Siste evalueringer (43)

Utvidelse av terasse/platting

Vi er veldig fornøyd med jobben som ble gjort med utvidelse av terasse. Veldig god kommunikasjon og service. Til tross for vanskeligheter med å få tak i materialer og prisøkning fra leverandør, fikk vi jobb og materialer til avtalt pris og innen avtalt tid.

Ingvill, Straume, 26. mai 2021

Lage terrassetak

Vi synes at Daniel v/Hordaland Bygg og Montasje AS er et perfekt valg å gjøre hvis man trenger snekkerhjelp. Han er veldig pålitelig, høyst profesjonell, meget grundig og i tillegg hyggelig å kommunisere med. Vi satt også pris på at han med glede og uten noe ekstra kostnad laget et lite trappetrinn (til terrassen) av overskuddsmateriale : ).

Salomea, Knarrevik, 23. april 2021

Skifte vinduer

Hordaland Bygg og Montasje AS utførte skiftning av vinduer og ytterdør. Jobben ble effektivt utført til avtalt tid. Alt ble profesjonelt og ryddig utført. Jeg er kjempefornøyd! :).

Gro, Bønes, 12. april 2021

Rekkverk,bytte terrassebord,trapp

Vi er svært fornøyd med arbeidet som ble utført hos oss. Opplever han som en dyktig og profesjonell håndverker. Effektiv, ryddig, løsningsorientert og enkel å kommunisere med. Vi kommer til å bruke firmaet igjen. Anbefales!

Christine, Fyllingsdalen, 12. mars 2021

Demontere antenne på yttervegg

Kom til avtalt tid og utførte jobben raskt og profesjonelt. Dette er en bedrift jeg vil bruke igjen ved en annen anledning og kan absolutt anbefales.

Bente, Bønes, 19. feb. 2021

Innglassing deler av terrasse.

Daniel levert en god jobb, veldig fornøyd med slutt resultatet. Pålitelig og ryddig i hele prossess. Anbefales 👍.

Rene, Brattholmen, 11. feb. 2021

Skifte terrassedør

Jobben ble utført raskt og effektivt, med vennlig service og god kommunikasjon. Er veldig fornøyd med den nye terrassedøren og kan absolutt anbefale Hordaland Bygg og Montasje.

Hanne, Nesttun, 11. feb. 2021

Terrassedekke

Bytte terrassedekke og bygge levegg. Meget pent og nøyaktig utført. God kommunikasjon underveis og fant gode løsninger. Anbefales!

Magne, Tertnes, 2. feb. 2021

Fjerne 4 dørstokker

Jeg anbefaler denne bedriften.

Eli, Nesttun, 1. feb. 2021

Bygging av terasse

Fint bygget terasse under vanskelige forhold med mye is og snø. Presis og ryddig. Svært hyggelig. Kan anbefales på det varmeste.

Lise, Blomsterdalen, 5. jan. 2021

Legge to takstein på carport tak

Jobben ble gjort raskt, rimelig og med god kvalitet. Veldig hyggelig person :) Anbefales.

Laila, Ågotnes, 11. des. 2020

Overbygg inngangspartiet

Er fornøyd med alt. Det en legger merke til med en gang er at her er det en håndverker som kan jobben sin, flink til å vurdere og ta avgjørelser. Jobben ble utført raskt og ryddig.

Edita, Loddefjord, 8. des. 2020

Bygge vegg med dør

Grei kar, flink og erfaren. Fikk gjort veldig mye på ganske så kort tid, og han fant gode løsninger å løse arbeidsoppgavene på. Kommer til å bruke dette firmaet på flere jobber i fremtiden også:).

Alf, Fyllingsdalen, 22. nov. 2020

Terrasse

Kunne krysset av på alle punktene om hva jeg er mest fornøyd med. Hyggelig og dyktig tømrer som gjorde en kjempejobb hos oss. Kan anbefales på det sterkeste. Ser alternativer og løsninger istedenfor problemer. Kommer til å brukes igjen!

Sigve, Kolltveit, 9. okt. 2020

Skifte membran på terasse,noe tømrerarbeid

Membran, terrassegulv og rekkverk. Rive det som var og sette opp nytt. Var lett å kommunisere med, var presis og jobbet effektivt. Hadde ideer til løsninger som gjorde jobben mindre krevende og derav rimeligere. Det var greit i forhold til ting vi hadde snakket om, men det ble også foretatt forenklinger som ikke var kommunisert og som gjorde at jeg ikke var fornøyd med det ferdige resultatet. Vil likevel gi ham min anbefaling.

