Siste evalueringer (32)

Flyttevask 160 kvm.

Meget fornøyd med arbeidet. Lett å kommunisere med og holdt alle avtaler. Kan anbefales på det varmeste. Mvh. Rolf Klausen.

Rolf-Espen, Hordvik, 28. mars 2018

Grundig nedvask

Fana Renhold vasket ned hele huset kjapt og greit! Vinduer, vegger, gulv og hvitevarer ble vasket og rengjort. Tepper ble banket og støvsuget. Bokhyller, interiør ble rengjort og støvsuget. Inngangsparti og plass utenfor ble vasket, rengjort og ryddet. Vinduer utenfor ble tatt som er tilgjengelig. Hyggelige og samarbeidsvillige personer.

Bjørn, Nesttun, 24. feb. 2018

Nedvasking av leilighet så ca 56 m3 leiligheten er helt tom

Er stort sett fornøyd med arbeidet som er gjort. Oppvaskemaskin ble ikke godt nok vasket, samt det var litt små "slurv" Arbeidet ble utført helt i henhold til avtalen.

Per-Ove, Mjølkeråen, 18. feb. 2018

Utvask av hus ved salg.

Dårlig utvask. Måtte komme tilbake og vaske over flere steder. Fremdeles områder på overskap som ikke var tatt. Måtte tilslutt vaske resten selv. Kan ikke anbefale dette selskapet til noen.

Nicholas, Nyborg, 16. feb. 2018

Da vi kom uten å ha befart jobben , noe som er vanlig at vi gjør, var jobben betraktelig annerledes enn beskrevet . Brukte 2 og en halv dag på jobben. Bilder før og etter ble tatt. Videre ble det befaring med huseier som da på pekte det hun ønsket utbedret å godkjente så oppdraget. Men Fana Renhold synes det er meget flott at vi har befaring og før og etter bilder .

FANA RENHOLD LINDA MARIE HOLLEVIK 16. feb. 2018

Utvask

Jeg og nye eiere er meget fornøyd med utvask av min enebolig , alt var gjort skikkelig profft, alt fra gulv, vegger, skap etc og ikke minst hvite varene. Jeg kan på det varmeste anbefale Fana renhold ved Linda Marie. Takk igjen.

Stein, Strusshamn, 4. feb. 2018

Rengjøring av leilighet

Jeg er veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Linda Marie er veldig profesjonell, og nøye med detaljene. Jeg anbefaler på det sterkeste Fana Renhold.

Håkon, Nesttun, 2. feb. 2018

Flyttevask

Fana Renhold brukte vi til flyttevask, de utførte en utmerket jobb i henhold til spesifikasjon. Kan annbefale disse på de varmeste. Svarer raskt, god og detaljert jobb beskrivelse, fleksible og grunndige.

Jill, Flaktveit, 18. jan. 2018

Utvask av leilighet

Fikk vasket ut leiligheten vår i forbindelsene flytting. Utvask var stort sett bra, men hadde ikke tatt alle dører og vinduskarmer. Etter tilbakemelding ble dette raskt ordnet.

Birgitte, Bergen, 17. jan. 2018

Flyttevask av leilighet

God kommunikasjon gjennom hele prosessen, jobben ble utført som avtalt og alt så strøkent ut ved befaring. Faktura ble sendt først etter at vaskejobben var godkjent, det er et kvalitetstegn i seg selv. Fornøyd!

Silje, Fyllingsdalen, 29. des. 2017

Flyttevask

Fleksibel, rask på tilbakemelding og konkurransedyktig på pris. Godt utført arbeid.

Alexander, Nesttun, 29. des. 2017

Utvask av hus.

Veldig fornøyd. Det ble også tatt en ekstraoppgave i form av en stekeovn som ble gullende ren uten tillegg i pris. Noen småting som kunne blitt gjort annerledes og her fikk jeg tilbud om utbedring, men jeg hadde dessverre ikke mulighet. ANBEFALES!

Claes, Nesttun, 20. des. 2017

Nedvask av leilighet.

Fantastisk fornøyd med å ha valgt Fana Renhold. Linda Mare Hollevik var utrolig profesjonell fra første telefon til jobben var utført. Det var en vaskelig jobb fordi deler av leiligheten var nedsotet etter tilløp til brann. Fana Renhold gjorde en prikkfri jobb. Jeg hadde virkelig ikke forventet at det skulle bli så bra som det ble. Godt humør og svært grundig. Anbefales på det varmeste!

Gry, Hauglandshella, 18. des. 2017

Flyttevask av nyere rekkehus i rådal

Kan anbefale Fana renhold på det varmeste! Linda kom på befaring først for å kartlegge oppdraget. Oppdraget ble utført på avtalt tidspunkt. Nøye og grundig dame. Vi hadde noe småplukk å påpeke, men det ble ordnet allerede samme dag. Kjempeservice! Vi bruker gjerne Fana renhold igjen! !

Aina, Rådal, 6. des. 2017

Flyttevask av hus

Ble fornøyd av utførsel av jobben.

Anne-Lin, Ågotnes, 1. des. 2017

Takk for oppdraget. Med nesten ikke vanntrykk tok det noe lenger tid men kjempe flott at ny eier var meget fornøyd.

FANA RENHOLD LINDA MARIE HOLLEVIK 1. des. 2017

Flyttevask

Svært grundig og hyggelige. Meget godt jobb. Anbefales.

Kristian, Nesttun, 19. nov. 2017

Nedvasking og fjerning av røykelukt i 63m2 leilighet

Jeg er veldig fornøyd med den jobben Fana Renhold har gjort. Fra å være en skitten og godt innrøykt leilighet, er den nå ren og lukter ikke røyk. Tusen takk. Jobben ble gjort kjapt og effektivt. Det var lett å samarbeide med henne.

