OSLO RENTALS JAN JORDET

5.0 (1 evaluering)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • ANSATTE
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

OSLO RENTALS JAN JORDET

Jeg har mer enn 10 års erfaring med online marketing, søkemotoroptimalisering (SEO), webutvikling, skriving for web og webanalyse. Jeg jobber raskt og effektivt til en rimelig pris. Får du ikke resultater, betaler du ingenting.Jeg har tidligere jobbet fast med webmarkedsføring for noen av Norges største bedrifter og konsulentselskaper, blant andre DNB, Synlighet, NSB, Telenor, Regnskogsfondet og mange flere. Nå hjelper jeg små og mellomstore bedrifter med økt synlighet på nett og online markedsføring.

Mine tjenester:

Søkemotoroptimalisering: Jeg hjelper deg å få flere besøk til ditt nettsted og synlighet i Google gjennom systematisk og effektiv søkemotoroptimalisering.

Webanalyse: Basert på webanalyse avdekker jeg problemområder på nettstedet ditt og gir deg konkrete tips til forbedringer. Jeg analyserer også trafikken på nettstedet ditt og kan gi deg konkret informasjon om hva du kan gjøre for å få flere besøk, leads og salg og hvordan nettstedet kan gjøres mer brukervennlig.??

Skriving for web: Jeg kan hjelpe deg med å skrive gode tekster for web som både er søkemotoroptimalisert og enkle å lese.

Online markedsføring: Jeg gir råd og hjelp til lønnsom annonsering på nett

Google Analytics: Jeg sørger for riktig konfigurasjon og oppsett av Google Analytics.


Jeg kan hjelpe deg med ett eller flere av områdene ovenfor. Siden jeg har jobbet med et bredt spekter av områder innenfor webutvikling er jeg i stand til å se helhetlige løsninger.?


Jeg jobber raskt og effektivt til en rimelig pris. Får du ikke resultater, betaler du ingenting.

Evalueringer

Ansatte

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften