Siste evalueringer (5)

Bygge på et hus

De kom når de skulle. Var hyggelige og effektive. De tok hensyn til både naboer, og vi som bor her. Jobben ble helt utmerket både resultat og tidsmessig.

Cathrine, Skedsmokorset, 18. juni 2019

Dobbelt garasje med loft,ca 7x7

Vi er kjempe fornøyd med firmaet Byggkultur. De har gitt oss en god pristilbud, hjalp med alle papirene til kommune og vært veldig flinke med å planlegge jobben og finne løsninger om det trenges. Ikke minst vil vi si om rydding , de hadde ryddet etter seg daglig, veldig organisert. Garasje ble bygt opp på 1 måned og alle avtalene ble følgt opp fra begynnelsen. Kjempe erfarne folk som vet hva de driver med. Byggkultur anbefales på det sterkeste.

Anastasia, Sørumsand, 14. juni 2018

Armering,isolasjon og forskaling til garasjeplate.

Veldig dyktig, veldig pålitelig og veldig hyggelig. Prosessen var effektiv og behagelig fra første telefonkontakt til arbeidet var punktlig og vel gjennomført. Vi opplevde Byggkultur som en ønskeleverandør; faglig svært kompetent og rådgivende - hele veien engasjert og opptatt av at vi skulle få et best mulig resultat. Veldig ryddig tilbud og ingen ubehagelige overraskelser. Jeg har ingen betenkninger med å anbefale Byggkultur.

Lars, Lillestrøm, 21. des. 2017

Treplatting ca 30kvm

Dette var en svært positiv opplevelse. Godt fagmessig utført arbeid som ble utført til avtalt tid og pris. Anbefales på det sterkeste.

Birgitte, Fetsund, 15. sep. 2017

Bygging av levegg

Jonas fra Byggkultur AS utførte en kjempejobb! Leveggen som ble satt opp er veldig godt utført og ser ekstremt bra ut. Jonas kom på avtalt tid til befaring og på selve jobben. Det ble også utført på avtalt tid. Jonas er veldig ryddig med å skrive kontrakt. Under arbeidet så forklarte han alt han skulle gjøre og når det ble noe problem så ga han gode alternativ til løsninger. Rekommanderer sterkt Byggkultur AS!

Martin, Fjellhamar, 14. sep. 2017
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Entreprenør Oslo AS

5.0 4 evalueringer Hagan

Byggkultur AS

5.0 5 evalueringer Hagan

Trehus Prosjekt Tomasz Daniluk

4.0 1 evalueringer Hagan