Siste evalueringer (7)

Alfa romeo 2002 - 147,120 000 km - skifte av reg reim

Dette ble gjort til avtalt pris (som var en god pris) jobben ble gjort raskt. Det var hyggelige folk som jobbet der og bilen hadde stått inne når jeg fikk den tilbake så den var varm. Dette satte en frossen kar pris på!

Robin, Lørenskog, 1. feb. 2012

Mini 2004 - one,0 km - bytte bremseklosse mini one 2004

Raskt og bra utført til en god pris.

Unni, Oslo, 22. jan. 2012

Ung,blakk,jente ønsker et rimelig tilbud på reparasjon av sin kjære polo

Jeg dro til Rommen Bil for å få en annen vurdering på pris av reparasjon av bilen, siden jeg hadde fått en skyhøy pris hos et annet verksted. Og man kan si det sånn at jeg aldri i verden kunne forventet å få en så snill pris som det de gav meg. De reddet meg økonomisk. Møte med verkstedet var over forventet. Jeg møtte hyggelige service innstilte mennesker, som tydelig likte og kunne jobben sin. Jeg har ingen ting negativt å si om Rommen Bil AS, og jeg kan anbefale de på det sterkeste hvis du trenger reparasjon av bilen. Jeg kommer garantert til å benytte meg av de hvis det skulle være nødvendig i framtiden.

Lona, Oslo, 3. juni 2011

Bytte bakerste del av eksosanlegg - opel astra 97 modell

Rommen Bil leverte varene til en meget hyggelig pris. Kjørte meg til og med til jobben etter at jeg hadde levert bilen, og tilbød seg å hente meg når bilen var ferdig. Super service. Tok også EU-kontroll og la om til sommerdekk for meg til en bra pris. Jeg kan anbefale Rommen Bil på det varmeste og jeg kommer til å benytte de igjen i fremtiden.

Pål, Oslo, 1. mai 2011

Fikse gir

Veldig raske, fikk jobben gjort til en grei pris. De sjekket også raskt over motoren og var ærlige på resultatet (Fant ikke på noen feil. ) og de kom tilogmed med forslag til ting jeg kunne gjøre selv. Vil helt klart benytte de igjen når det kommer til EU kontroll til høsten.

Christer, Oslo, 13. april 2011

Bilservice 45000 km

.

Anonym, 27. feb. 2011

Skifte av clutch på saab 9-3 turbo se 2002-modell (reg 2001)

Valgte Rommen Bil AS da disse var billigst. Gjorde reparasjonen raskt. Hyggelige folk og god service. Anbefales!

Erik, Oslo, 23. feb. 2011
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Oppsal Bilservice & Oslo Bilelektriske AS

4.5 775 evalueringer Oslo

Svein Løkenflaen Rørleggerservice AS

4.9 704 evalueringer Oslo

Oslo Elektrikere AS

4.7 594 evalueringer Oslo