Siste evalueringer (25)

Oppussing av soverom på ca 7 m2

Effektivt gjennomført og god kommunikasjon underveis.

Celia Helen Thorheim, 2. april 2019

Lage lysgrav

Jobben ble utført til avtalt tid og pris.

Tore Erstad, 29. mars 2019

Skifte fliser

Ingenting å klage for.

Jorge Sancho, 30. jan. 2019

Platting

Dyktige arbeidere.

Mohamed, 21. nov. 2018

Innvendig maling og flislegging. bad og stue.

Vi vil absolutt anbefale BM Team når det gjelder utførelse av arbeid, punktlighet og kommunikasjon. De pusset opp bad og utførte murarbeid på peis for oss og vi var veldig fornøyd med prosessen underveis.

Jimmy Johansen, 12. nov. 2018

Har oppdatert elektriskanlegg,i den forbindelse måtte endel panel fjernes i inngangsparti og trapp

Jobben ble utført til avtalt tid og pris.

Inger Andersen, 19. okt. 2018

Epoxy-priming av båt

Jeg fikk jobben gjort på en rask og utmerket måte! Resultatet er strålende, og det var svært hyggelig å samarbeide med mannen "på plassen", Anders. Jeg anbefaler sterkt dette firmaet til alle som trenger ting gjort innen samme kategori. Jeg skal be om tilbud fra de samme neste gang jeg trenger bistand.

Bjørn Normann Sandaker, 9. juli 2018

Uteplass 14 m2

Bygde ny altan med bod. Hyggelige, raske og gott resultat.

Pontus Lundberg, 18. juni 2018

Plass for søppelkasser

Er meget godt fornøyd, de gjorde et fint arbeid med å lage plass til søppelkasser som tilfredsstiller kravene til renovasjonsetaten. Graving og fjerning av stein, legging av betongheller og muring av lav mur i betongstein og rydding og bortkjøring. Helt grei pris. Kan anbefales.

Gro-berit Karlsen, 6. juni 2018

Reparere takstein

Godt utført jobb.

Erik Næss, 7. mai 2018

Utetrapper

Bra utført arbeid. Effektive og flinke!

Axel Holten, 27. april 2018

Innvendig rivnings arbeider i rekkehus.

Jobben ble effektivt utført.

Marius Kløvstad, 16. april 2018

Ferdig garasje fra monter

Delvis. . . Positivt at de kunne stille opp på kort frist, men bygge garasje har de nok ikke så mye erfaring med. Sikkert flinke på andre ting, men garasjebygging ville jeg unngått. Er en del finishing details som ikke er tilfredsstillende, og kunne gjort det bedre selv. De skulle også komme tilbake for å fikse opp noe av dette, men har enda ikke sett de, eller hørt fra de 5 mnd etterpå. I tillegg funnet flasker med urin i etterkant som er gjemt.

Marius Morten Telle, 16. april 2018

Maling av 2 soverom

Veldig hyggelige og effektive. Gjør jobben som avtalt. Noen malingsflekker på gulv og lister trekker litt ned.

Nicholas York, 13. april 2018

Oppussing av leilighet 84 m2 før salg

Delvis fornøyd. Viktig med klar avtale om hva som skal gjøres og til hvilken pris og om faktura. Jeg betalte underveis fordi materialer skulle kjøpes. De valgte de rimeligste materialer, tenker på blant annet lamper, toalett og benkeplater.

Balal Shah, 7. april 2018

Hei balal. Under arbeide hos deg ble vi enige om at dette var en lavkost jobb hvor vi skulle spare mest mulig så du fikk en faktura du var fornøyd med. Mvh Gordan B.

BM TEAM AS 12. april 2018

Gulv og list

Flinke, hyggelige og effektive.

Arne Christensen, 19. mars 2018

Oppussing/oppbygging av kjellerbod

Jobb utført som ønsket og til avtalt tid !

Tom Stensholt, 15. feb. 2018

Building extension on balcony

I have worked with BM Tean As. Construction project over the past 6 months and have found them to be fair price and proficient in their skills and management. Good work while maintaining an excellent relationship with me and others involved in the project(plumper, electrician . . . ). All on-site coordination was handled very friendly and all of the required paperwork and billings were responded to promptly. I am happy to have them.

Kassahun G Degena, 28. nov. 2017

Monterte stålplatebasseng

Møtte opp som avtalt og utførte jobben.

Remy Lian, 9. nov. 2017

Platting 14x7meter

Styr unna. Pisser i flasker og gjemmer det i garasjen, verktøyet de har er i bestefall skrap og utførelsen kunne barna mine gjort bedre. Jeg skrev 14x7 meter platting og de var på befaring FØR de godkjente tilbudet, aksepterte jobben og ga et tilbud. Senere så viser det seg at plattingen er litt større 15x8 meter og dette er noe de vil ha ekstre betalt for etter en grusomt utført jobb. Spør meg om bilder om du vil se. Går ikke ann å gi 0 stjerner.

Sami Ben, 8. okt. 2017

Oppussing av leilighet

Oppdraget bestod i å pusse opp en etasje i en leilighet; legge nytt gulv (laminat), male vegger tak og lister (skifte alle gulvlister), bygge brannmur, rive gelender i trappenedgang til kjeller og bygge et nytt gelender, legge laminat i trappen. Arbeidet ble utført innenfor avtalt tid. Vi hadde god kontakt med arbeiderne hele perioden, de anbefalte løsninger/materialvalg etc. Og gjorde en særdeles god jobb! Vil gjerne bruke de igjen ved behov!

Metha Leonhardsen, 7. aug. 2017

Fjerning av parkett og sliping av tregulv

Jobben ble gjort raskt og rimelig. Forsinkelser og enkelte skader på veggene trekker ned.

Arne Bjørdal Langan, 7. juli 2017

Reisverk til en terrasse

BM team med Andreas og hans kollega var her hos meg i dag og satte opp reisverk til en terrasse på 40 kvadrat. Veldig flinke og effektive menn, med godt humør. Anbefaler de på det sterkeste til alle som trenger deres kompetanse. Mvh Iren.

Iren Myrhaug, 21. juni 2017

Male 2 etasjers hus (utvendig)

BM Team med Anders og hans kolleger gjorde en flott jobb med maling av huset. Raske og effektive, men med et svært godt resultat og minimalt med søl. Det lille sølet som ble registrert ble raskt håndtert. Jeg gir BM Team de beste anbefalinger for videre oppdragsgivere. Mvh Espen.

Espen Brinker, 9. juni 2017

Maling av tak i stue og kjøkken,37 kvm

Vi fikk malt taket på kjøkken og stue. BM Team kom raskt og utførte jobben effektiv til en konkurransedyktig pris. Arbeidet er pent utført, og vi er fornøyde med resultatet. Enkel kommunikasjon og trivelige mennesker. Litt trekk for dårlig tildekking med plast, da vi oppdaget maleflekker på enkelte møbler (som vi klarte å få fjernet).

Steffen Amundsen, 16. mai 2017
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

City Dekorasjon AS

4.9 325 evalueringer Oslo

E&R Bygg AS

4.9 134 evalueringer Oslo

Urbana Fasade AS

4.7 127 evalueringer Oslo