Siste evalueringer (30)

Støpe nytt dekke på veranda - ca 32 m2

Resultatet ble ikke som lovet. Fikk beskjed om at dekket skulle holde i 10-15 år, men det sprakk opp etter noen måneder. Etter å ha bedt dem om å komme og fikse, kom sjefen og sjekket og sa at de skulle reparere. Etter ett års masing har de fortsatt ikke fikset det, og nå svarer de heller ikke på våre henvendelser.

Helene Stoltenberg Mellbye-stølen, 9. okt. 2019

Ta opp og sette 60 meter kantsten på nytt

SSB har i hovedsak lagt an for varmekabler, støpt 2 gangstier, lagt skifer, satt 60 meter kantsteinq og lagt noe asfalt. Jobben ble utført eksakt som avtalt, og vi hadde god kommunikasjon om fremdrift og tilpasninger under veis. De var ryddige og holdt god orden på anleggsplassen under veis. Jobben ble tidmessig utført etter planen, og de var svært fleksible. Resultatet er flott og se på, funksjonelt og profesjonelt utført. SSB anbefales på det varmeste!

Harald Rokke, 8. sep. 2019

Legging av skiferheller (har kjøpt) og skiferlegge trapp

Skien Stein og Bygg AS har lagt en ca 35 m2 hellegang av bruddskifer med betongfundament, lagt nye skiferheller på en trapp og murt opp en blomsterkasse forblendet med skifer. Meget pent arbeid til en fornuftig pris. En liten nivåfeil ble rettet uten diskusjon. Anbefaler andre oppdragsgivere å forsikre seg om at alle detaljer er fullt forstått, samt å få en realistisk tidsplan.

Dag Olsen, 7. mai 2019

Sliping av betong på veranda

Flinke folk. Utførte jobben som avtalt med god kvalitet og god kommunikasjon underveis. Ryddet etter seg underveis. Anbefales.

Stian Halvorsen, 16. april 2019

Legge skifer på støpt platting/trapp ute

Grei på pris, gav inntrykk av å være erfarende og flinke. De la skifer i trapp og platting foran inngangsparti til bolig. Plattingen ble lagt med feil helling, så vannet renner inn til husvegg. Viktigheten av å få dette riktig ble presisert på befaring, og da var det en selvfølge for dem. Å få de til og ordne opp etterpå har vært umulig. Jeg sitter tilbake med en håpløs platting der flere m3 må rives opp igjen og legges skikkelig.

Nikolai Frisk, 10. nov. 2018

Takk for din tilbake melding Nikolai Frisk. Skiferen ble lagt 100% riktig med riktig fall som ble vist etter jobben ble gjort. Dette kan du selv kjekke igjen med vater. Vann som kommer inn til veggen kommer som sagt neden fra og ikke over fra. Hvis du ser på det bildet du la ut i annonsen finner du vann flekker samme sted. Jobben ble gjort riktig og som avtalt og til avtalt tid, pris og med riktig fall. Tusen takk for tilliten. mvh Wesam K

SKIEN STEIN OG BYGG AS 16. nov. 2018

Fasadeskifer på pipe/mur

Pent utført arbeid til avtalt pris.

Magnus Klepp, 24. okt. 2018

Legge altaskifer.

Skien Stein og Bygg gjorde en flott jobb. Kom til tida og leverte til avtalt tid. Ryddighet med pris og holdt god kontakt underveis. Anbefales! !

Finn Grønseth, 24. okt. 2018

Legge skifer på betongplate

Hva kan vi si? Vi har fått verdens fineste skiferplatting! Flott, nøyaktig arbeid til avtalt tid og pris, og av hyggelige karer. Anbefales.

