Siste evalueringer (72)

Painting of 40m3 ceiling

Fagfolk på jobb. Jeg anbefaler dette selskapet hvis du trenger en kvalitetsmaler med berøring av en profesjonell.

Victor Fuabeh Achankeng, 28. des. 2020

Painting this christmas

Mr Grislis leverte godt. Dyktig i faget som maler og svært effektiv. Han team’et opp med en annen og utførte en større kontraktbasert malerjobb – innen fristen. Anbefales på det varmeste. Bravo!

Torstein Greni, 26. des. 2020

Sette opp veggplater og legge gulv

Jeg engasjerte Grislis til å helsparkle (gammel grov strietapet) , male og bytte gulv på et soverom. Han leverte et veldig pent resultat! Han var tydelig opptatt av kvalitet og var nøye med detaljene og sluttfinishen. Han brukte 4 dager mer enn avtalt, men det var verdt det fordi jeg er superfornøyd med resultatet.

Torunn Bolstad, 6. okt. 2020

Helsparkle og male vegger i en stue

- Veldig fornøyd! Jobben besto i å helsparkle en stor stue og et soverom, male vegger og tak og feste gulvlister. Richard var løsningsorientert, initiativrik og gjorde en veldig god jobb! Effektiv og god kommunikasjon, og han svarte alltid raskt på meldinger eller tlf. Arbeidet gikk litt over tiden, men det var verdt det med god oppfølging. Tydelig opptatt av å gjøre en god jobb, så jeg kan trygt anbefale Richard videre😊.

Bente Vasbotten, 4. okt. 2020

Male tak inne i leilighet - ca 75 kvm

Viser at de ønsker å gjøre jobben bra, og leverer et bra resultat.

Amel Bilal, 3. okt. 2020

Utvendig maling av vinduer boligsameie

Mareritt Verste håndverker som Sameiet der jeg bor i har vært bort i. Ren svindel. Har ikke levert på kvalitet eller kompetanse. Arbeid er påbegynt og 60% av arbeidet ble ikke sluttført. I tillegg stakk han av med 90. 000 kr som var øremerket til en underleverandør. Anbefales ikke! Tjenesten: Utendørsmaling, innvendig maling, snekkerarbeid, oppussing i trappoppgang På vegne av Sameiet Sofies gate 76 Dag Markeborn.

Dag Markeborn, 9. sep. 2020

Helsparkling av vegger

God jobb utført.

Kristina Nesset Kjerstad, 5. sep. 2020

Male med farrow and ball

Ryddig mann med gode ferdigheter.

Christian S, 18. feb. 2020

Sparkling og maling av vegger i leilighet

Arbeidet bestod i å helsparkle og male veggene i en 40m2 leilighet (4 rom), pluss maling av tak og 3 radiatorer. Jeg er godt fornøyd med kvaliteten på arbeidet som ble utført til en absolutt konkurransedyktig pris. Kommunikasjonen med Richard Grilis fungerte også greit. Jeg har ingen problemer med å anbefale Richard til malerarbeid så lenge man er forberedt på å følge opp arbeidet underveis.

Vidar-andre Gjerstad, 5. jan. 2020

Maling/sparkling/akryl arbeid i leilighet 63 kvm,lindeberg oslo.

Richard gjorde en fantastisk jobb. Han er hyggelig, positiv og lett å kommunisere med. Arbeidet som ble gjort var effektiv og ryddig fra A til Å. Vi er også veldig fornøyd med kvaliteten på både sparkel og male-arbeid! Prisen var også veldig bra. Han gir veldig gode tips underveis, er løsningsorientert og virker oppriktig opptatt av et godt resultat. Jeg kan trygt anbefale Richard videre da vi ikke kunne vært mer fornøyd!

Julie Tronstad, 4. nov. 2019

Maling av leilighet

Effektiv og profesjonell. Anbefales!

Ole Heffermehl, 29. okt. 2019

Male innvendig 60 m2 leilighet oslo sentrum

God dialog og godt resultat.

Sondre Farestveit, 1. okt. 2019

Renovering av leilighet.

