Siste evalueringer (25)

Div håndverker jobb for utleiedel i enebolig

Etableringen av utleiedel i enebolig bestod av mye forskjellig håndverkerarbeid: Skjæring i mur for å lage til separat inngang, montering av ytterdør og branndør, nye lettvegger, ny trapp og platting for inngangsparti, helsparkling av vegger ++. Utrolig bra kvalitet på utført arbeid, samt god kommunikasjon og oppdateringer underveis. Det var aldri noe problem å få utført ekstra arbeid som dukket opp underveis. Veldig bra på å finne gode løsninger i stedet for å se problemer og ryddigheten var på topp hver dag. Arbeidet ble utført til avtalt tid og pris. Meget fornøyd med Bovaria! Jeg trenger ikke bruke Mittanbud for neste prosjekt ;).

Mikael Almbakk, 30. mars 2020

Maling,snekring,belegg

Bra oppfølging hele veien, jobben utført iht. Avtale.

Tom Erik Olsen, 3. nov. 2019

Utskifting av vindskier på hus

Vi benyttet Bovaria for bytte av vindskier, vinduer, skifte av noe bordkledning, legging av nytt tak pluss maling av yttervegger. Det ble ryddet og holdt orden rundt byggeplass kontinuerlig - og arbeidet ble flott og effektivt utført. Vi kan på det varmeste anbefale Bovaria videre!

Espen Andersen, 31. mars 2019

Oppusing av bad - vel 6 kvadrat.

Meget bra utført.

Steinar Karlsen, 4. mars 2019

Oppussing innendørs; riving av vegg,legging av gulv,montere ny verandadør

Bovaria hjalp oss med løsning og arbeid for å rive vegg på kjøkken, forsterke støtte til vegg som ble revet, tetting av dør, montere verandadør og rammen til kjøkkenet inkl. Kjøkkenbenk. Vi var veldig fornøyde med jobben de gjorde hos oss.

Torstein Sundsfjord, 5. jan. 2019

Skifte ut 2 vinduer

Veldig pent utført arbeid, fokus på at alle detaljer skulle være pent utført. Svært fornøyd med resultatet, og jobben ble utført til avtalt pris. Det eneste som kunne vært enda bittelitt bedre er kommunikasjon underveis rundt når jobben skulle gjøres og være ferdig, men det fungerte godt og bruker dem gjerne på nytt, anbefales.

Lars Erik Gullerud, 6. des. 2018

Sette inn større vindu

Kom raskt på befaring og ga pristilbud. Måtte vente med oppstart grunnet bestilling av vindu, men det var ikke noe problem og det var enkelt å holde løpende dialog om når arbeidet kunne starte. På tross av litt problemer i oppstarten av arbeidet, ble det gjennom dialog ordnet opp slik at resultatet tilslutt ble svært bra. David sin innsats var i så måte utslagsgivende.

Jostein Kristoffer Stemland, 3. des. 2018

Avretting gulv + legge nytt gulv

Veldig godt fornøyd med jobben som ble utført. God kommunikasjon med både prosjektleder og daglig leder underveis. Konkurransedyktig pris. Opptatt av kvalitet.

Marlene Pedersen, 30. nov. 2018

Nye vindskier på enebolig

Bovaria foreslo under befaringen en annen løsning enn de andre som så på jobben gjorde. Prisen ble dermed vesentlig lavere. Arbeidet ble utført som avtalt og til avtalt pris. Jeg er i det hele tatt meget fornøyd med firmaet, og kan tenke meg å bruke det på nytt om det skulle bli aktuelt.

Ernst Opdalshei, 13. nov. 2018

Legge gulv og lister

Bovaria rev og kastet gammelt parkettgulv, og la på nytt gulv og lister på 3 dager. Godt og pent utført arbeid. Ekstra pluss for at de bl. A samlet sammen avfall etterpå, og gjorde noen ekstra finpuss :).

Laila Volden Baraa, 10. okt. 2018

Riving av kai

Vi er kjempe fornøyd med Bovaria! Kommunikasjon: god tone, god informasjon og en umiddelbar følelse av at dette er ærlige og flinke folk. Pris: vi fikk anbud fra flere og Bovaria kom klart best ut på fast pris. Ingen ubehagelige overraskelser etter at jobben var gjort. Arbeidet: utrolig flinke og hyggelige karer! De jobbet raskt, og gjorde stadig det lille ekstra for at det ikke skulle bli dyrere for oss. Vi vil varmt anbefale Bovaria! !

Ann-renee Degnes, 30. aug. 2018

Snekkerarbeid på kjøkken

Vi brukte Bovaria til å bygge inn en ventilasjonskanal og til å slette ut et kjøkkentak. Vi er veldig fornøyd med resultatet og kommunikasjonen underveis.

Emil Indsetviken, 4. mai 2018

Oppsett av lydhimling

Veldig fornøyd. Raskt og ordentlig utført . Anbefales.

Gro Anita Antonsen Ytterstad, 18. feb. 2018

Sette inn vindu

Veldig fornøyd med utført arbeid og leverte til avtalt pris og finishen ble flott. Fornøyd.

Morten Martinussen, 31. jan. 2018

Vinduskarm i våtrom,lister og utelys.

Greit gjennomført til en Ok pris.

Stine Johnsen, 12. des. 2017

Oppsetting av lettvegg til garderobe

Veldig fornøyd med resultatet!

Øyvind Juliussen, 19. nov. 2017

Skifte av ytterdør

Godt utført jobb med innsetting av dør og ilegg av parkettbord.

Geir Olav Fagerheim, 11. nov. 2017

Trenger å få sparklet og pusset noen vegger og taket

Kvalitetsarbeid!

Lars-erik Solbakken, 8. nov. 2017

Rive deler av nåværende terrasse,og legge på nytt dekke + etablere en ny platting i bakkenivå med trapp ned i fra terrassen

Fantastisk jobb ble utført, og til avtalt tid. Kan anbefales på det varmeste!

Elisabeth Tindre, 31. okt. 2017

Snekker søkes

Vældi førnøyd, super service , arbeidet ble gjort raskt og effektivt , å vi er veldig fornøyd me resultatet. Anbefales appsolutt.

Silje Johansen Remme, 12. okt. 2017

Legge nytt tak på garasje og tette bod under veranda i bodø.

Rask og god leveranse. God kommunikasjon med bedriften. Anbefales.

Stig Eirik Strømsnes, 10. okt. 2017

Bytte av vindu

Kjempefornøyd :).

Ørjan Kaspersen, 28. sep. 2017

Oppsett av redskapsbod 7,6 kvm

Raskt, ryddig og veldig bra utført arbeid. Ble også bygget en stor platting rundt utebod og grillhytte som ble kjempefin. God oppfølging og info underveis i prosjektet. Kan trygt anbefales.

Jørgen Pettersen, 8. sep. 2017

Lister over kjøkken innredning

Faglig meget dyktig - løsningsorienterte snekkere som får ting gjort til riktig avtalt tid og avtalt pris. Anbefales.

Frank Moan, 1. sep. 2017

Bygge platting m/levegg

En meget rask og ryddig prosess! Vi var heldige med tidspunktet, slik at snekker var ledig og i gang med arbeidet bare et par dager etter gjennomført befaring. Arbeidet ble gjennomført på profesjonelt vis med et topp resultat. Vi fikk god oppfølging underveis, og fikk anbefalinger om materialvalg som vi i etterkant må si oss godt fornøyd med. Alt i alt en veldig ryddig og seriøs aktør. Anbefales!

Christian Hansen, 13. juni 2017
Vis flere evalueringer

Kart

Kart