Monica, Fyllingsdalen, 28. april 2020

Levegg

Jeg la ut anbudet originalt om en levegg, men endret dette underveis til å bytte ut nettinggjerdet vårt med lektere. Jeg er veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort, kommunikasjonen underveis og at jeg kunne stole på at arbeidet ble gjort på den datoen det ble lovet. Vi hadde hyggelige samtaler i forkant og under arbeidet slik at gjerdet ble slik jeg hadde sett for meg. Kommer absolutt til å ringe Daniel på mitt neste prosjekt!

Caroline, Kleppestø, 22. april 2020

Reparasjon/bytte av dør og karm i utebod

Veldig fornøyd både med avtale, pris, kommunikasjon underveis og resultat!

Kristine, Bergen, 5. mars 2020

Tømrer!

Veldig fornøyd! Rask og effektiv både i jobb og kommunikasjon 😊.

Marie, Kolltveit, 17. jan. 2020

Lekkasje fra terrasse

Daniel får min fulle anbefaling som dyktig fagmann og hyggelig person! Allerede engasjert ham i utskifting av vinduer som neste jobb! Veldig kjekt med en håndverker som kommer til avtalt tid👍.

Geir, Fyllingsdalen, 17. jan. 2020

Råteskade i rekkverk og i del av sperr til garasjen

Vi hadde råteskade i rekkverk tilhørende altan som delvis er bygget inn i garasjetaket. Det var dermed også blitt råteskade i del av sperr tilhørende garasjen. I tillegg hadde terrassegulvet, samt deler av husveggen vannskade. Daniel fra Hordaland Bygg og Montasje AS utførte jobben profesjonelt og effektivt. Han er pålitelig, ryddig og dyktig. Daniel er lett å kommunisere med og er lyttende og løsningsorientert. Høy kvalitet på arbeidet og pent gjennomført. Prismessig er han konkurransedyktig. Daniel fra Hordaland Bygg og Montasje AS kan absolutt anbefales. Vi er kjempefornøyd og vil garantert bruke ham til evt. Fremtidige oppdrag. Tone og Trond H.

Tone, Loddefjord, 6. mars 2019

Innvendig ombygging/oppussing

Hordaland Bygg og Montasje er en enmannsbedrift, men håndterte likevel en ganske stor oppussingsjobb hos oss. Vi pusset opp andre etasje - han måtte rive vegger, sette opp nye, bytte takplater med gips, nytt gulv, sparkling, maling, listing. Daniel gjorde et godt inntrykk på befaring, og var lett å kommunisere med. Han tilpasset seg også små endringer underveis uten mas om tillegg i pris. Pristilbudet var detaljert og han holdt seg til det. Jobbet hurtig og effektivt. Eneste å utsette var enkelte skjønnhetsfeil på maling og listing. Alt i alt veldig fornøyd.

Hans, Straume, 24. feb. 2019

Uteplass med nytt bod og platting

Ingen ting å utsette. God kvalitet, ryddig og hyggelig mann. Anbefalt Daniel til naboer som også brukte han og kommer til å bruke han igjen.

Alexander, Paradis, 23. feb. 2019

Sette inn dør i dørportal mellom kjøkken og gang

Vi hadde behov for å sette inn en dør i dørportal mellom gang og kjøkken. Vi hadde god kommunikasjon med Daniel, og han møtte opp punktlig og gjorde godt arbeid. Kan anbefale Hordaland Bygg og Montasje på det varmeste.

Øystein, Laksevåg, 12. feb. 2019

Bytte ytterdør

Va en av få bedrifter som ga en fast pris og forholde seg til, i tillegg en av de billigste. Utførte jobben dagen etter, ryddet og kostet skikkelig etter seg. Alt i alt strålende fornøyd. Anbefales!

Caroline, Ulset, 12. feb. 2019

Gjøre en vegg i vater

Kjempe service og får til det meste som en ønsker.

Alexander, Loddefjord, 11. feb. 2019

Kondens

Hadde en sjekk for fukt på badet vårt. Hyggelig pris, alt gjort etter avtale på en ryddig måte. Kan anbefales.

Atle, Bønes, 4. feb. 2019

Sliping & oljing av eikebord

Jeg er veldig fornøyd med både kvalitet, kommunikasjon og prisen. Helt proff.

