Siste evalueringer (9)

Rengjøring - 220 - annenhver uke

Alvida er supereffektiv og veldig nøye. Anbefales!

Line, Hønefoss, 19. juni 2020

Rengjøring - 90 m2 - hver tredje uke

Alvida Baranauskiene-ab Renhold var rask med å svare på forespørselen, og en hyggelig dame møtte opp hjemme til uforpliktende befaring. Etter en vask av huset har jeg valgt å fortsette med regelmessig renhold. Det er alltid samme rengjører som vasker. Services er god og hun vasker grundig og effektivt (spesielt fornøyd med at hun er nøye med mindre synlige detaljer som bilder, lister, lamper, vinduskarmer, under møbler osv). Varsler hver gang på forhånd og kommer til avtalt tid. Ellers er det lett å komme i kontakt ved behov, og er fleksibel om endring av dato eller tidspunkt. Grunnen variasjon i arbeidsoppgaver, betaler per time. Jeg vil absolutt anbefale dette firmaet.

Olivera, Blommenholm, 22. aug. 2019

Husvask annenhver uke

En svært hyggelig dame kom på befaring og vi fikk et veldig bra førsteinntrykk av bedriften. Etter to vask hos oss vil vi si at vi er svært fornøyd med både kvaliteten på jobben og kommunikasjonen med hun som vasker her. Hun er profesjonell og vil yte sitt beste for at vi er fornøyd. Dette er det beste vaskefirmaet vi har prøvd, da vi dessverre har hatt andre her vi har måttet avslutte pga meget slurvete renhold. Alvida er er profesjonelle og vasker huset ditt rent, anbefales.

Line, Blommenholm, 9. juni 2019

Rengjøring - 118

Meget godt gjennomført jobb. Kom til tiden, satt seg inn i oppdraget og gjennomførte strålende til avtalt tid og pris. Blir garantert brukt igjen.

Christian, Bærums verk, 6. mai 2019

Flyttevask av 50kvm leilighet,grunerløkka,oslo

Godt fornøyd med resultat. Ingenting å utsette på jobben som var gjort. Møtte til avtalt tid og all kommunikasjon gikk veldig greit. Bedrift kunne kanskje vært tydeligere på at det ville koste ekstra (ift oppgitt pris) på feks vask av kjøkkenskap/skuffer når anbudet legges ut som total nedvask ved utflytting. Men alt i alt, veldig fornøyd med valget.

Mari, Oslo, 2. aug. 2014

Regelmessig og nøyaktig rengjøring av 134 kvm rekkeshus

Vi er veldig fornøyde med arbeidet. De vasker nøyaktig og ordentlig. Ingen problemer med kommunikasjonen. Kan anbefales.

Mette, Heggedal, 16. feb. 2014

Flyttevask,tilføyelse.

Vi var meget godt fornøyd med den valgte bedrift: Raskt, effektivt og flott utført arbeid. Absolutt ingenting å sette fingeren på. I tillegg var personalet svært behagelig å samarbeide med: Blide, høflige og effektive. Vi har allerede anbefalt bedriften til andre. Behagelig pris, behagelige folk å samarbeide med. Vi velger gjerne denne bedriften igjen. Mvh Mette Vogt.

Mette, Blommenholm, 10. juli 2011

Hovedrengjøring og periodisk renhold av bebodd 50m2 leilighet

Det var noe problemer med å få tak i og avtale selve jobben pga påske og ferieavvikling hos bedriften. Dette begrunner en 4er. Basert på arbeidet ligger de an til 5. Når dette var ordnet kom de til avtalt tid og gjennomførte jobben uten merknader av noe slag. Profft og grundig.

Jon, Haslum, 23. mai 2011

Flyttevask

Veldig godt gjennomført arbeid til en absolutt god pris. Kan absolutt anbefale AB Renhold.

Anonym, 17. jan. 2011
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Alvida Baranauskiene-ab Renhold

4.8 9 evalueringer Hønefoss

Hønefoss og Omegn Bygdeservice SA

4.5 6 evalueringer Hønefoss