Siste evalueringer (7)

Diverse småjobber

De 3 håndverkene som hjulpet meg var hyggelig, service innstilt, effektiv og dyktig med jobben de utførte for meg.

Tuyen Phung, 8. juni 2019

Fikse to stolseter

Christos kan du stole på.

Matthias Geiger, 26. feb. 2019

Oppsett av lettvegg og 2 nye dører + maling innvending - rekkehus

Ok resultat. Arbeidet ble ikke startet opp som avtalt med det resultat at det ble en uke forsinket. Det var nødvendig med nitidig oppfølging fra vår side for å sikre fremdrift. Firmaet bekreftet at oppgaver skulle bli gjort innen en gitt tid, da de ikke rakk det, ble vi aldri orientert om forsinkelsen, ikke en gang da vi spurt direkte om de trengte mer tid.

Hanne Pernille Gulbrandsen, 16. jan. 2019

Maling av 90 m2 leilighet

Arbeid utført etter avtale - fleksibilitet, god kommunikasjon med prosjejktleder i prosessen og høy faglig kvalitet på utført arbeid. Anbefales!

Anne Strøm, 13. jan. 2019

Fornying av vegger (maling,sparkling) i 30kvm stue og 16kvm soverom

Det var en del helt uprofesjonelle momenter: 1) De satte en gipsplate på en vegg i stua uten å fjerne listene først (! ? ? ! ). Da de kom for å utbedre det fikset de kun gulvlisten (? ) og det tok 4-5 måneder å få en ny taklist (! ). 3) Veggen der gipsplaten ble installert var bølgete (skjøtene som stikker ut pga dårlig sparkling). De kom på nytt for å helsparkle/male på nytt. Men etter utført arbeid var like bølgete som før! De måtte komme og helsparkle/male en gang til (totalt 3 ganger). Hver gang måtte vi flytte bokhyller osv. 4) Det var andre småting som ikke så helt bra ut, men vi brukte så mye tid med ovennevnte at vi ikke orket å si ifra 5) Frustrerende kommunikasjon med mye masing.

Emmanuel Malafosse, 10. jan. 2019

Maling av 120 kvm leilighet oslo vest

Arbeidet ble gjennomført på en tilfredstillende måte, god kommunikasjon, Geir og Chris hadde mange gode innspill underveis i prosjektet og bra bra rabatter hos sine samarbeidspartnere. Super fornøyd totalt sett! Mvh Line og Sigurd.

Sigurd Nesthorne, 17. okt. 2018

Maling vegger og tak 80m2 bolig - snarest

Super fornøyd med kommunikasjon, prosjektledelse og utførelse. Effektive og hyggelige karer som holdt meg oppdatert underveis i hele prosessen. Bruker gjerne igjen og anbefaler gjerne videre.

Rebecca Farr, 7. okt. 2018
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

ENK

Enkeltpersonforetak
Registrert

2017

i enhetsregistret
Roller
Innehaver
Christos Karalis
Om selskapet
Bedriftsform
Enkeltpersonforetak
Registrert i Enhetsregisteret
2017-05-30
Bransje
43.320 Snekkerarbeid
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 09-09-2019 15:50:17
Se regnskapstall

Kart

Kart