Siste evalueringer (17)

Snørydding

Prisen er ok. Snørydding utføres i løpet av vinteren.

Annie Lille, 13. okt. 2020

Trapp i granitt

God kommunikasjon under hele prosessen. Leverte til avtalt pris og tid. Hyggelige, ryddige og effektive. Kan anbefales. Arbeidet bestod av replanting av hage samt legging av granittrapp og noe kantsten.

Erik Lande, 7. mai 2020

Sette kanstein og noe støttemur/bed.

Øby Landbruk og Hagetjenester har satt kantstein inkludert noe graving og påfylling av masser. Svært god kommunikasjon før, underveis og etter oppdrag. Pålitelige, effektive og hyggelige folk. I tillegg er de konkurransedyktige på pris. Meget fornøyde med resultatet og kan anbefale deres tjenester på det sterkeste.

Michael Steen, 17. mars 2020

Steinlegging

Anbefales på det sterkeste. Svært fornøyd med resultatet!

Ørjan Kittilsen, 6. mars 2020

Snøbrøyting i sameie

Ryddig og hyggelig kar.

Ann Kathrin Juul, 11. okt. 2019

Biloppstillingsplass (kantstein,duk og grus)

Vi er fornøyd med arbeidet som ble utført av Øby landbruk og hagetjenester. De gravde bort masse, og lagde biloppstillingsplass hos oss med duk, grus og kantstein. Resultatet ble pent, og de var pålitelige og enkle å kommunisere med underveis.

Marte Brochmann, 8. okt. 2019

Klipping av hekk.

Pålitelig leverandør av hagetjenester.

Henning Larsen, 15. sep. 2019

Tilkjørt matjord til hage,samt ferdiggress

Anbefales, hyggelige folk, pålitelig og serviceinnstilt. Meget konkurransedyktig på pris og gjorde en utmerket jobb med planering og jordmasser.

Tommy Payne, 6. mai 2019

Planeringsarbeid,pukk og matjord

God kommunikasjon underveis. Rimelig og ryddig tilbud. Jobben ble utført akkurat som ønsket, på én dag, og resultatet ble veldig bra. Jeg anbefaler dette firmaet på det sterkeste.

Enrico Callegari, 15. mars 2019

Beskjæring av tujahekk

Flott utført arbeid og hyggelige folk. Konkurransedyktige priser. Anbefales!

Ingrid Blokhus, 13. mars 2019

Opparbeide og anlegge hage til våren

Fullstendig opparbeiding av hage, inkl dreneringsrør, fjerning av stubber, graving, flytting av steiner, steinlegging, planting av hekk, kantstein og legge plen. Alt ble gjort etter avtalen og selv om flere nye ideer kom opp under veis var ikke noe umulig. Sluttresultatet er vi meget fornøyde med!

Daniel Werlemo, 8. mars 2019

Fjerning av alle vekster fra skråning

De ga oss en veldig god pris, var flinke til å informere om hvordan de ønsket å utføre, snakket med oss når de møtte på utfordringer, kom til avtalt tid og var generelt veldig hyggelige. Anbefales!

Helge Christer Norvang, 4. des. 2018

Snøbrøyting og strøing for lite sameie i sarpsborg

Dette er et oppdrag som skal vare hele vinteren, og bedømmelsen gjelder kontakt og tilbakemeldinger, samt kontraktskriving.

Aage Gade Halvorsen, 3. des. 2018

Fjerne 3 store tuja i hage

Veldig bra utført jobb!

Daniel Og Karoline Ebbesen, 18. sep. 2018

Fjerne trær og stubber

Veldig profesjonelt og flott utført arbeid med fjerning av trær og fresing av stubber.

Joachim Lafton, 30. aug. 2018

Anlegge hage.

Alt fra befaring, jobb, og faktura var akkurat som avtalt. Svært effektive, og nøyaktige i sitt arbeid. Ryddet godt etter seg selv, og tok også med seg mitt gamle rot som slang på tomten. Resultatet ble bedre enn forventet, med gode ideer og innspill fra Øby Landbruk og hagetjenester. Disse vil jeg anbefale til alle som trenger hagetjenester.

Michael Petterøe, 30. april 2018

Asfalt og dreneringsrenne foran garasje

Seriøst nyoppstartet firma som gjorde jobben til avtalt pris og tid. God kommunikasjon underveis i arbeidet. Gav oss en god pris på jobben, og vi er veldig fornøyde. Vi fikk utført riving av gamle støttemurer, oppsett av ny mur, samt planering og belegningsstein. Anbefales på det varmeste!

Ingvild Kjølstad, 13. jan. 2018
Vis flere evalueringer

Kart

Kart