Siste evalueringer (15)

Bytte 3 vinduer i 2.etg.

Godt utført arbeid. Arbeidet effektivt og raskt. Er veldig fornøyd.

Lise, Sarpsborg, 31. juli 2019

Varmefolie og parkettlegging

Jobben besto av riving av peis, ny bærebjelke, pussing og maling av mur, legging av parkettgulv med gulvvarme inkludert nye lister etc. På hytta vår i Onsøy. Vi hadde svært god dialog før jobben ble påbegynt til avtalt tid. Underveis sendte Sandor bilder av fremdriften. Jobben ble fullført litt før avtalt tid og til avtalt pris. Vi er veldig fornøyd med kvaliteten og finishen på arbeidet og gir SFB vår beste anbefalinger!

Anne-Mette, Manstad, 17. mars 2019

Liste utvendig vinduer

Ett supert firma som gjorde jobben raskt og bra! Huset har nå lister på utsiden.

Silje-Therese, Hafslundsøy, 28. juni 2018

Bygge veranda ca. 35m2

Utført en fantastisk flott jobb med verandaen langt over min forventning. Brukt kvalitets materialer. Utrolig nøyaktige og pen utførelse på arbeidet. Hyggelige og service innstilte. Nøler ikke et sekund med å anbefale på det varmeste!

Raymond, Gamle fredrikstad, 22. mai 2018

Skifte kledning og vinduer

Anbefaler alle å velge SFB Eiendom og Design AS. De utfører arbeidet effektivt og nesten i overkant estetisk vakkert. Med ny kledning og nye vinduer, fikk vi et nytt hus. Byggmester følger prosjektet nøye, og kommer med gode løsninger for at kunden skal bli fornøyd. Vi er ikke i tvil om hvem vi skal ringe neste gang.

Beate, Fredrikstad, 20. mars 2018

Bytte av vindu og verandadør

Fint samarbeid med Sandor, jobben ble gjordt til tiden vi hadde avtalt. 2 nye vinduer og verandadør. Veldig fornøyd.

Trine, Greåker, 20. feb. 2018

Bytte verandadør

Raske med å komme på befaring og gi et tilbud. 3 Arbeidsdager fra de var her på befaring og til jobben var utført. Er selv i byggebrasjen og syntes disse var et ryddig og seriøst firma og de har min anbefaling, og kommer til å kontakte de neste gang jeg skal ha en jobb utført. Avtalt tid og avtalt pris. Virkelig tommelen opp for SFB.

Cecilie, Fredrikstad, 23. jan. 2018

Lukke den åpne trappa

Godt utført jobb med trappa. Vi fikk tilfredsstillende svar når vi spurte om råd, og de virket genuint opptatt av å gjøre en god jobb. God kontakt hele veien.

Irja, Gamle fredrikstad, 22. jan. 2018

Skifte vindu og dårlige kledningsbord på sydvegg på 2 etasjes hus

Jeg er meget fornøyd med jobben som er utført av SFB Eiendom AS. Ryddig kontrakt og i all kommunikasjon underveis i jobben som ble gjort. Jobben ble mye større enn først antatt pga råte i bjelkene i veggen. Dette fikk jeg skikkelig dokumentert og ble vist på stedet av bedriftens leder (og eier). Jeg har inntrykk av solid og godt utført snekkerarbeid. Vil absolutt anbefale denne bedriften til andre.

Leif, Gressvik, 20. nov. 2017

Bytte og evt. utvidelse av veranda/balkong

Profesjonelle å forholde seg til fullførte arbeid til avtalt pris og tid. Anbefales.

Vigmund, Kråkerøy, 5. april 2017

Utbedring av råteskade på utstikker.

Godt fornøyd med arbeidet. Underveis i arbeidet ble det oppdaget at skadene som skulle utbedres var noe mer omfattende enn først antatt. Hadde god dialog hele veien og arbeidet ble utført raskt og effektivt. Fremstod som en seriøs aktør. Anbefales.

Rolf, Gressvik, 3. feb. 2017

Rive og sette opp rekkverk

Meget fornøyd med jobben som ble gjort, og den ble gjort til avtalt tid & pris.

Erik, Moss, 2. feb. 2017

Utskifting/renovering av veranda

Vi er meget godt fornøyde med resultatet og hvordan jobben ble utført. Jobben besto i å renovere 2 verandaer på vårt hus. SFB Eiendom gjorde alt fra å bestille og kjøpe inn materialer til å kjøre bort alle gamle materialer Resultatet ble meget bra og de kom også med gode ideer og løsninger når vi var i tvil om hvordan vi skulle ha det. Vi anbefaler SFB Eiendom & Design.

Grete, Gamle fredrikstad, 28. sep. 2016

Fjerning av stein og trevirke fra hage

Firma fjernet stein og plank fra hage etter avtale samtidig som de utførte en malejobb. Hyggelig og seriøst firma. Anbefales.

Elisabeth, Fredrikstad, 25. sep. 2016

Maling av 60 kvm enebolig

Hyggelige malere som gjorde en veldig bra jobb. Raskt og nøye etter avtale. Ryddet bort plank fra hagen og malte enebolig 2 strøk utvendig. De vasket også huset først for hånd på grundig måte. Har bare positivt og si om arbeidet.

Elisabeth, Fredrikstad, 25. sep. 2016
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Fredrikstad Rørleggerservice AS

4.7 87 evalueringer Rolvsøy

Rørlegger Edvardsen AS

4.8 44 evalueringer Manstad

Fredrikstad Gass & VVS AS

  Fredrikstad