Siste evalueringer (15)

Montering av elbil lader

Det var Alpha Elektro som ga det beste tilbudet på vårt anbud så vi valge dem. Møtte ikke opp til avtalt tid, fikk avtalt ny tid og da møtte de opp som de skulle. Grunnen til at de ikke møtte første gang var at utførende aldri hadde fått beskjed fra koordinator at de skulle til oss for en jobb. Fikk besøk av 2 veldig hyggelig elektrikere som foreslo gode løsninger, gjorde en bra jobb og ryddet pent opp etter seg. Laderen fungerer også utmerket.

Sebastian, Hagan, 23. okt. 2019

Strømkilder på soverom.

Veldig hyggelige og serviceinnstilte! God informasjon og spurte heller "en gang for mye" under arbeidet. Jobben ble utført veldig bra rent håndverksmessig og de rydder etter seg. Prisen var også helt overkommelig. Vi er kjempefornøyd!

Helene, Hakadal, 23. aug. 2019

Trekking av kabel og montere kontakt

Ryddige og gode priser.

Jon, Hagan, 23. juni 2019

Installasjon av 1 stk stikkkontakt i garasje

Meget fornøyd. Anbefales!

Lars-Jørgen, Hakadal, 11. juni 2019

2 nye kurser til vaskerom,samt bytte av noe pr-kabel

Jobb utført iht avtale. Ser ut som god kvalitet. Synes jobben også ble utført effektivt. Kommunikasjon var bra. Prisen tror jeg også var bra. Det var best pris av de som ga et prisanslag. Fikk dessuten gode råd mht løsning av andre elektriske behov. Skulle gjerne sett at fakturaen var mer spesifisert, men jeg tror prisen var bra, så jeg er fornøyd.

Henrik, Nittedal, 15. mai 2019

Bytte moeller xpole jordfeilautomat 16a

Besvarte forespørsel og oppfølgingsspørsmål på rød-dagene i påsken. Utførte arbeidet (10 min) på inneklemt dag. God service.

Anders, Slattum, 16. april 2019

Utskifting av ladeboks for elbil

Jeg er veldig fornøyd med jobben Alpha Elektro gjorde med montering av ny ladeboks for elbil. Fikk avtale på dagen, og jobben ble raskt og godt utført til avtalt pris.

Bård, Hagan, 15. april 2019

Montere lader til elbil

Installert lader til elbil til riktig tid og avtalt pris.

Bjørn, Hakadal, 2. april 2019

Montering utekontakt og bytt av termostat til varmekabler bad.

Ble utført på dagen til en rimelig pris. Pent utført jobb.

Daniel, Oslo, 20. mars 2019

Bytte 3 stk spot armatur til gu10

Hyggelige og imøtekommende. Litt trekk for surr rundt tidspunktet og et lite arbeidsuhell (drillmerker som måtte sparkles) som jeg måtte dekke selv.

Erlend, Oslo, 8. mars 2016

Utbedring av nødvendige el-tiltak i henhold til tilsynsrapport

Alpha Elektro fikk jobben med å utføre utbedringer av elektrisk anlegg i min leilighet på basis av "rapport for nødvendige El-tiltak". Alpha er en svært seriøs aktør, med proffe folk i alle ledd. Elektrikeren som kom og utfør jobben var punktlig, dyktig, kjapp og behagelig. Alpha Elektro er en aktør som bransjen bør være stolt av! Antatt minimumspris for jobben var nøyaktig det som fakturaen lød på. Jeg anbefaler dette firmaet på det sterkeste.

Nils, Oslo, 16. juni 2014

Elektrikerarbeid oppussing av kjøkken

Kjempefornøyd med jobben som Alpha Elektro har gjort hos meg. Hyggelig mann som kom på befaring ga meg et godt tilbud. Behjelpelig med spm og avklaring av ting før jobb skulle gjøres. Hyggelige og effektive elektrikerne kom presis når de skulle og gjorde en strålende jobb. Prisen ble som avtalt. Kunne virkelig ikke vært mer fornøyd, anbefaler Alpha Elektro på det aller varmeste.

Kristine, Strømmen, 11. april 2014

Diverse elektrisk arbeid,kjøkkenvifte + sluk på vaskerom

Vi hadde besøk av to hyggelige og serviceinnstilte elektrikere som gjorde en strålende jobb. Ellers svarte de raskt på mail og de var presise i forhold til avtalene som ble gjort. Vi kan anbefale disse videre til andre.

Hilde, Skedsmokorset, 11. april 2014

Elektriker,16amp fase. og ledning til oppvaskmaskin.

Meget bra utført arbeid, kan rekommanderes til alle. Bruk ALPHA ELEKTRO AS til dit neste prosjekt.

Mikael, Skedsmokorset, 24. juli 2013

Tilbud på elektriker

.

Kari, Oslo, 13. feb. 2011
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

MENTUM BYGGSIKRING AS

4.8 24 evalueringerBetalt Årnes

Alpha Elektro AS

4.8 15 evalueringer Hagan

Trygve Blom

  Hagan