Siste evalueringer (6)

Fotograf til bryllup

Veldig hyggelig dame som tok fine bilder!

Karoline, Oslo, 1. mars 2019

Fotograf til bryllup

Pernille er en erfaren, kreativ og kunnskapsrik fotograf, som jeg vil anbefale på det varmeste. Hun forstod akkurat hvordan type bilder vi ønsket oss og ga nyttige tips til hvordan vi kunne oppnå slike bilder. Hun har mye kunnskap om bryllupsfotografering og var behjelpelig med forberedelsene til selve fotoshooten. Hun fikk oss til å være avslappet og komfortable foran kameraet, så vi sitter igjen med en masse naturlige og fine bilder.

Kristin, Oslo, 9. nov. 2017

Søker fotograf til bryllup i 5 august

Vi var så heldige som fikk respons da vi la ut annonse om fotografoppdrag til vårt bryllup. I forkant av bryllupet kom Pernille på besøk til oss, og ga oss gode ideer til hvordan vi ville ha bildene. Hun viste oss mange eksempler som vi også satte pris på. Under bryllupet var hun fantastisk, og sto på fra start til slutt. Bildene kom også raskt, og vi er utrolig fornøyde! Hvis dere velger Pernille får dere en fantastisk fotograf! ANBEFALES.

Caroline, Oslo, 13. aug. 2017

Fotograf til bryllup

Pernille gjorde bryllupsfoto til vårt bryllup under seremoni og portrettbilder. Vi er strålende fornøyd med resultatet, og vi syntes Pernille var hyggelig og profesjonell og jobbe med. Vi fikk bildene raskt og enkelt innen kort tid. Vi vil anbefale henne!

Ole, Oslo, 12. aug. 2017

Fotograf til bryllup

Vi var meget fornøyd med fotografens arbeid ved jobben "fotograf til bryllup" til vårt bryllup. Både før, under, og etterarbeid var vi veldig fornøyd med. Pernille var veldig behagelig å jobbe sammen med under fotograferingen, og profesjonell, og bildene ble veldig fine, synes vi. Hele opplevelsen var veldig positiv, og vi vil anbefale Pernille på det sterkeste til andre som ønsker bryllupsfotograf/fotograf.

Merethe, Oslo, 3. april 2017

Forograf bryllup

Vi fikk raskt svar og har hatt god oppfølging fra start til slutt. Vi ønsket full dag og lang reise, og Pernille fant bare løsninger. Vi hadde tidlig et møte om hva vi ønsket, og hun kom forberedt og var veldig profesjonell. Under bryllupet var hun overalt, og på alle riktige steder. Hun koreograferte godt, men ba oss være naturlige og kose oss. De bildene ble beste, og det er takket være Pernille. Anbefales på det sterkeste.

Andreas, Oslo, 17. feb. 2017
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Pernille Walvik Fotografi

4.8 6 evalueringer Lillestrøm

Digit Media Norge AS

5.0 1 evalueringer Lillestrøm

Westby Web Consulting

  Lillestrøm