Siste evalueringer (9)

Epoxybelegg i garasje

Rask befaring. Bra pris. De ryddet opp etter sitt eget epoxysøl i oppkjørselen. Noen felter hadde ikke nok sand dekke så de gjorde jobben på nytt etter at jeg sa ifra. Siden firmaet ryddet opp etter disse to feilene uten diskusjon er jeg godt fornøyd. Veldig bra sluttresultat.

Håvard Hanslien, 8. sep. 2020

Maling av hus

Godt arbeid, god kommunikasjon underveis. Kan absolutt anbefales!

Stein Helgesen, 26. juni 2020

Male tomannsbolig

Veldig fornøyd med prosessen underveis og resultatet av malingen av vår tomannsbolig. Malerne jobbet lange dager da det var viktig å bli ferdig med den ene halvdelen innen en gitt dato på grunn av besøk. Uklarheter ble raskt avklart underveis. Ryddig rundt huset etter hver arbeidsdag. Anbefaler Betonma AS med malermester Astrit.

Stig-arne Ryeng, 29. mai 2020

Maling av vind ski og under taket

De er flinke å gjøre arbeid, profesjonelle og holder avtalen til kunder. Det er veldig raske å gjøre arbeid med god kvalitet. Jeg anbefaler dem.

James Feliciano, 18. mai 2020

Maling av gjerde

Vi var aldri i tvil når vi skulle velge. Betonma er svært profesjonelle og kan sitt fag. Kommunikasjon var enkelt både før oppdragsstart og underveis. Maling av svært mange løpemeter gjerde ble utført svært effektivt og med høy kvalitet på arbeidet. Både daglig leder og andre ansatte var svært behagelig å forholde seg til. Alle avtaler ble holdt. Dette firmaet kan man stole på! Anbefales på det sterkeste.

Mildrid Solholm, 23. april 2020

Maling fasade

Godt fornøyd til fornuftig pris. Kommer til å sjekke med dem igjen på andre prosjekter.

Roar Nilsen, 22. april 2020

Sparkling og maling

Kjapt, bra kvalitet og til en bra pris.

Kristoffer Hessrvedt, 14. april 2020

Helsparkling av vegger

Helsparklet og grunnet en leilighet på 80kvm. Veldig fornøyd med arbeidet. God og ærlig kommunikasjon og pris. Ingen overraskelser. De startet raskt og var ferdig på fem dager, og tok sine forholdsregler selv i en vanskelig pandemitid. Noe restestøv, men det var forventet. Anbefaler dem gjerne videre.

Tor Asbjørn Hem, 26. mars 2020

Nytt garasje rist

Veldig ryddig kommunikasjon underveis og arbeidet ble utført som avtalt.

Alistair Frank Spalding, 4. feb. 2020
Vis flere evalueringer

Kart

Kart