Siste evalueringer (37)

Maling av tak

Veldig bra jobb, pålitelig og hyggelig.

Anne Berit Engejordet, 30. mars 2020

Sparkling og maling av gipsvegger og himling

Pålitelig, effektiv og profesjonelt utført. Anbefales.

Bjørn Sending, 29. mars 2020

Maling av stue

Høy kvalitet på jobben som ble utført, godt fornøyd med resultatet. Enkel å kommunisere med underveis, pålitelig og effektiv. En liten misforståelse rundt avtalt pris, men dette løste seg med det samme da vi påpekte dette.

Anette Bjerke, 18. jan. 2020

Male tak og vegger i stue.

Kom til avtalt tid - fullførte eksemplarisk.

Odd Bergstø, 3. jan. 2020

Maling av bolig innvendig,ca 50 kvm

Strålende fornøyd med malejobben som ble gjort hos meg. Pent utført, kom til avtalt tid, veldig hyggelig og profesjonell. Kan anbefale Sveins Malerservise!

Trine Røine, 23. nov. 2019

Maling utvendig av enebolig over ett plan. ca 225m2 i grunnflate.

Svært fornøyd med utførelsen av jobben fra start til slutt!

Lise Møller Sahai, 1. okt. 2018

Maling av

Svein`s Malerservice kom når de skulle, førte god dialog underveis og leverte et bra resultat til avtalt pris.

Joacim Bøvolden, 12. juni 2018

Sliping og lakkering av gulv

Svein's malerservice gjorde en veldig flott job med sliping/lakkering av parkettgulv og noe malerarbeid. De svarte rask i anbudsfasen, ga et konkurransedyktig tilbud, kom til avtalt tid og gjorde en utmerket jobb. Vi bodde selv i utlandet da jobben ble gjort men det var ikke noe problem. Svein's malerservice fikk nøkkelen og utførte jobben til vår store tilfredshet, så huset var fint da vi kom tilbake til huset. Veldig fornøyde!

Benedikte Bettina Bjørn, 14. jan. 2018

Maling tak og vegger

Veldig bra jobb.

Maren Øvrebø, 11. jan. 2018

Gipsing och maling av vegger

Till trots för rot från vår side på uppstart av prosjekt så har Svein Tore levert topp service. Svein har renovert väggarna i vår stue med gipsing, sparkling och maling. Till trots för en utfodrande höjde i rummet har genomföringen varit exemplarisk. Flink på att följa upp med fremdrift/avklaringar etc, detaljfokusert på sparkling och hyggelig att ha att göra med. Resultatet är jag meget förnöjd med! Kan anbefales på det starkaste!

Erik Weden, 16. des. 2017

Pussing av ca. 70-80 kvm. gulv og lakkering.

Arbeidet som er utført er av høy kvalitet. Jeg gir tre stjerner fordi jeg la ut et noe overdrevet anbud på 70-80 kvm, mens gulvet er 50 kvm for å ha litt å gå på mot budgiver. Budet fra Svein var av de lavere budene jeg fikk. På befaring kom det frem at dette måtte gjøres snart, og det neste anbudet jeg fikk var økt med 30% dette på 20-30 kvm mindre. Virket litt spekulativt. Alt fra plasting til søppeltømming må avtales, ellers blir det tillegg.

Lars Patrick Nilsen, 22. nov. 2017

Male innvendig stue og tak + tak kjøkken

Veldig bra jobb utført. Dyktig, arbeidsom, ryddig og hyggelig. Anbefales!

Jan Sørstrøm, 9. mai 2017

Utvendig maling av 2 etasjers enebolig med ca 100 m2 grunnflate

Svein malte huset vårt utvendig og vi er veldig godt fornøyde med både resultatet og prosessen. Jobben blei utført til avtalt tid og på en god måte. Svein var også veldig imøtekommende og lett å kommunisere med.

Kristoffer Gjone, 19. sep. 2016

Tapetsering

Veldig trivelig mann, fikk jobben gjort på null komma niks. Veldig nøye.