Kvaliteten på malerjobben og listverket var kjempe bra.

Amir Younes, 14. sep. 2019

Malejobb

God kvalitet på resultatet og hyggelig kommunikasjon.

Tine Eriksen, 30. aug. 2019

Malin 122 kvm inne

Veldig proffe og flinke folk. Ryddig dialog og godt gjennomført jobb. Veldig imøtekommende da vi fikk problemer med en av fargene- selv om det viste seg at det var min feil og mitt rot. Bruker de absolutt gjerne igjen! !

Mira Kahn, 14. aug. 2019

Diverse oppussing

De er hyggelige og leverte toppkvalitet.

Thomas Vaarlund, 6. aug. 2019

Maling 160m2

Gjorde jobben profesjonelt, og til avtalt tid.

Oslo Klatresenter, 5. juli 2019

Sparkling og maling av vegger ca 100 kvadratmeter

Sparkling og maling av ca 100 kvadratmeter stor leilighet. Effektivt og bra gjennomført. Ok kommunikasjon, ryddig og bra pris. Bruker ham gjerne igjen.

Sesilie Halland, 3. juli 2019

Maling 81kvm leilighet

Vi fikk utført sparkling og maling av alle vegger og tak, i tillegg til legging av ny parkett. Vi er veldig fornøyd med utførelsen og resultatet. Veldig hyggelige og positive folk med en proaktiv innstilling samt god kommunikasjon underveis. Småting som vi ikke var helt fornøyd med til slutt ble utbedret og sluttresultatet ble veldig bra.

Torstein Ohr, 3. juli 2019

Maling 65 kvm leilighet

Hyggelig dialog og holdt hva han lovet. Flott utførelse.

Lars Peter Myklebost, 27. mai 2019

Maling av enebolig

Anbefales på det sterkeste. Jobben ble gjort effektivt, med god kvalitet og fornuftig pris.

Siri Krosby, 14. mai 2019

Beise tømmerhus utvendig

Tok tid før han kunne starte, men da gikk det veldig effektivt. Raskt og grundig.

Aase Fagerhaug, 7. mai 2019

Totalrenovering 100 kvm fordelt på 3 etasjer

Vi kjøpte et rekkehus på 3 etasjer som skulle totalrenoveres. Alt innvendig ble revet bort og mye av planløsningen skulle forandres. Richard hadde hele tiden forståelse og ringte hver gang det var noe han lurte på slik at alt ble gjort riktig. Kjøkkenet ble bestilt fra Ikea, og med skråtak og vanskelig planløsning var det ikke enkelt å få opp, men med profesjonelle menn så ble kjøkkenet akkurat som vi så for oss. Hele prosjektet tok 3 mnd og vi er kjempe fornøyde med både kvalitet og pris! Han var alltid imøtekommende og gidde oss ekstra service med å hente varer, eller kjøpe det vi trengte. Anbefaler han på det varmeste, en mann med humor og pålitelighet. Meget profesjonell!

Malene Stølen, 29. april 2019

Sparkling leilighet

Ritvars Grislis gjennomførte helsparkling av totalt 4 rom for meg. På kort frist utførte han jobben og til avtalt tid. Han var gjennom hele prosessen opptatt av å levere et godt sluttprodukt og fulgte opp i etterkant. Min første erfaring gjorde det enkelt for meg å bruke han igjen på Sparkling av taket også. Jeg kan på det sterkeste anbefale Ritvars Grislis, her får man oppfølging og et godt sluttprodukt!

Torger Strandli, 7. feb. 2019

Sparkling og maling

Vi er veldig glad for at vi valgte Ritvars til å utføre jobben. Han virket meget profesjonell og serviceinnstilt på befaring, og det inntrykket sitter vi også igjen med etter utført arbeid. Vi har hatt en god dialog underveis, og Ritvars prøver alltid å finne beste løsning i samarbeid med kunden. Vi kan anbefale Ritvars videre, og kommer garantert til å kontakte han neste gang vi trenger hjelp!

