anbefaler gledelig Agim Malerservice til andre.

Victoria Lund, 26. juli 2019

Sparkling av gipset tak,60 kvd

Agim og resten av folkene i AG Malerservice kan absolutt anbefales! Her får man mye valuta for pengene og Agim har høy yrkesstolthet så han strekker seg langt for at kunden skal sitte igjen med en 5-stjerners opplevelse. Vi fikk mye mer enn det vi hadde betalt for, og er kjempefornøyde med både resultat og kommunikasjonen underveis.

Silje Svendsen, 5. juli 2019

Overflateoppussing av 37 m2 leilighet

En flott utført jobb hos meg. Sletting av vegger, sparkling og maling av hele leiligheten. Kom raskt på befaring og var hyggelig å kommunisere med. Holdt frister og hadde en god pris. Jeg tar kontakt med AG malerservice neste gang også!

Morten Løcka, 1. juli 2019

Sparkle/male langs to dører

Kan anbefale AG Malerservice! Det var veldig god kommunikasjon og han var rask på plass for både befaring og arbeid. Selv om jobben ikke var stor fikk jeg god oppfølging av AG. Kommer til å velge ham igjen på andre oppdrag.

Lars Dalsgård, 13. juni 2019

Maling av gjerde i bakgård+ benk

Fint utført arbeid til en god pris.

Mariann Urnes/styret I Eckersbergs Gate 41, 11. juni 2019

Maling innvendig i leilighet. ca 70kvm

Agim Zeqiri utførte kjempe bra mens vi var på ferie. Anbefaler han og firmaet på det varmeste!

Thea Solstad, 11. juni 2019

Sparkling,tapetsering og maling av gang og kott.

Jeg brukte AG Malerservice til helsparkling og maling av gang, stue og soverom i leiligheten min, og er strålende fornøyd med resultatet. Gjennomføring har vært smertefritt, og hvet av rommene har vært ferdig til tidspunktet vi har blitt enig om. Det har vært helt uproblematisk å bli enig om hvordan dette skulle gjennomføres, og AG Malerservice har fulgt opp alt som har vært avtalt, og levert et kjempebra resultat, til avtalt tid og pris. Jeg anbefaler firmaet varmt!

Thomas Mo, 7. juni 2019

Maling av lister og vinduskarmer + litt til

God dialog underveis, noen oppgaver ble ikke gjennomført etter planen, men dette rettet de raskt opp når vi ga tilbakemelding.

Caroline Austdal, 27. mai 2019

Oppussing av rom

Svært fornøyd med sparkling og maling sv vegger og tak. Ikke fullt så bra resultat av maling av vinduskarm. Veldig forekommende og flott oppfølging underveis i prosessen. Gode beskjeder og ingen misforståelser, punktlig fremmøte. Kan anbefales.

Olav Kåre Refvem, 4. april 2019

Male innvendig trapp

Godt fornøyd med jobben som ble gjort. Nøyaktig og godt utført maleoppdrag, hyggelige og pålitelige malere.

Kari-anne Grov Heggem, 26. mars 2019

Maling innendørs

AG Malerservice helsparklet og malte flere rom hos oss, samt malte vinduskarmer og dørkarmer. Jeg er veldig fornøyd med den gode og hyggelige kommunikasjonen underveis, og det godt utførte arbeidet. Kan trygt anbefales!

Åse Kringstad, 4. des. 2018

Helsparkling og maling av stue (vegger og tak) på ca. 23 kvm

Veldig fornøyd med alt fra resultat til dialog og punktlighet! Anbefales!

Nina Trandem, 14. nov. 2018

Helsparkling av vegger

God kommunikasjon underveis i prosjektet. Tar seg tid til å optimalisere den endelige finishen. Vi er godt fornøyd med resultatet og kan trygt anbefale firmaet.

Steinar Bøhn, 12. nov. 2018

Helsparkling rom ca 25kvm

Profesjonelt, pålitelig og ryddig firma, som har gjort en super jobb. Reiv tapet, heilsparkla og malte. Hjalp meg også med noe ekstra som ikke var inkl i prisen. Kommunikasjonen under veis var upåklagelig. Hadde uten tvil valgt AG Malerservice igjen. Kan anbefales på det varmeste! !

Kamilla Harestad, 18. okt. 2018

Pussing og maling av 6 stolper i inngangsparti

Arbeidet ble utført til avtalt tid og tilfredsstillende. Anbefales!

Jeanette Clausen, 24. sep. 2018

Sparkling av vegger

Utrolig hyggelig kar som gjorde jobben veldig ordentlig.

Anniken Edesberg, 23. sep. 2018

Male garasje

Kjapt og bra gjort. Veldig god informasjon underveis.

Stein Hardy Danielsen, 16. sep. 2018

Sparkle nye gipsplater

AG malerservice fikk jobben med å sparkle tak og vegger i hele huset under totalrehabilitering. Prisen var klart best av de som henvendte seg og jobben ble gjort som avtalt. Resultatet var meget bra og Agim er en svært hyggelig og redelig mann å forholde seg til. Kan anbefale ham for videre jobber. Ikke noe spesielt å utsette på jobb eller Agim.