Dagmar, Bergen, 2. jan. 2019

Tømrer - bygge kjellerstue og hovedsoverom

Dette var begynnelsen på et tre måneders totalrennoveringsprosjekt. Vi valgte Daniel for å gjøre dette begrensede oppdraget og endte opp med å benytte ham til å gjøre omtrent alt annet i huset. Han la gulv, han installerte kjøkken, han tok ned vegger, satt opp vegger, han malte og alt annet vi spurte om. Alt håndverk var av ypperste klasse og Daniel var punktlig og lett å planlegge/kommunisere med. Anbefaler på det varmeste!

Christian, Bønes, 17. sep. 2018

Sette opp hagestue på terasse.

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort av Daniel. Kan anbefales på det sterkeste Unni Remen.

Unni, Nyborg, 28. juli 2018

Tekke terrasse og sette opp søyler og bjelkelag for utvidelse av terrasse

Rask tilbakemelding og befaring. Tilbud ble mottatt etter få dager slik som avtalt. Jobben ble utført raskt og innenfor tidfrist. Daniel er imøtekommende og løsningsorientert og kan absolutt anbefales. Her trenger man ikke å sitte å vente og lure på hvor håndtverkeren er blitt av. Vi er veldig fornøyd med arbeidet som er utført og kommer til å bruke ham igjen ved neste oppdrag.

Gro, Nyborg, 29. mai 2018

Montere ca 12m2 stor hagestue fra grønt fokus

Fikk montert hagestue fra Grønt Fokus, arbeidet ble gjort som avtalt og til avtalt tid, og avtalt grei pris. Godt utført arbeid, kan anbefale firmaet.

Unn, Kleppestø, 23. april 2018

Riving av vinterhage/hagestove og ny platting

Hordaland bygg og montasje var rask til å svare, kome på befaring og sende prisoverslag. Daniel var svært profesjonell, jobba raskt og presist. God dialog undervegs i heile prosessen. Kan tilrå denne bedrifta på det varmaste!

Linda, Klokkarvik, 8. april 2018

Justering av kjøkken + fuge sprekker i tak

Meget bra utført arbeid til avtalt pris. Daniel var veldig behjelpelig. Anbefales!

Bjarne, Bergen, 21. feb. 2018

Tilpassing av kjøkken til oppvaskemaskin

Svært hyggeleg fagperson, og hurtig utført arbeid. Vel verdt pengene, kan anbefalast på det sterkaste.

Eskild, Fyllingsdalen, 23. jan. 2018

Isolere flatt tak utvendig

Bra utført jobb. Raskt på plass og fullførte arbeidet.

Elisabeth, Fyllingsdalen, 6. okt. 2017

Oppsett av laftehytte

Meget dyktig fagmann. Hytten er satt opp proffeksjonelt men pr. Dags dato gjenstår det litt arbeid som å legge singeltak,takrenner og lister.

Tide, Bergen, 6. okt. 2017

Tette terrasse/garasje

Hordaland bygg og montasje utførte jobben med å få tett garasje på en utmerket å profesjonell måte. Er meget fornøyd med jobben.

Thomas, Rådal, 20. sep. 2017

Ny kledning / ny sløys

Tok raskt kontakt - kom på befaring dagen etter og vi avtalte når arbeidet kunne starte. Firma er pliktoppfyllende og holder det som blir avtalt . Arbeidet er utført med faglig presisjon og dyktighet. Vi vurderer allerede å benytte firma til andre oppdrag hos oss. Kan anbefales på det beste! Takker for super utført jobb Daniel. Mvh Trond-Eirik Larsen Linda B. Albrigtsen.

Trond-Eirik, Sandsli, 30. aug. 2017

Montering av garasjeport

Veldig flink og nøyaktig og ikke minst godt humør. Jeg er veldig fornøyd.

Artin, Fjell, 4. aug. 2017

Rive vegg mellom rom.

Kom for å rive vegg mellom rom, tette igjen døråpning og rive stor innebygget garderobe. Rask og effektiv! Serviceinnstilt og svært behjelpelig med våre spørsmål og tanker til videre arbeid. Stilte høye krav til sitt eget sluttresultat. Kan anbefales!

Ingunn, Fyllingsdalen, 29. juli 2017

Feste en kjøkkenskapdør

Tusen takk . Hyggelig mann kom og fikset døren min på 5 min , Hilsen en takknemlig kunde.

Anne, Nesttun, 16. juni 2017

Tak,terasse vedlikehold

Ingen ting å utsette.

Alexander, Paradis, 16. juni 2017

Sette opp en vegg innendør for å dele ett rom i to

Veldig hyggelig og seviceinnstilt. Arbeidet ble utført effektivt og med god kvalitet. Vi er svært fornøyd og anbefaler gjerne.

Anita, Rådal, 14. juni 2017
Vis flere evalueringer

Kart