Øyvind Herstad Myklatun, 6. feb. 2019

Oppussing av soverom inkl. montering av garderobeskap

Bedriften helsparklet og malte et soverom, samt monterte Pax garderobeskap på tre rom. Vi var veldig fornøyde med sluttresultatet og kommunikasjonen under hele prosessen var veldig bra. Og alt ble gjort til avtalt pris. Kan absolutt anbefale dette firmaet.

Marit Kolle, 28. jan. 2019

Helsparkle og male to soverom på ca. 30 m2 tilsammen.

Effektiv til å jobbe og møtte alltid til avtalt tid.

Elisabeth Solbakken, 26. jan. 2019

Tapetsering av gang ca 24 kvm

Godt samarbeid.

Silje Astrid Strand, 18. des. 2018

Maling,utflytting av kontorlokaler

Flink på maling og sparkling. En mindre stjerne fordi han glemte å kaste et lerret.

Eddy Bang, 14. des. 2018

Maling av 65kvm leilighet

Richard og Jan har forvandlet leiligheten til et smykke. De er populære og det skjønner jeg godt. Alt arbeidet er gjort grundig, og jeg kan anbefale de på det sterkeste.

Frode Magnus Johansen, 8. des. 2018

Maling av 60kvm leilighet i oslo

God kommunikasjon, god kvalitet og god pris. Anbefales.

Erik Eide, 29. nov. 2018

Trenger hjelp til oppussing av 53 m2 leilighet

Veldige flinke folk! Richard, sammen med en medhjelper, hadde ansvar for sparkling og maling av gipsplater. I tillegg hadde han et veldig godt samarbeid med A-Z Bygg (Artur og Sandis) for byggtjenester som jeg hadde behov for. Alle sammen har gjort en utmerket jobb til en god pris. Anbefaler dem videre til hvem som helst, og jeg ønsker dem lykke til videre i nye jobber.

Thomas Gulliksen, 14. nov. 2018

Fjerning av miljøtaper,sparkling og maling av ca 55 kvm inne

Kan trygt anbefale Richard. Presis, nøye og til avtalt pris.

Alice Rymill, 14. okt. 2018

Sparkling av gang og soverom

Vi ble utrolig fornøyd med jobben Ritvars gjorde. Han var flink, nøye og kom med forslag til fine løsninger. Vi hadde god dialog underveis og han gjorde sitt ytterste for at resultatet skulle bli så bra som mulig. Det ble enda bedre enn vi hadde sett for oss, og vi vil helt klart bruke Ritvars ved en annen anledning! :).

Siri Ripegutu Johannessen, 8. okt. 2018

Maling leilighet 71kvm

Vi hadde Ritvars til å sparkle ett rom og male alle andre rom og tak i vår leilighet. Ritvars var veldig tjenesteorientert og lett å kommunisere med. Han kom med mange gode forslag som passet til vår korte tidsfrist, samt hva som kunne gjøres hvis vi la ned litt mer i både tid og eventuelt kostnader. Var meget fornøyd med disse forslagene. Jobben ble utført innenfor de rammene som ble avtalt, og likte godt fokus på detaljer og kvaliteten på jobben. Vil ikke ha betenkeligheter med å benytte Ritvars igjen.

Johnny Hammernes, 6. okt. 2018

Maling av 25kvm kontorlokale

Richard var veldig flink, enkel å kommunisere med og etterlot seg et strålende resultat etter han malte vårt kontor. Kommer til å bruke Richard igjen om jeg skal gjøre noe oppussing.

Martin Jensen, 13. sep. 2018

Sparkle/male vegger og ta frem originalt tregulv

Richard er dyktig, jobber hardt og er flink til å finne gode løsninger. Han strekker seg langt for at vi skal bli fornøyd og resultatet ble til slutt veldig bra. Da oppussingen tok litt lengre tid enn forventet tilbøy han oss overnatting på hotell.

Dorthe Moe Lianes, 1. aug. 2018

Maling av 52 kvm leilighet

Veldig godt utført arbeid. Han var også lett å kommunisere med.

