Siste evalueringer (9)

Oppussing soverom

Brukte S. Undal AS i forbindelse med oppussing av barnerom. Arbeidet bestod av plating av vegger med walls2paint, sette inn ny dør og listing. Ryddig og grei kommunikasjon under vegs, og fint utført arbeid. Kan trygt anbefales videre!

Kjersti Øyri, 23. sep. 2019

Bygge glasstak over uteplass

S. Undal AS tegnet og kontruerte et tilbygg (uteplass under glasstak) på vår hytte på Jæren. Kom til avtalt tid, med gode materialer og gode håndtverkere og Undal fulgte opp jobben gjennom hele prosjektet. Overleverte bygget til avtalt tid og ryddig og fint etter arbeidet. Vi er veldig fornøyd! ! Hilsen, Sissel og Sigve Bru.

Sigve Bru, 5. sep. 2019

Takoppløft på 6 meter

Alf Magne og gjengen i S. Undal AS gjorde en veldig god jobb med ombyggingen av huset vårt. Arbeidet besto av takoppløft på 7 meter, inkludert montering av to takvinduer, nye knevegger forøvrig på loftet, nedlekting og oppretting av tak og vegger. Noe isolering (ellers egeninnsats) og montering av dampsperre. Jobben ble gjort på avtalt tid og pris, og tilleggsarbeid ble også gjort effektivt. Kan trygt anbefale S. Undal AS til andre.

Eivind Windspoll, 12. mars 2019

Skifte nytt vindu

Meget bra, ryddig og flott jobb. Leverte på tiden, god kommunikasjon underveis. Særdeles fornøyd.

Eirik Bergøy, 13. okt. 2018

Bygging av terrasse ramme og trapp haster

Skulle få bygget terrasseramme på 50m2. Lite profesjonelt gjennomført. Ikke blitt lyttet til hvordan jeg ville ha jobben gjort. Ble ikke ryddet opp etter seg. Lå boss over alt, i form av mye avkapp, tomme plast spiker esker, tomme sement sekker, hageslange var dratt helt ut og ikke blitt skrudd av, lunsj rester lå igjen, arbeidshansker. . . . Avslutnings bjelker ble ikke lagt til. Løse søyler. ++. Mye feil og mangler. Utifra min erfaring så opplevde jeg at dette er ett firma som ikke ser stolthet i yrket sitt.

Anita Sandvik, 30. aug. 2018

takk for tilbakemeldingen Anita! tilbakemeldinger er viktig for oss uansett mening og utfall. vi beklager at du ikke er fornøyd. Vi prøver alltid og gjøre kunden til lags, vi har forsøkt og rette opp i de forhold du har påpekt som var innenfor det tilbudet du aksepterte. dette inkludert ryddingen som du påpeker her, men i dette tilfelle klarte vi tydeligvis ikke det. men for hva det er verdt vil jeg si at jeg alltid har svart på dine henvendelser på telefon, sms og mail og respondert raskt og mangler som har vert innenfor avtalte. Har du øvrige gyldige reklamasjoner som ikke er tatt tak i så sender du selvfølgelig en mail, så skal vi selvfølgelig utbedre disse kostnadsfritt.

S. Undal AS 27. mai 2019

Legge skifer på garasjetak

Vi brukte S. Undal AS når vi la nytt tak på garasjen vår samt nytt pipebeslag på huset. Strålende fornøyd med resultatet og ikke minst oppfølgingen og samarbeidet fra start til slutt av prosessen. Vi gir denne gjengen våre beste anbefalinger og stiller gjerne som referanse.

Eirik Busengdal, 7. mars 2018

Skifte 2 stk vinduer i enebolig.

Byttet tre vinduer og en dør. Kjempefint utført arbeid og en veldig hyggelig og flink snekker som gjorde jobben akkurat som avtalt. Anbefales! !

Andre Steenmark-rødder, 23. mars 2017

Trappefornying

Ikke mye å klage på her.

Mikkel Arne Njåstad, 19. des. 2016
Vis flere evalueringer

Kart

Kart