Siste evalueringer (5)

Ikea kjøkken

Holdt ikke tiden, men var bra på pris.

Thor Hegstad, 4. jan. 2020

Totalrehabilitering av kjøkken

Peter er en dyktig håndverker og gjorde jobben til avtalt pris. Det tok lengre tid enn jeg ble forespeilet og de overholdt ikke alltid avtalene de hadde gitt. Det var også noen mindre komplikasjoner underveis som måtte utbedres. Samtidig ser kjøkkenet nå veldig bra ut og det er lagt flid i mye av arbeidet. Peter og kollegaen Sebastian er også veldig hyggelige folk. Kan anbefales.

Kyrre Lien, 29. des. 2017

Male 2 vegger på en dukkestue

Kom som avtalt men var utrolig lite effektiv. Måtte til slutt be dem avslutte da jobben ble for dyr. Anbefales å bli enige om en fastpris. Mulig de er veldig nøye og gjør en fin jobb, men her gikk det altfor tregt.

Steinar Tafjord, 10. des. 2017

Montering av ikea kjøkken

Fikk satt inn nytt kjøkken til forhåndsavtalt pris. Tok lengre tid enn antatt, men de tok seg den tiden som trengtes for å få alt perfekt ned til minste detalj. Peter fant gode løsninger, har alltid fornuftige forslag og sørget for at alt ble 100%. Aldri noe tull, og til å stole på. Kunne ikke vært mer fornøyd!

Kristin Tronstad, 19. aug. 2017

Pusse opp 7 kvm kjøkken

Peter fra Bygg og oppussing ga en veldig rimelig pris pluss veldig mange råd som sparte meg for mye penger. Så valget ble lett når jeg skulle velge en snekker til oppussing av kjøkkenet mitt. Hvis det var noe jeg ville forandre eller ha noe mer så fikset han det lett! Fikk han til å fikse andre ting i hjemmet mitt også, da han var så flink! Kommer til å bruke han igjen og anbefaler han på det sterkeste! :).

Levi Dutt, 1. april 2017
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

City Dekorasjon AS

4.9 325 evalueringer Oslo

E&R Bygg AS

4.9 134 evalueringer Oslo

Urbana Fasade AS

4.7 127 evalueringer Oslo