Mariken Ellingsen Thue, 26. juli 2018

Maling av 70 m2 leilighet

Hyggelig maler som det var lett å forholde seg til. Kom til avtalt tid og gjorde arbeidet innenfor tidsrammen. Det ble en ekstra dag for å male himlinger som gav et bedre resultat. Det var ryddig og rent etter at jobben var ferdig. Bra pris for så mye malejobb.

Anette Rudshaug, 8. mai 2018

Sparkling av ca 35 m2 veggflate

Richard helsparklet og malte stua vår. Resultatet er veldig pent. Richard var fleksibel ift vår timeplan og leverte til avtalt tid. Noe krøll i kommunikasjonen underveis, så anbefaler å ta ting muntlig for å være på den helt sikre siden.

Mirjam Folkvord, 28. april 2018

Overflater og maling stue og 3 rom,ca 60 m2

Jeg er meget fornøyd med jobben Ritvars har gjort hjemme hos meg. Han har malt alle rom, tak og vegger, byttet lister, revet en vegg, sparklet og sørget for en fin finish. Han er opptatt av detaljer, følger opp på beste måte, alltid tilgjengelig på telefon og mail, og lett å kommunisere med. Han kom også med forslag til løsninger jeg ikke hadde tenkt på selv, og resultatet ble upåklagelig. Anbefales på det varmeste.

Hilde Hoel, 3. april 2018

Maling av innvendige vegger + ett av takene + legge ny parkett

Svært hyggelig og imøtekommende kar som er veldig grei å samarbeide med. God malejobb av vegger, godt resultat. Helhetlig og fin leilighet som sluttresultat.

Nicolai Tell, 12. mars 2018

Maling og sparkling/fjerning/legge underlagsduk over strietapet

Meget fornøyd med resultatet. Richard er profesjonell og serviceminded. Han sørger for å ha tett dialog med kunde underveis for å sørge for at alle detaljer blir riktig. Vil bruke Richard igjen ved en senere anledning.

Kristian Klokk Holst, 13. feb. 2018

Rive ca 9 m vegg i 4. etasje,reparere og male veggene og tak + parkett..

La laminatgulvet uten å fjerne gulvet under som var avtalt. Malte det ene rommet i feil farge, malte veggmailngen på listene. La ikke laminatet under kjøkkenet som skulle fjernes etterpå, dermed ble det hull i gulvet. Fikk 3 forsøk på å korrigere dette men evner ikke å fullføre som jeg vil ha det (sokkelfronter skal ikke sitte i flukt med skapfrontene). Finner egne løsninger som dekker over feilene og limer dem fast. Dårlig tilå ta imot beskjed.

Jermund Florentz, 22. jan. 2018

takk for vurdering, Jermund ... det er litt synd, at du ikke har nevnt grunnen, hvorfor hele denne misforståelsen skjedde :-) Uansett, lykke til.

PRECIS HANDYMAN RITVARS GRISLIS 22. jan. 2018

Maling av stue ca 20 m2

ANBEFALES! Etter tidligere uheldige erfaringer med useriøse håndverkere, har jeg endelig funnet en real og pålitelig fyr! Gjorde en utmerket jobb til avtalt tid og pris. Som en bonus, malte han i tillegg hele stukaturen og taket uten ekstra kostnad. Supertrivelig og punktlig! Her kan du være sikker på at jobben er i trygge hender. Kommer garantert til å bruke Ritvars igjen, og han er allerede anbefalt til flere venner og kjente!

Anders Sørnes, 5. jan. 2018

Sparkling av rom

Supert utført sparkling og malingsarbeid. Anbefales!

Eivind Fasting, 22. des. 2017

Innvending maling i enebolig,ca 150m2 gulvflate fra 02.11.17

Godt arbeid, utført som som avtalt. Kommer til å benytte firmaet også i fremtiden, og anbefaler det gjerne til venner!

Magnus U A, 18. nov. 2017

Sparkling og maling av gang og stue

Hyggelig og flink! Jobben tok en stund lenger enn avtalt, men kommunikasjonen var god underveis.

