Siste evalueringer (12)

Rullesparkle vegger i stue.

Arian gjorde en flott jobb. Vi er veldig fornøyd. Anbefaleles. Per Kåre.

Per, Grimstad, 18. mars 2015

Rehabilitering av murvegg

Særdeles god service. Meget godt resultat. Ingen ting å utsette.

Paulsen, Oslo, 15. juni 2012

Male vegger i tre rom

Gjorde det de skulle, med et fint resultat. Naturlig maling, uten lukt og avgasser. Presise og ryddige. Anbefales!

Nina, Oslo, 30. jan. 2012

Opppussing av soverom

Har brukt AdriansNaturmalig til total oppussing av soverom. Veldig fornøyd med utført jobb. Det var så ryddig og pent da de var ferdig , så det var nesten bare å vaske over gulvet. Blide,hyggelige og pliktoppfyllende folk. Adrian følger opp og er veldig rask med tilbakemledinger. Kan anbefales på det varmeste. Blir ikke siste gang jeg bruker dette firmaet. Hilsen fra kjempefornøyd kunde.

Anne, Oslo, 27. nov. 2011

Flytte kjøkken til spisestue,gjøre kjøkken om til oppholdsrom

Jeg er veldig fornøyd med utført jobb, Bra oppfølging, hyggelige håndtverkere og forslag om hvordan jobben skulle utføres. Prisen ble som avtalt, de ryddet opp etter seg, og jeg kan trygt anbefale Adrians Naturmaling. Jeg kommer definitivt til å kontakte de igjen, hvis det er mer håndtverk jeg skal ha utført.

Berit, Fjellhamar, 10. nov. 2011

Innvendig maling av vegger og tak i leilighet på 52 kvm,pluss evt. småoppussing.

Kvaliteten på malejobben er upåklagelig, i den grad jeg er kompetent til å vurdere slikt. Jeg er ihvertfall 100% fornøyd med resultatet. Jeg satte også pris på at han kom med forslag til små ting som kunne fikses, som jeg ikke tenkte på fordi jeg ikke har peiling på oppussing. Adrian var kontaktpersonen min, og han var hyggelig og tillitvekkende, og snakket dessuten godt norsk. Grunnen til at jeg ikke gir topp karakter er tre bagatellmessige hendelser: For det første dukket ikke Adrian opp til befaring den morgenen vi hadde avtalt. Men han beklaget seg og kom senere samme dag, på et klokkeslett som passet meg. For det andre, da de var ferdige og jeg kom for å inspisere, viste det seg at gangveggene hadde blit malt i en annen farge enn avtalt. Jeg fryktet at jeg ble nødt til å ha en ubehagelig diskusjon om dette, men Adrian beklaget og tilbød seg med største selvfølge å male på nytt dagen etter, uten tillegg i prisen. Profesjonell kundeservice, med andre ord. Dette førte riktig nok til at det tok en ekstra dag før alt var ferdig, men det var ikke noe problem for meg. For det tredje avtalte vi at husnøklene skulle legges i postkassen min, men da jeg kom og kikket i postkassen var det ingen nøkler der. Det var ikke værre enn at vi avtalte på telefonen når de kunne komme kjørende og levere dem tilbake. Når det gjelder pris så hadde det sikkert vært mulig å finne noen som var litt billigere, men da jeg skulle velge la jeg også vekt på et tillitvekkende inntrykk av profesjonalitet fra websiden deres, telefonsamtale og befaringen.

Are, Oslo, 30. sep. 2011

Gulvsliping

.

Benjamin, Oslo, 8. sep. 2011

Pusse opp entré og soverom

Svært fornøyd med resultatet. Det er blitt veldig pent. Hyggelige og flinke folk. Synes det tok litt lang tid, lenger enn avtalt, men det kan vel skyldes ferietid.

Kirsti, Oslo, 1. sep. 2011

Maling av kjellerstue og deler av trapp

De gjorde en svært god jobb. De var ryddige med hensyn til tilbud og kontrakter. Videre var de imøtekommende for endringer underveis og gjorde jobben til avtalte tider. Selve arbeidet ble fagmessig godt utført. Medarbeidere gjorde et godt inntrykk. Bruker gjerne firmaet på nytt og vil gjerne anbefale det til andre.

Bjørn, Oslo, 11. aug. 2011

Innvendig kvistlakk,grunning og mailing av tak og vegger

Litt usikker på avregning av antall m2, men ellers har alt fungert strålende.

Hallgeir, Lillehammer, 5. juli 2011

Helsparkling av strietapet i stue

Helt grei prismessig - billig i forhold til store bedrifter. Gjorde et flott arbeide og kommuniserte godt under prosessen. Ryddige forhold til kontrakter og betaling. Fleksible og hyggelige.

Caroline, Oslo, 6. mars 2011

Oppussing av innvendige vegger i leilighet.

Nøye utført arbeid. Vi er veldig fornøyd med arbeidet. De var hyggelig og veldig effektivt. De var ryddige og organisert. Vi bodde i leiligheten samtidig som de pusset opp veggene uten problem. Vi kan anbefale Adrian Naturmaling og naturmaling produktene i det starkeste.

Juliana, Oslo, 30. jan. 2011

Tapetsering av stue

Gutta fra Adrian Lüdecke Naturmaling stilte opp på kort varsel, gjorde godt håndtverk og var ferdige i løpet av et par dager, til en overkommelig pris. Vil definitivt bruke de igjen!

Anonym, 25. okt. 2010
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Adrian Lüdecke Naturmaling

4.7 12 evalueringer Evje