Anita, Bergen, 19. nov. 2017

Nedvask

Anbefaler Fana renhold. Fikk rask respons og fikk svar på det eg lurte på med ein gang. Tydelig på kva som er involvert i nedvask. Pluss at sluk på bad renses. Fornøgd med nedvask, reint og fint! Oppdrag blei utført som avtalt.

Sandra, Kleppestø, 15. nov. 2017

Flyttevask

Grundig befaring før avtale om fastpris, der hun fortalte oss hva som skulle gjøres. Vi behøvde ikke si hva hun skulle gjøre. Hun hadde med eget utstyr, og jobben ble gjort grundig. Melding om hva som ble gjort, og bilder av rommene ble sendt oss på mail når arbeidet var utført. Veldig fornøyd med utført arbeid. Anbefaler Fana Renhold på det varmeste.

Turid, Sandsli, 13. nov. 2017

Nedvask i forbindelse med flytting

Vi er kjempefornøyde med Fana Renhold v/Linda Marie Hollevik. Hun var først på befaring, og det var greit å få kontakt. Hun kom til avtalt tid og gjennomførte utvaskingen, vi er kjempefornøyde og huset ble gullende rent. Kan anbefales på det varmeste, hun er virkelig profesjonell og seriøs.

Siren, Fyllingsdalen, 3. nov. 2017

Utvask av leilighet

Anbefales på det sterkeste. Hyggelig dame som gjor en grundig og god jobb.

Svein-Henrik, Bergen, 31. okt. 2017

Nedvask av 3 rom

Vi er veldig godt fornøyd med jobben som ble utført grundig etter avtale. Vi anbefaler Fana Renhold på det varmeste.

Lisa, Bergen, 17. okt. 2017

Rengjøring

Kjempe fornøyd med Fana Renhold. Nøyaktig, presis og veldig hyggelig. Anbefales.

Monika, Bergen, 13. okt. 2017

Utvasking av leilighet

Meget godt fornøyd med utvask. Det var en relativt skitten leilighet, men jobben var grundig utført, brukte kort tid og ingenting å klage på. Veldig bra! Hun var veldig fleksibel og kom når det passet meg best. Kan absolutt anbefale Linda Marie på det sterkeste.

Kim, Lindås, 5. sep. 2017

Nedvasking hus innvendig

Det ble en veldig positiv erfaring med dette firmaet. Presis,pålitelig og MEGET godt utført arbeid til en rimelig pris. Anbefaler dette firmaet til alle som ønsker nedvasking av hus eller lignende. Mvh Knut Arild Bjørnevik.

Knut, Hagavik, 22. aug. 2017

Rengjøring av leilighet

Svært fornøyd med Linda Marie sitt arbeid. Grundig utført og ingenting å klage på. Hun var i tillegg så snill å ta denne jobben selv om dette var et oppdrag hun normalt ikke gjør, og jeg setter enormt stor pris på at hun hjalp min mor og dermed meg. Kan anbefale henne på det varmeste.

Sarah, Nesttun, 17. aug. 2017

Flyttevask 67 m2

Meget fornøyd med utvask utført av Linda Marie. Hun var svært fleksibel, enkel å få tak i, og utførte oppdraget etter en høy standard. Ingenting å utsette på hennes resultat. Kan absolutt anbefale Linda på det sterkeste.

Erik, Bergen, 11. aug. 2017

Utvask av leilighet

Linda Marie kom til avtalt tid og vi gikk gjennom leiligheten sammen siden det ikke hadde vært mulighet til befaring tidligere. Hun beskrev jobben hun ville gjøre og svarte godt på alle mine spørsmål. Fastprisen var jeg fornøyd med og gjennomgangen etter utført oppdrag viste en godt utført jobb. En liten påpekning på badet som hun tok tak i med en gang og rettet opp i. Anbefaler gjerne andre til å benytte vasketjenesten til Linda Marie.

Remy, Fyllingsdalen, 31. juli 2017

Vask av leilighet

Vask av leilighet,55 kvm, Helleveien Jeg vil på det varmeste anbefale Linda Marie. Hun utførte vaske jobb for oss, i en veldig skitten leilighet. Det var mye røyk også. Arbeidet hun gjorde er svært tilfredsstillende. Alt hun gjorde var svært nøye utført. Igjennom arbeidet hun gjorde, var hun flink å fortelle hva som skulle til,for å få jobben skikkelig gjort. Jeg er svært fornøyd med henne. Marissa Wågenes 13. 07. 2017.

Marissa, Bergen, 13. juli 2017

Trenger noen til å vaske i ett bokollektiv

Linda Marie gjorde en utmerket jobb med å utvask av bokollektiv. Det ble gjort rask til en rimelig penge. Anbefales på det sterkeste.

Jørgen, Bergen, 3. juli 2017

Utvask

Utrolig rask og god service! Upåklagelig arbeid! Anbefales på det sterkeste!

Charlotte, Hellesøy, 2. juli 2017

Utvask av leilighet,ca 52kvm,landås

Linda Marie er veldig hyggelig, ga kjapp respons på oppdrag, god pris og godt utført utvask av leilighet. Var skinnende rent da jeg kom. Anbefales sterkt, kommer definitivt til å bruke henne igjen!

Ida, Bergen, 29. juni 2017

Flyttevask på nøstet

Linda Marie er ei meget hyggelig og pålitelig dame. Eg er svært fornøgd med jobben hun gjorde hos meg.

Vidar, Bergen, 23. juni 2017
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

 

 

Bergen Vedlikeholds Partner AS

3.3 3 evalueringer Bergen