Siri Brockmeier, 21. okt. 2017

Skifting av utvendig panel

Precis Handyman isolerte og skiftet utvendig panel på to vegger på vårt hundre år gamle hus. I tillegg skiftet de ut 10 vinduer. Denne jobben gjorde på en svært grundig og kompetent måte. For øvrig var de hyggelige og ryddige i all kommunikasjon med oss. Vi har utelukkende positive erfaringer med bedriften og kommer til å benytte dem igjen neste gang vi har behov for hjelp med oppussing.

Øyvind Christensen, 19. okt. 2017

Sparkling av vegger

Richard sparklet og malte vegger og tak effektivt og med veldig bra resultat. Ivrig etter å gjøre en god jobb og kom med gode innspill underveis i prosessen. Jeg kommer definitivt til å bruke dette selskapet ved en annen anledning!

Tarjei Aarflot Kvassheim, 25. sep. 2017

Helsparkling av leilighet

Utførte helsparkling av vegger og maling av samtlige rom og tak til avtalt resultat til avtalt pris. Han er en man kan stole på, og hadde god og hyggelig dialog hele veien. Gir seg ikke før resultatet er som avtalt! Anbefales på det sterkeste! !

Mari Elvestad, 8. sep. 2017

Maling av kontorlokale

Great service and perfectly performed.

Merete Seland, 30. aug. 2017

Skifte og male utvendig panel - enebolig

Godt utført arbeid. Holdt avtaler og var lette å kommunisere med.

Hilde Sofie Hustad, 30. aug. 2017

Maling og sparkling av lokaler

Sparklet og malte alle veggene i løpet av helgen og han gjorde en flott jobb til avtalt tid og sum. Anbefales på det høyeste og en utrolig hyggelig fyr også.

Ole Jørgen Richter Eriksen, 21. aug. 2017

Maling rekkehus 120m2

Rask og god kvalitet. Fast, effective work. The house looks good afterwards. Can recommend strongly.

Fergal Ofarrell, 2. aug. 2017

Besing utvendig rekkehus (mulig 5 rekker),skillevegger terasse og plattinger.

Meget god jobb iht beskrivelse. Trivelig fyr. Kan anbefales!

Fredrik Mørch-reiersen, 23. juni 2017

Helsparkling,maling,snuing av dør

Nøyaktig og god maler. Alt i orden.

Lasse Rønningen, 20. juni 2017

Sparkling og maling

Sparkling og maling av flere etasjer. Kommer til avtalt tid og jobber lange dager. Jobber raskt og effektivt med fantastisk resultat. En hyggelig kar jeg kan anbefale på det sterkeste.

Rune Emilsen, 25. mai 2017

Maling av enebolig 80 m2 grunnflate,2,5 etasjer

Jeg vil gi Precis Handyman Ritvars Grislis min beste anbefaling. De gjorde jobben raskt og effektivt, til avtalt tid og pris. Arbeidet bestod av vask og to strøk med maling på en 3 etg enebolig i Bærum. I tillegg terrassegjerde og ca 30 m med stakittgjerde, og 2 uteboder. Malerne var hyggelige og vennlige, og tok hensyn til beboerne under arbeidet. Jeg vil uten tvil bruke de igjen!

Arnfinn Eng, 18. mai 2017

Maling av nybygget hus

Vi vil anbefale Ritvars på det sterkeste. De malte huset vårt og var veldig flinke og nøyaktige både med malingsarbeid og forarbeid. De er effektive og holder avtaler, i tilegg hyggelige å forholde seg til. Vi kommer til å bruke de igjen.

Lars Wie Bull, 8. mai 2017

Maling av stue

Meget flink og effektiv. Vi er veldig fornøyd med utfort jobb av både legging av gulv og maling. Skal bruke ham igjen ved senere oppussing.

Vidar Hodnekvam, 23. april 2017

Maling av 25 kvm leilighet

Gjorde en veldig god og nøyaktig jobb med å male hele leiligheten. Kom med gode løsningsforslag for best mulig resultat. Jobbet raskt og gjorde jobben ferdig innen avtalt tid. Var pålitelig og alltid tilgjengelig på telefon ved eventuelle spørsmål. Anbefales!

