MOLLIESAFE AS

4.8 (13 evalueringer)
 • OM OSS
 • EVALUERINGER
 • ANSATTE
 • KVALIFIKASJONER
 • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
 • Lisbergvegen 9, 2740 Roa
 • Åpner Mandag kl. 08
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt
Topprangert bedrift på Mittanbud

Topprangert bedrift på Mittanbud

Bedrifter som har dette merket har over tid bevist at de leverer tjenester med høy kvalitet til fornøyde kunder. For å være topprangert på Mittanbud må følgende kriterier oppfylles.
 • - Snittscore på evalueringer høyere enn 4,8 (av 5)
 • - Fått minst ti evalueringer på Mittanbud

MOLLIESAFE AS

Ny utviklet teknologi som forebygger og fjerner skadelig fukt i din bolig. Molliesafe er en ny vei til friskere bygg. Testet over flere år i baderom, kjellere, kjøl- og fryserom med godt resultat, som er loggført og kan dokumenteres. Det er ikke temperaturen, men luftfuktigheten som kan skape problemer over tid. Fuktskader dekkes som oftest ikke av forsikringen. Mindre fukt = mindre mugg. "Tørrere luft er bedre luft". Bedre inneklima er godt for helsa.
Eieren av Molliesafe har studert over flere år, årsaken til fuktskader. Fra studie ble det utviklet et eget verktøy for fukttransport i gassform. Verktøyet er patentert i 14 land.
Verktøyet skal monteres, (se hjemmesiden der er video og 3 D animasjoner) forebygger fukt og tar vare på dine verdier over tid.


Et undervurdert problem
Det er godt dokumentert at det å oppholde seg i boliger som har fukt- og muggsoppskader kan gi helseplager som hodepine, unormal tretthet og nedsatt konsentrasjonsevne. Det kan også forverre luftveisrelaterte sykdommer og allergier. Det bekrefter Kai Gustavsen, som er fagsjef for inneklima i Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF).
?Det er viktig at man tar fuktproblemer seriøst, og er klar over hvilke konsekvenser det kan få, sier han og henviser til «Anbefalte faglige normer for inneklima», som sier om helseeffekter:
«Fuktproblemer eller muggsopp innendørs synes å gi økt risiko for en rekke allergier og
luftveislidelser inkludert astmautvikling og -forverring, pustebesvær, hoste, piping i brystet, luftveisinfeksjoner, bronkitt, allergisk rhinitt, og andre symptomer fra øvre luftveier, samt eksem.
Mekanismene for helseeffekter synes å kunne være både allergiske og ikke-allergiske.»
Dermed er det naturligvis en fordel å komme den snikende fukten i forkjøpet ? før det både blir kostbart og helsefarlig.?
Gustavsen er kjent med forskningen bak Molliesafe og hvilken effekt det enkle produktet kan ha. Det er nettopp denne typen revolusjonerende teknologi som må til, mener han.
? Det er både smartere og billigere å ligge i forkant av fuktproblemer. Det er mange som selger produkter og tjenester som måler fukt i boliger, men det er svært få som tilbyr forebyggende verktøy. Vi vet jo at fukt kan slippe gjennom godkjente membraner på våtrom, og Molliesafe kan gi en garanti mot dette ved å transportere fukten ut. Det er en rimelig og smart måte å forebygge fukt på, sier Gustavsen.

Evalueringer

Ansatte

Kvalifikasjoner

 • Åpner Mandag kl. 08
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

Kontakt bedriften