Siste evalueringer (14)

Armering og muring av vegg i kjeller

Du må finne deg en hobby ! Ikke masse på meg . ! Var svaret jeg fikk når jeg etterlyste firmaet. Tilbudet var:Materiell kr 64. 000 som innbefattet: Pumpebil for støping av vegger, ikke brukt, kontraktsbrudd. XPS ca 60 kvm a 10 cm, ble kun brukt 5 cm, ingen info,Tok resten selv Armerings jernet viser, for lite støp Gulvet er flere cm skjevt og sprekker Mangler dokumentasjon på fall av avløpsrør. Kom ikke til avtalt tid. Arbeidspenger kom i tille.

Irene, Kalandseidet, 17. juni 2018

Ber at du skriver ned helle Mail som jeg har sendt til deg og ikke bare det du ser bra for deg! Jobben er utført bra og etter forskriften ! Jeg kan fremvise at du hadde gjørt det vanskelig til di siste 3 firma som jobbber hos deg inkludert VVS firma ! Extra arbeider blir ikke gjørt av meg på bakgrunn av seint betaling og fordi jeg blir involvert i dine sakker med firmaer som jobbed før meg ! Jeg har uttført mye gratis arbeid til deg ! Takk !!!

J JUAN BYGG LOAN JURCA 18. juni 2018

Ombygging av garasje til hybel

Bruksendring på garasje tilknyttet bolig. Garasjen er omgjort til leilighet med bad, stue, kjøkken, soverom. Innlagt strøm og vann. Er veldig fornøyd med utført arbeid som er gjennomført på en profesjonell og god måte. Effektiv og god framdrift.

Janette, Bjørøyhamn, 24. feb. 2018

Pussing av mur innendørs i leilighet.

Greit utført jobb til en rimelig penge. Kommunikasjonen var sånn passe med tanke på hva man ønsket utført, og som alltid - man får det man betaler for, og ville nok ikke benyttet samme firma igjen til denne type jobb.

Lars, Bergen, 24. jan. 2018

Utvendig etterisolering,murvegg

Jobben gjort til avtalt tid og pris. Flott resultat, murerarbeid av høy kvalitet. Hyggelig og imøtekommende fagfolk. Kan absolutt anbefales!

Alena, Bergen, 8. des. 2017

Plate vegg/tak/gulv på soverom ca 9 m2,samt innrede uthusrom ca 20m2.

Vi er godt fornøyd med jobben. Fint arbeid. Arbeidet ble utført innenfor avtalt tid.

Marry, Indre arna, 23. nov. 2017

Skal pusse opp 75 kvm leilihet

Hyggelige menn som jobbet raskt og effekivt. Gammel vegg ble revet ned, spartel, puss og maling av vegger. Skiftet gulv og fjernet alt gammelt . Noen misforståelser underveis ble raskt ryddet opp i så jeg sier meg godt fornøyd med jobben som ble gjort i leiligheten. Mona.

Mona, Nesttun, 15. nov. 2017

Drenering rundt grunnmur

J. Juan Bygg har utført to jobber for oss og dette var gjort. Vi er veldig fornøyde med J- Juan Bygg sin jobb 1. Drenering rundt grunnmur 2. Å legge singel, isopor, fuktsperre folie , armering og støpe gulv under utebod og føre dreneringsrør rundt er Jobben var gjort innenfor våres budsjet og utmerket. Vi anbefaler i det sterkeste.

Alusine, Bergen, 9. nov. 2017

Pussing av grunnmur.

Raskt på plass for befaring. Gode løsninger og ideer. Raskt tilbakemelding med anbud. Raskt igang. De måtte utsette oppstart en dag, men var da pålitelig og gav beskjed. God dialog underveis. Raskt gjennomført jobb og fint arbeid. Kan virkelig anbefale firmaet utfra denne jobben.

Annett, Tertnes, 31. okt. 2017

Oppgradering av innkjørsel til bolig

Vi er meget fornøyd med arbeidet som ble gjennomført av dette firmaet. Prosjektet ble utvidet og mer omfattende enn planlagt, men vi opplevde de som fleksible og løsningsorienterte. God kommunikasjon med leder Juan. Nøyaktig og fint gjennomfør arbeid. Vi anbefaler dette firmaet. Andrè Indrearne.

André, Bergen, 4. okt. 2017

Trenger hjelp av murer!

Har nettopp fått utført reparasjon av mur, som også innbefattet boring og fjerning av en del fjell pluss legging av nye trappetrinn. Jobben ble utført av JJuan Bygg Loan Jurca. Vi er veldig fornøyd med jobben som ble utført! Loan Jurca snakker godt norsk så her var det ingen språkproblemer. Vi innhentet flere anbud, men er glad vi valgte dette firma. Dette var fagfolk! Har allerede vurder å benytte samme firma til våren. Oddny Bakke, Knarrevik.

Oddny, Knarrevik, 19. sep. 2017

Pusse murvegger i kjeller

Juan Bygg har avrettet og pusset vegger og gulv i et kjellerrom. De var på befaring, ga et godt tilbud og gjorde arbeidet innenfor avtalt tid. Og viktigst, de gjorde meget fint arbeid. Han snakker også meget godt norsk og jeg kan anbefale han for tilsvarende arbeid. Jan Mangerud.

Jan, Eikangervåg, 19. aug. 2017

Murerarbeid i hage

Utvendig murerarbeid og malerarbeid: Riving av gamle murer, oppføring av nye, ordning av grusganger og sliping/beising av terrasse og pussing/maling av grunnmur. Arbeidene ble hurtig og effektivt utført. God forståelse av hva som måtte gjøres. Hyggelig og ryddig kommunikasjon. Meget god oppfølgning. Kan absolutt anbefales. Juli 2017 Rolf Bech-Sørensen.

Rolf, Bergen, 15. juli 2017

Maling

Svært fornøyd med både det utførte arbeid og overholdelse av avtalte tidspunkter.

Danckert, Bergen, 4. juli 2017

Gips av vegger kjøkken,tette igjen dør fra gang til kjøkken mm.

Flott utført arbeid. Arbeidet var i hovedsak gipsing og sparkling av tak og vegger på kjøkken, oppføring av lettvegg, samt påføring av panelplater på vegg i gang, maling og listing. I forbindelse med arbeidet dukket det også opp ekstraarbeid i form av montering av ny ytterdør samt gulvlegging. Dette arbeidet ble hurtig gjennomført, og resultatet ble veldig bra! Vi kan trygt anbefale J Juan Bygg videre, og kommer til å benytte oss av dette firmaet ved seinere anledninger.

Tor, Manger, 28. juni 2017
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Maiar Sambotin

5.0 15 evalueringer Vaksdal

J Juan Bygg Loan Jurca

4.4 14 evalueringer Vaksdal

Falkanger Bygg AS

5.0 3 evalueringer Vaksdal