Siste evalueringer (9)

Ombygging av terrasse,ny levegg (med belegningsstein) og bytte av bord på rekkverk

Vi er godt fornøyd med resultatet, men ikke fornøyd med prosessen. De møtte ikke alltid opp til de tidspunktene de ga beskjed om og alt i alt har det tatt mye lenger tid enn det vi avtalte. Det viktigste er likevel at resultatet har blitt bra og det synes vi. De har også vært hyggelige og løsningsorienterte.

Petter, Lillestrøm, 17. juni 2019

Kunde ikke respekt kontrakt og ikke betaling faktura på material og firma stop arbeig og hele arbeids plan skade.

TKI BYGG IVARS TARVIDS 21. aug. 2019

Helsparkling av vegg

TKI bygg helsparklet og malte vegger hos oss: alt på stell! Kom når de skulle, gjorde grundige arbeid og rimelig pris. Kan absolutt anbefales!

Tove, Bekkestua, 9. jan. 2019

Terrasse,trapp og rekkverk

Veldig fornøyd med jobben som blei gjordt. Både pris og kvalitet.

Leiv, Asker, 5. sep. 2018

Terasse i tre ca 85 m2

En terasse på ca 90 m2 i 2 nivåer. Trapp til stue og 2til 4 lange trinn som følger nivå forskjellene i terrenget. Bra utført arbeid, hyggelige og samnarbeide med og ryddig i forhold til 2 endringer underveis. Lite firma som drives av far og sønn. Vi evaluerte tre tilbud etter befaring og valgte TKI.

Marit, Eiksmarka, 5. sep. 2018

Bygging av ca 80 kvm markterasse

Jeg er meget godt fornøyd med TKI Bygg og Ivar Tarvids. De var meget fleksible og gjorde en god og pen jobb.

Pål, Kolsås, 12. aug. 2018

Lettvegg

Litt rot i starten med kommunikasjon, og svarte ikke som forventet. Når arbeidet var igangsatt ble det gjennomført til punkt og prikke, til riktig tid, med bra kvalitet og til avtalt pris. Anbefales.

Tor, Lysaker, 8. aug. 2018

Sette opp modulkjøkken fra ikea

Jeg er meget fornøyd med TKI Bygg. Den første jobben de gjorde for meg var å sette opp et kjøkken fra Ikea. Jeg var såpass fornøyd med jobben de gjorde så det endte med at de gjorde mange flere ting. Jeg var i ferd med å pusse opp et gammelt hus så jeg brukte de til å sette opp lettvegger, gipse, sparkle og male hele huset :) Jeg er super fornøyd og jeg kommer til å bruke de igjen. Arbeidet blir perfekt utført og etter alle avtaler!

Stian, Stabekk, 28. juni 2018

Pristilbud på terrasse med 2 dype trapper og peisfundament. eksklusive materialer.

Vi er veldig godt fornøyd med TKI Bygg! De kom raskt med svar og på befaring før vi fikk et skriftlig tilbud på jobben, og de dukket opp til avtalte dager. Veldig fornøyd med resultatet! Terrassen har fått fine detaljer, og de har vært nøyaktige og veldig ryddige! Et stort pluss! Regningen var det heller ingen overraskelser med. Vi skal absolutt bruke dette firmaet igjen! :).

Kim, Asker, 18. mai 2018

Riving og bortkjøring av kjøkken

Veldig fornøyd! Flinke og ryddige folk. Ingen overraskelser, verken på pris eller utførelse av arbeid. Jeg benytter gjerne dette firmaet igjen.

Brit, Oslo, 24. april 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Areno AS

4.7 59 evalueringer Stabekk

Dragan Proff Rehab

4.9 59 evalueringer Stabekk

Chmiel Snekkertjenester

4.9 16 evalueringer Stabekk