Thor Bjørn Omnes, 11. okt. 2018

Snekker / murer

Vi skulle skrifte ut litt panel på vegger og sette inn peis. Vi innhentet tilbud fra flere på Mittanbud og valgte da Skien stein og bygg. Dette var grunnet ryddig tilbud, profesjonell oppfølging, gode tips og at vi fikk tillit til de veldig fort. Vi satte veldig pris på deres tilbakemeldinger og tips rundt oppdraget og ble kjempe fornøyd! De fikk fri tilgang til huset og var ferdig på kort tid og med kjempe kvalitet på arbeidet. Vi har hatt god kommunikasjon hele veien og følt at vi er i trygge hender. Vi anbefaler de på det sterkeste til andre! De er gode på kvalitet. Tips og viser gjerne bilder fra tidligere utført arbeid! ( det likte vi godt) Kommunikasjon var god. Perfekt resultat. GOD PRIS :) 10/ 10 av oss. Vi kommer til å benytte oss av de for resten av huset.

Karoline Idås, 19. sep. 2018

Legging av lys oppdal bruddskifer på ca 45 m2

De utførte oppdraget meget bra. Effektive, hyggelige og dyktige håndverkere som absolutt kan anbefales!

Øyvind Hauge, 10. sep. 2018

Oppussing

Skien Stein og bygg har total renovert mitt hus som er av eldre dato. Fjernet vegg ,revet tak ,vegger,rettet opp disse ,bekledd med gipsplater . Flislagt gulv,bygget nytt kjøkken,satt inn nytt vindu og dører,endret inngangsparti og lagt brosten. Arbeidet er utført på en meget tilfredsstillende måte. Megat fornøyd med resultatet. Kjempeflotte folk. Kan anbefale kazem og Skien Stein og bygg på det varmeste.

Nicoline Green, 10. aug. 2018

Kreativ og dyktig murer søkes

Jeg fikk det jeg søkte etter, kreativ og dyktig murer. Nå har jeg både solide og pene støttemurer, kledd med skiferpanel, i inngangsparti med trapper. Hyggelige folk som holdt det de lovte, de jobbet effektivt, ryddet underveis i arbeidet og holdt tidsramme og pris.

Elbjørg Sætrang Larsen, 6. aug. 2018

Beleggningssten og kunstgress

Superfornøyde med legging av kunstgress, kantsten og beleggningssten.

Kirsten Kihl, 2. aug. 2018

Støping av gulv og legging av gulvbelegg på bad

Noen utfordringer underveis, men alt ble fikset uten å nøle bare vi sa ifra. Bra resultat på arbeidet med støping av gulv, smøring av membran og legging av ca 20 kvadratmeter flis på baderom.

Anders Vigdal, 13. juli 2018

Fundamentering og oppsetting av drivhus.

Jobben ble påbegynt kort tid etter anbud, og er fullført på svært tilfredstillende vis og til en hyggelig pris. Arbeidsfolkene er svært hyggelige og arbeider samvittighetsfullt. Jeg har tro på at drivhuset vårt nå står stødt i mange år fremover. Skien stein og bygg anbefales på det varmeste!

Janne Helen Thorvaldsen, 2. juli 2018

Støpe frostsikker platting ca 17 m2

Flinke folk som stod på og fikk jobben gjort i henhold til avtale. Godt utført oppdrag.

Andreas Falkenberg, 26. juni 2018

Pussing av mur

Fin befaring. Gode kunnskaper. Bra førsteinntrykk. Bra utført arbeid og god kommunikasjon. Anbefales!

André Styrvold, 14. juni 2018

Flislegging av oppdal bruddskifer på støpt såle

Veldig fornøyd med jobben :-).

Torbjørn Kjus, 5. juni 2018

Flis på flis - bad

Skien Stein og Bygg AS la flis på flis på mitt bad og jeg er veldig fornøyd med jobben som ble utført. De kom raskt på en gratis befaring, vi ble enige og tidsløp og de kunne starte så fort jeg ønsket. De var lette å kommunisere med og holdt meg oppdatert i prosessen. Jeg er strålende fornøyd og anbefaler disse videre.

