Siste evalueringer (8)

Hjelp til å lage en mal

Raskt og effektivt.

Stig, Voss, 19. nov. 2020

Photoshop

Raskt, god dialog og veldig profft!

Erling, Oslo, 6. aug. 2019

Fjerne ansikt fra bilde

Skulle få et bilde redigert for å fjerne noen ekstra tredje-parts ansikter bak motivene. Fikk arbeidet gjennomført rask, til avtalt pris og til slutt noe jeg var fornøyd med. God kommunikasjon og sørvis gjennom hele oppdraget.

Jan, Gjøvik, 23. juni 2019

Endre presentasjon fra popwerpoint til f.eks. prezi

Presentasjonen måte lages for et spesielt tema, jeg var fornøyd med engasjementet til Elfinn, men mine forventinger var litt høyere og at endelig prosjekt ikke ble som jeg hadde sett for meg er veldig subjektivt.

Laura, Nyborg, 24. okt. 2018

Lage logo

Panorama AS har gjort en god jobb med å utforme en logo for bedriften. God dialog, en del tips underveis i prosessen og veldig opptatt av å høre på ønsker for en logo. Godt fornøyd med jobben som ble gjort! Glenn-Roger Hovland Hovland Service Alt innen vaktmestertjenester.

Glenn-Roger, Frekhaug, 9. mars 2018

Vektorisering av en ilustrasjon

Seriøs og presis leverandør. Kunne ikke vært mer fornøyd med produktet levert av Panoramas AS. Jeg trengte hjelp med vektorisering av bedrift profilen min og er kjempe fornøyd med endt produkt. Jeg opplever bedriften som service innstilt. Panoramas leverte på tid også, faktisk langt innafor tidsrammen vi ble enig om. Jeg har ikke noe problem med å anbefale denne bedriten videre!

Nikolai, Oslo, 6. nov. 2017

Trenger å få laget en logo

Fikk kjempe rask og god hjelp til å lage logo til mitt firma. Veldig fornøyd med resultatet. Anbefaler å bruke Elfinn hos Panoramas.

Lene, Slemmestad, 5. nov. 2017

Ønsker hjelp til å lage et dokument i ibook ahutor ,apple sin digital publishing verktøy

Ble kontaktet av firma og etter et kort samtale ble det enighet om en bra pris. Jobben ble gjort veldig effektiv og prof, god kommunikasjon underveis. Jeg fik gode råd og forslag til endringer i tabeller og grafer som ble laget med diverse verktøy som blant annet Illustrator, Photoshop CC, PowerPoint, Omnigraffle Professional, Adobe Acrobat Pro. Jeg er super fornøyd med Panoramas AS og vill benytte dem igjen.

Sadollah, Tønsberg, 1. nov. 2017
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Haugesund Luftfoto AS

  Haugesund

Panoramas AS

4.9 8 evalueringer Haugesund