Siste evalueringer (9)

Etterisolering og vindtetting av gulv som stikker utenfor grunnmur

Gjorde det de skulle til avtalt tid og resultatet ble upåklagelig. Ryddet etter seg, men fraktet ikke bort avfallet, derfor 4 stjerner.

Christian, Ski, 5. nov. 2017

Bygge platting

Jeg er meget imponert over hvor dyktige disse gutta er! De kom ut på en uforpliktende befaring, vi ble enige om hva som skulle gjøres. Så avtalte vi tid da de skulle levere materialene, og dagen etter startet de til avtalt tid. På en dag var det ferdig, og jeg er veldig fornøyd med resultatet. Det var akkurat slik jeg hadde sett det for meg skulle bli. Jeg vil anbefale Geo Camp AS på det varmeste. Greit å kunne engelsk for optimal kommunikasjon.

Henrik, Skotbu, 7. okt. 2017

Lettere oppussing av leilighet.

Utførte jobben på en tilfredsstillende måte til en bra pris. Allsidige flinke arbeidere. Kan anbefales.

Johan, Vinterbro, 22. aug. 2017

Utvidelse av garasje

Vi ble veldig fornøyd med garasjen som Gea Camp AS har bygd for oss (sommer 2017). De har brukt materialer av god kvalitet, jobben er pent gjort og gutta er veldig flexible. Alle ansatte hos Geo Camp er Gresk, noen snakker litt norsk andre litt engelsk. Med litt talmodighet løser ting seg uten problemer. Av diverse grunner tok jobben litt lenger tid en avtalt. Vi er veldig fornøyd med jobben som ble gjort og kan anbefale å bruke Geo Camp AS.

Hein, Ski, 20. aug. 2017

Bytte gulv

Klarte ikke å legge laminatgulv. La gulvet feil og med 5cm glippe fra vegg. La en list flatt på gulvet for å skjule glippet. Vi krevde retting, men dette gjorde ting verre. De tok opp gulvet fra feil side og ødela 1/3 av laminaten. De brukte spikerpistol til å feste laminaten i gulvet, og sokkellistene på kjøkkenet ble spikret fast gjennom kjøkkenskapene. Prøvde å skjule feil hele tiden. Vi endte opp med å kaste dem ut. De protesterte heldigvis ikke.

Emma, Ås, 15. aug. 2017

Legge ny terrasse

Kjempe fornøyd med jobben som ble gjort. Hyggelige folk som står på til siste slutt. Arbeidet ble gjort til avtalt tid og pris. De gjorde til og med litt ekstra for at det skulle se penere ut. Anbefales.

Marianne, Son, 10. juli 2017

Maling av rekkehus

Vi er strålende fornøyd med malerarbeidet som ble gjort på rekkehuset vårt! Geo camp var gode på pris, og to mann vasket og la to strøk maling på 5 dager. Veldig hyggelige karer var det ogaå. Vi anbefaler Geo camp på det varmeste!

Mathias, Nittedal, 2. juli 2017

Tetting av tak under terasse

Vi er veldig fornøyd med jobben som er gjort her, dyktige og løsningsorienterte. 1 Tetting av underterasse Her ble det det lagt aliminium skrått og vannføring ned til ny takrenne og tettet utførlig, nye bord ble satt upp under dette og malt i husets farge. 2 . Nye platinger Her ønsket vi oss plattinger på bakkenivå på 2 sider av huset og forventet oss standard lengder med bord, her ble jobben utført med skikkelig presisjon og grunnarbeid, eksklusive bord og et veldig flott resultat. Oppdragene utføres etter signering av en gjennomført arbeidskontrakt ! Prisnivået hos Geo Camp kan absolutt anbefales. Vi anbefaler disse på det sterkeste.

Roy, Oslo, 1. juni 2017
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Nordinteriør AS

5.0 3 evalueringer Slattum

LVL AS

4.5 2 evalueringer Slattum

Sundquist Bygg AS

5.0 2 evalueringer Slattum