Siste evalueringer (11)

Gravearbeid/fjerne masser

Utførte jobb raskt og effektivt. Hyggelige folk med god oppfølging underveis. Kan anbefales.

Viljar Steinsland, 17. juni 2019

Jord og stein

Arbeidet ble utført som avtalt og med kvalitet. God kommunikasjon underveis.

Einar Nordtvedt, 20. mai 2019

Drenering

Vi er svært fornøyd med jobben som JS Maskin og anlegg AS har gjort hos oss. De er pålitelige, hyggelige, ryddige og hadde god kommunikasjon da uforutsette ting oppstod! Anbefales på det sterkeste!

Marthe Bakke, 5. mars 2019

Utsprengning og planering.

Anbefales på det sterkeste. Boring, utsprengning, graving, planering, komprimering, tre felling og grusing. Gode råd underveis. Dette er proffe arbeidsjern som står på fra morgen til kveld til jobben er gjort! 5 stjerner!

Jan Nikolaisen, 18. nov. 2017

Fjerne jord og gress i hage.

Arbeidet ble utført på en grundig og god måte til avtalt pris. Godt fornøyd og anbefaler JS Maskin til andre.

Dagfinn Høyberg, 14. juli 2017

Graving og bortkjøring

Fikk umiddelbart tillit til firmaet. JS Maskin og anlegg hadde en profesjonell befaring, med relevante innspill og tips til hvordan oppdraget kunne løses. Jobben ble utført raskt og effektivt til avtalt tid og pris. Jeg er meget fornøyd med valget av firma til min jobb og kan trygt anbefale JS Maskin og anlegg til andre. Oddbjørn Hånes.

Oddbjørn Hånes, 13. juli 2017

Graving og transport

Kan anbefales. Fikk kjapt svar, kjapp befaring, kjapp pris og jobb utført like etter. Er allerede anbefalt videre til en bekjent som også trenger å få utført grave-arbeid.

Jørgen Tresselt Iversen, 7. juli 2017

Drenering

Strålende service og meget godt gjennomført oppdrag. Anbefales på det aller sterkeste.

Kenneth Helmersen, 6. juni 2017

Grave/fjerne ca 13m3 masser

Kjappe og presise svar ved henvendelse. Kort steg fra befaring til fullført arbeid. Ryddet fint opp etter utført arbeid. Hyggelig. Kan anbefalles :-).

Kai Gunter Brandt, 8. mai 2017

Planere/ grave

Vi valgte Js maskin til denne jobben. Veldig godt utført jobb. God kommunikasjon, både før og under jobben. Punktlig og presise i forhold til avtaler som ble gjort. Veien til innkjørselen vår fikk en liten asfaltskade som den egentlig burde tålt, dette fikset Js uten noen problem i etterkant. Etter våre erfaringer vil vi absolutt anbefale andre å bruke Js maskin. Er superfornøyd.

Stian Wasmuth, 28. april 2017

Utvide innkjørsel og oppstillingsplass foran huset.

Jobben ble utført raskt og effektivt, og til avtalt pris. Litt utydelig komunikasjon ved befaringen, resulterte i at ikke alt ble som forventet, men JS Maskin ordnet opp med å komme tilbake for fullførte jobben. Jeg har nå tatt lærdom i å ha skriftlige avtaler i femtiden. . Kan trygt anbefale JS Maskin og Anlegg til andre oppdragsgivere.

Marius Sande, 18. april 2017
Vis flere evalueringer

Kart

Kart