Carina Nonsdal, 27. mai 2018

Flislegging lite bad

Skien Stein og bygg AS kom raskt på befaring og ga oss en hyggelig pris. Jobben var å legge fliser oppå eksisterende. Etter at vi valgte dem fikk de gjort jobben raskt og pent.

Geir Johan Juliussen, 23. april 2018

Behandling av betong gulv

Skien Stein og Bygg utførte en flott jobb med å slipe og behandle betong gulvet i Sameiets inngangsparti. Jobben ble utført til avtalt tid . Kan trygt anbefale denne bedriften.

Erik Bjørsvik, 16. feb. 2018

Flislegging av bad

Strålende fornøyd med Skien stein og bygg! Flislegging av badet ble utført etter pris og avtale. Holdt en god dialog, og utmerket service. Anbefales.

Jim Ruben Kristoffersen, 12. feb. 2018

Legge mur/støp i inngangsparti

Vi brukte Skien Stein og Bygg AS til å mure trapp, legge skiferstein i trapp og platting i inngangsparti, utendørs. Jobben ble gjort profesjonelt, fort og effektivt. De fikset også karm rundt kjellervindu, og la marmorstein rundt vinduene. Vi er fornøyd med jobben de har gjort, og vi kan anbefale de på det sterkeste.

Bjørn Hansen, 4. jan. 2018

Belegningsstein i gården

De fikk jobben gjort. Men veien dit bar preg av mange misforståelser. Oppdraget skulle ta en uke, tok 2,5. Vi skulle bli prioritert, men de jobbet som oftest 10-14. Kun 4timers dager, samt noen dager kom dem ikke. Begynte å purre på regningen før jobben var ferdig og lenge etter den var betalt. Ut fra befaringene vi hadde gav disse best inntrykk, men skulle vi gjort det om igjen hadde vi valgt et annet firma.

Hilde-gunn Gaustad, 4. des. 2017

Det ble en del misforståelser mellom oss når vi holder på med en person samtidig som en annen som holder og stirer. Jobben ble ferdig til tiden vi avtalt. Vi holdte på lenge dager og gjorde en bra jobb. Regningen ble sendt ut etter at jobben ble ferdig. Både deg og din mann sluttet og ta kontakt etter jobben var ferdig og prøvde og unngå betalingen på mange måter. Vi takker for fin tilbake melding. Mvh SKIEN STEIN OG BYGG AS

SKIEN STEIN OG BYGG AS 4. des. 2017

Støpe baderomsgulv

Brukte skien stein og bygg as til å støpe baderomsgulv med fall. Firmaet kunne utføre befaring på kveldstid, noe som passet meg utmerket. Jobben ble utført allerede dagen etter, og resultatet ble meget bra med riktig fall.

Terje Wallem, 24. nov. 2017

Flislegge en side av en pipe og montering av feieluke.

Rask og dyktige håndverkere som utførte et godt stykke arbeid. Særdeles fornøyd med resultatet og alt til avtalt pris.

Thor Erik Lauvaas, 20. nov. 2017

Montering og skjæring i marmor benkeplater

Skien Stein og Bygg AS gjorde en utmerket jobb, og de anbefales på det sterkeste. De har lang erfaring med steinarbeid, de er svært hyggelige, og de er til å stole på både rent faglig og ift tid.

John W. Viflot, 5. okt. 2017

Forandring og utbedring av eksisterende trapp

Flott jobb, godt resultat. Eneste minus er at det ble dyrere enn jeg forestilte meg. Flashy. Håper det er varig. Hyggelige folk å ha med å gjøre.

Per-hallkjell Lian, 4. okt. 2017

Terrengtrapp i betong

Veldig fornøyd med terrengtrappen som ble støpt på vår tomt. Bra utført og i henhold til våre ønsker. Veldig hyggelige folk som møtte opp til avtalt tid.

Linn Virik Dring, 28. sep. 2017

Oppsetting av ringmur til garasje 620*560

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Veldig hyggelig folk å ha med å gjøre.

Ronny Hadland, 9. sep. 2017
Vis flere evalueringer

Kart

Kart