Siste evalueringer (4)

Opplegg for hjemmelading av elbil

Ingenting å utsette på arbeidet. Kjapt utført og alt virket som det skulle.

Christian, Sandnes, 12. aug. 2018

Totalrenovering leilighet stavanger

Veldig fornøyd - elektriker var fleksibel, løsningsorientert og tilgjengelig! Jeg har allerede engasjert han i et annet prosjekt og kan anbefale han på det sterkeste!

Christian, Stavanger, 17. feb. 2018

Utskifting til jordfeilautomater.

Noe sent og uforberedt oppmøte og måtte returnere for flere deler men bortsett fra det ble oppdraget utført raskt og effektivt. Sent oppmøte ble varslet pr tlf og ekstra arbeider utover fastpris utført raskt og bra. Service innstilt montør som utføre en bra jobb. Totalt sett er jeg er veldig fornøyd og håper tilleggs faktura blir riktig. Jeg vil anbefale andre å benytte seg av dette relativt nystartede el. Firmaet som står på for sitt renomme.

Kåre, Sandnes, 18. okt. 2017

Etter el-tilsyn og tilsynsrapport nr 145272 fra lyse ble det funnet følgende: "1

Utgangspunktet for oppdraget var en EL-tilsynsrapport 17. 03 med en mangel som måtte rettes. Unisons representant besvarte min henvendelse og utbedret mangelen så raskt (20. 03) og profesjonelt med tilhørende dokumentasjon at tilsynsmyndigheten lukket saken allerede 30. 03. I tillegg vil jeg trekke frem at selskapets representanten (elektrikeren) kom som avtalt og var rett på saken med en gang!

Helge, Stavanger, 7. april 2017
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

HI Elektro AS

5.0 15 evalueringer Hundvåg

Unison Installasjon AS

5.0 4 evalueringer Hundvåg

Pedersen ET

  Hundvåg