Kine Bjercke Dalheim, 20. april 2017

Maling 50 kvm leilighet

Som avtalt og veldig grundig arbeid. Fargetest på vegg der tilbakemelding fra maler gjorde flugger oppmerksom på feil og vi fikk nye malingsspann. Takhjørner og sprukne vinduskarmer ble også fikset med utmerket resultat. Perfekte overganger mellom hjørner og vegg til list.

Peter Le, 14. april 2017

Maling av stue og trapp

Gjorde en bra jobb ifht maling. Lett å samarbeide med. Ryddig og ordentlig. Anbefales.

Gina Grøtting Sjöström, 8. april 2017

Spackle 40 sqm room

Absolutely good! I had a company to spackle the kitchen and they had to come three times again because it was not perfect, but Richard did it fast, clean and super smooth! Richard did an absolutely awesome job! I can highly recommend him! ! Always again! !

Jan Terjung, 15. mars 2017

Male vegger i spisestue

Veldig godt gjennomført arbeid. Richard malte spisestuen min, vegger og tak. Fint resultat til en god pris. Har var så uheldig å ta strømmen under arbeidet, men stilte med elektriker neste dag og strømmen kom fort tilbake. Kan absolutt anbefales!

Mathilde, 14. mars 2017

Liten jobb!

Grundig,hyggelig, kom presis! Jobben ble utført etter avtalt tid og pris! Til og med 1 dag før avtalt! Vi er veldig fornøyde! Anbefales.

Eirik Rønning, 28. feb. 2017

Tette igjen hull etter dør,rive lettvegg og noe maling og sparkling

Jeg valgte Ritvars til å gjøre denne jobben, fordi jeg var fornøyd med en annen jobb han hadde gjort hos meg. Jeg har gjort noen endringer på kjøkken/spisestue. Tettet igjen der det var en tidligere dør, revet litt av en lettvegg. Malt og sparklet. Jobben ble gjort på en god måte og han er lett og hyggelig å kommunisere og samarbeide med.

Linda Ellingsen, 27. feb. 2017

Bygge nattbord boks over radiator

Løsningsorientert og hyggelig. Jobben ble gjort til avtalt tid og med godt resultat. Kan anbefale Ritvars.

Linda Ellingsen, 27. feb. 2017

Oppussing av leilighet

Kjempehyggelig, flink og effektiv håndverker. La ny laminat, nye lister og malte lister/karmer i leilighet. Løsningsorientert. Kommer til å benytte han igjen. Alice L.

Grete, 26. feb. 2017

Maling av gang på ca 50 kvm,skifte lyspærer i en trapp,skifte baderomsinnredning.

Svært effektiv, nøyaktig og hurtig! Fullførte jobben på langt mindre tid enn anntatt, til et veldig bra resultat! Kom også med innspill til gode løsninger på problemer vi ikke hadde fått løst før igangsetting. Kan anbefales på det varmeste, vi kommer garantert til å bruke gan igjen!

Gro Aasebø, 20. feb. 2017

Trenger hjelp til å male fire rom

Richard virker som en flink, punktlig og real fyr. Jeg hadde en hastejobb og skulle male vegger og tak i leiligheten min i løpet av en uke. Resultatet ble veldig fint og til og med ferdig litt før tiden. Jeg vil absolutt anbefale Richard videre.

Hanna Sauberchen, 18. feb. 2017

Renovering av trapperom

Richard har gjort en utmerket jobb ifm renovering av trapperom. Arbeidet bestod i å dekke vegger med gipsplater, som senere ble sparklet og malt. Lister er byttet ut og nytt laminat-gulv er lagt. Alt er gjort med faglig dyktighet, nøyaktighet og samvittighet. Richard er positiv, hyggelig, hardarbeidende og serviceinnstilt. Manglet jeg utstyr var han rask med å handle inn. Firmaet anbefales på det varmeste!

Kjersti Foss, 15. feb. 2017
Vis flere evalueringer

Kart