Vegard Løvik Krogstad, 20. juli 2016

Maling av tak og vegger i stue ca. 40m2

Jobben ble gjort til vår største tilfredshet - helt etter planen og til avtalt pris og punktlighet. Svein er en seriøs og hyggelig fyr som kan anbefales!

Knut Borgen, 30. juni 2016

Maling av lelighet ca 35 kvm.

Arbeid utført ihht avtalt tid med meget godt resultat og ikke minst til avtalt pris. Svein's Malerservice anbefales !

Per Gunnar Vigdal, 25. april 2016

Tapetsering stue og kjøkken 50 kvm

Sveins Malerservice kan virkelig anbefales. Solid og godt utført jobb med fornying av vegger i stue, kjøkken og på soverom. Pålitelig håndverker. Hans Petter Økern, 3409 Tranby.

Hans Petter Økern, 5. april 2016

Maling av leilighet ca 80 m2

Topp service og jobben ble gjort bra og til avtalt tid. Dette firmaet anbefales!

Hilde Lillevi Hopstad, 1. feb. 2016

Maling og tapetsering av stue

Svein gjorde en meget god jobb, helt etter avtale. Han kom med gode innspill og synspunkter der det var behov for det. Vi er totalt sett godt fornøyde.

Niklas Silfwerling, 1. feb. 2016

Maling av soverom

Sven kom som avtalt og malte soverommet på 2 dager som lovet. Han var en hyggelig og grei kar og utførte oppdraget til vår tilfredshet.

Kjell Garbekken, 21. jan. 2016

Maling innendørs av hytte på 79 kvadratmeter p-rom

Svein Tore gjorde en veldig grundig og pen jobb på vår sommerhytte. (Maling av hele hytta innvendig. ) Han kom på befaring og leverte et detaljert anbud. Jobben ble utført til rett tid og han var vennlig og sendte oss uoppfordret bilder av arbeidet underveis i prosessen. Firmaet var dyrere enn endel andre, men vi anbefaler ham på det varmeste.

Marianne P. Løken, 18. jan. 2016

Male leilighet

Svein's malerservice gjorde en super jobb i leiligheten. Veldig god dialog i forkant, veldig godt gjennomført malerarbeid helt etter plan og til en god pris. Effektiv, flink og sympatisk.

Mona Strøm Arnøy, 22. nov. 2015

Innvendig maling av leilighet ifm salg i drammen

Malerjobben ble bra utført, raskt og effektivt. Kan anbefales.

Marianne Eriksrud, 28. sep. 2015

Utvendig maling bolig 130m2 + garasje 26m2

Svein Tore er en meget behagelig person, han har et øye for detaljer, og er plikt oppfyllende. Han kan yrke sitt og setter sin ære i å levere et meget bra stykke arbeid. Jeg har ingen reservasjoner med å anbefale Svein Tore.

Alan Billyeald, 18. juni 2015

Rullesparkle glassfiberstrie

Hyggelig, effektiv og møter til avtalt tid. Kan anbefales!

Eivind, 12. april 2015

Sliping og lakking av parkett.

Kom punktelig. Holdt avtaler og gjorde jobben med godt resultat. Helt klart førnøyd.

Roger Lauritsen, 8. april 2015

1-lags papptekking av tak på rekkehus 130 m2.

Arbeidet ble utført raskt og nøyaktig av hyggelige folk. Anbefales på det varmeste. Skal også benytte meg av disse senere i våres.

Jann Yngve Schlichting, 26. mars 2015

Tapetsering og maling

Helsparkling og maling av vegger. Kjapt, nøyaktig og pent gjennomført av en veldig hyggelig kar til en god pris. Jeg vet hvem jeg ringer neste gang.

Vegard Engen, 23. mars 2015

Lite soverom : sparkling - maling av tak-vegger og listverk.

Meget fornøyd! Både arbeidet og Svein var upåklagelig. Kan helt klart anbefales og skal vi male igjen nøler jeg ikke med og ta kontakt.