Erik Skreiberg, 28. aug. 2018

Maling av tak innvendig,tapetsering

Både maling og tapetsering ble gjort fagmessig og fint. Det var pålitelige og greie folk å ha med å gjøre! Leikny og Ragnar Kalvatn, Oslo.

Leikny Og Ragnar Kalvatn, 7. juni 2018

Oppusing av stue.

De har gjort en helt strålende jobb med diverse malerarbeid og forefallende arbeid i min leilighet i Tokerudberget. De er fleksible, pålitelige og veldig hjelpsomme. Samtidig er de lette å kommunisere med og har en behagelig pris. De kan anbefales på det sterkeste. Oslo, 10/2-18 Jane G. Rostad.

Jane G. Rostad, 10. feb. 2018

Helsparkle vegger og tak

Rask og effektiv med veldig bra resultat, anbefales!

Jonas Andre Gruben, 10. des. 2017

Sparkle og male

Trivelige gutter, som gjorde en svært god jobb med maling og sparkling av et rom som bar preg av at vi hadde prøvd og feilet litt selv først. Agim gjorde rommet strøkent, og til en fornuftig pris. Vi bruker dem gjerne igjen senere og kan anbefale dem til andre!

Anne Kathrine Wisløff Nysæter, 12. okt. 2017

Helsparkle vegger og maling av tak i rekkehus på 121 kvm

Agim & Co var flinke. Agim var punktlig, og leverte til avtalt pris. Prisen var også god! Vi fikk helsparklet alle vegger i rekkehus, samt malt alle tak og trappegang. Vi er veldig fornøyd med resultatet. Agim ga også gode råd for videre maling vi skulle utføre selv, og var en veldig hyggelig kar å ha i hus. Han var også meget tålmodig da elektrikeren og snekkeren stadig ønsket å åpne vegger han alt hadde begynt å jobbe på. Vi anbefaler Agim!

Marit Oline Bakkerud Berntsen, 10. juli 2017

Pusse opp/male soverom

Veldig fornøyd. Agim gjorde en bra jobb, og er lett å ha kontakt med. Han er dessuten hyggelig å ha i hus, og gjør ikke mye ut av seg. Han er også bra på pris. Anbefales.

Herman Moving, 24. juni 2017

Sparkling og maling

Leverte i henhold til avtale. Var absolutt best på pris. Sparkling og maling av vegger ble gjort og resultatet ble veldig bra. Maling av kjøkken gikk nok noe fort, enkelte drypp og helgedager der det er vanskelig å se, men overordnet veldig bra ift pris. Maling av tak gikk nok litt for fort og kan se ut til at det ble malt før forrige strøk var tørt, så det har ikke helt den glansen det burde. Men igjen, bra ift pris, ryddig gjort,og raskt levert.

Thomas Slensvik, 21. april 2017

Helsparkling og maling av toalett

Svar bare minutter etter at jobben var lagt ut, befaring innen et par timer og oppstart morgenen etter. Helsparkling og maling av et lite toalett blei utført meget nøyaktig og ordentlig. Grunnarbeid og sparkling i toppklasse til avtalt tid og (hyggelig) pris. I tillegg er Agim en hyggelig og behagelig håndverker å ha i hus, noe som også er viktig. Resultatet blei over en hver forventning, og det som var et slitent, lite toalett er nå strøkent.

Marijke Berdahl, 1. mars 2017

Maling av 93 m2 bolig

Det var god kommunikasjon hele veien. Var innom for befaring. Bedriften var den billigste av de seriøse (betalte hvitt og hadde kontrakt) tilbudene vi fikk. Han helsparklet og malte hele leiligheten, med godt resultat. Det var litt forsinkelse underveis i forhold til opprinnelig plan, men det løste vi fint og det var ingen krise. Vi er godt fornøyd og kan anbefale Agim til andre.

Anne Krog, 10. nov. 2016

Oppussing av 2 dører

Meget hyggelig og grundig arbeid. Godt fornøyd med resultatet!

Nicholas York, 5. okt. 2016

Helsparkling og maling av stue

Agim gjorde en flott jobb! Han er dyktig og arbeidsom, og tok godt vare på leiligheten vår mens han jobbet. Som person er han tillitsfull og fleksibel, og vi anbefaler han varmt videre!

Anne Marit Melbye, 26. sep. 2016

Maling innendørs tak m. duk 25m

Vanskelig tak med mye sprekker. Derfor ikke 100% jevnt, men det er ikke å forvente. Arbeidet utført til avtalt tid og avtalt pris.

Jan Arild Snoen, 20. juli 2016

Maling av leli

Jobbet bra. De var flinke til å samarbeide. Kunne ganske mye om jobben. De var ferdig innefor tiden vi har avtalt.

Frank Owusu, 9. juli 2016
Vis flere evalueringer

Kart

Kart