Anita K Langøy, 20. mars 2015

Tapetsering av et lokale på 100km2

Tok på seg jobben rask og ble ferdig etter avtalt tid. Veldig fornøyd med arbeidet han gjorde i min bedrift. Veldig positiv og hyggelig mann. Dette gjorde og det lettere for meg å velge Svein til å utføre arbeidet. Veldig veldig fornøyd! ! ! ! ! ! !

Leila Solveig Kapstad, 4. feb. 2015

Male bad

Effektiv og nøye. Vårt bad på Norefjell ble som nytt - ingen skjemmende hull eller rosa fliser på veggene mer. Badet ble lekkert med en flott utført malejobb. Vi kommer til å bruke firma igjen, anbefales videre. Fornuftig pris og en serviceinnstilt person å samarbeide med. Gro og Marthin.

Gro N. Klækken, 3. feb. 2015

Maling av stuetak,ca 40m2

Svein er veldig hyggelig og serviceinnstilt. Maling av tak utført med stor presisjon. Ingen søl eller rester av maling noen steder. Anbefales absolutt, og ville definitivt kjøpt tjenester her igjen!

Renete Kaarvik, 27. jan. 2015

Maling av enebolig.

Malerjobben av hus utvendig ble utført meget bra,til riktig pris og avtalt tid. Anbefales. Mvh. Åge Halvorsen.

Åge Halvorsen, 20. aug. 2013

Renovering av oppholdsrom i blokkleilighet: tapetsering,maling,legge parkett,belisting

Svein's maleservice, org. Nr. 994423061, fikk oppdraget. Fremstod ryddig og lydhør, og lå prismessig veldig nære andrevalget mht firma (llitt dyrere, men tror det ville endt rundt samme sluttsum uansett). Vi lærte begge; sjekk flere steder om det virkelig er bare to lag tapet som skal fjerens(det var 4! ), og gamle dører og karmer som skiftes ut har ofte forskjellig mål i forhold til nye dører. Fortsatt fornøyd, 1 år etter. Foretaket anbefales!

Mari Helene Slagsvold, 18. juni 2012

Malerjobb

Maling av tak ca 120 kvmtr. Søkte på mittanbud.no, fikk 17 svar totalt, og 5 pristilbud med store forskjeller. Svein ble valgt pga pris og gode referanser. Svein overholdt alle avtaler, han ferdigstilte arbeidet 1 dag før antatt og det var en fornøyelse å ha Svein arbeidende i huset. Han var ryddig, strukturert og dyktig. Når han forlot huset var nymalte tak eneste spor etter en god håndverker. Vi gir Svein våre beste anbefalinger. Marit E.

Marit Engh, 13. jan. 2012

Tapetsering og maling

Dette er en særdeles hyggelig, imøtekommende, og sympatisk mann som er fleksibel slik at han tilpasser seg kundens ønsker og behov. Meget god kvalitet på utført arbeid, og prisen var fin. Jeg kan fullt ut anbefale svein's malerservice til andre, jeg sparer selv på visittkortet til en annen gang. Mye bedre utførelse og service enn andre ganger jeg har brukt mittanbud. Bo, derav full score. Tom.

Tom Frost, 17. des. 2011

Tapetsering av soverom

Firmaet for deg som ønsker perfekte vegger. Jeg hadde rivd mye før Svein kom og dette bar veggene preg av. Da han var ferdig var det ikke spor etter riving :-) Han var nøyaktig og sto på for at jeg skulle få ønsket fremdrift på oppussingen min. Prisen var i tråd med det han forespeilet i forkant og underveis. Han kommuniserte godt når han så problemer underveis som kunne fordyre arbeidet. Jeg følte jeg hadde god kontroll som oppdragsgiver. Anbefaler Svein til de med store krav til det ferdige resultatet.

Hans Reidar Havik, 2. juli 2011
Vis flere evalueringer

Kart

Kart