Siste evalueringer (7)

Bytte kledning og fore ut endevegg

Brandal gjorde jobben bra og hadde veldig god kommunikasjon med kunden. Justeringer av jobben underveis ble godt mottatt og utført.

Hans, Kristiansand s, 25. jan. 2019

Rehabilitering tak.

Rask og løsingsorentert. Veldig fornøyd med arbeidet.

Per, Hamresanden, 16. okt. 2018

Sette inn dør og vindu. blende vindu

Fra befaring til utført arbeid, har det vært i henhold til avtale. Brandal leverer dyktig håndverk, holder avtaler og er hjelpsom for å finne gode løsninger. Vil garantert inkludere Brandal i anbud ved senere prosjekter. Anbefales fra oss.

Kim, Kristiansand s, 30. aug. 2018

Bytte fasade på enebolig

Snekker Brandal er en meget seriøs aktør. Vi har totalrenovert fasade på bygget vårt (riving til innervegger, utlekting og isolering, ny kledning og nye vinduer). Snekker Brandal har full kontroll på arbeidet, både hva gjelder byggteknisk og utførelse. Han kommer med gode råd og veiledning og er meget flink på å kommunisere og informere underveis. Jeg har full tillit til Snekker Brandal og kan anbefale ham på det sterkeste.

Jørgen, Kristiansand s, 5. juli 2018

Skifte og fore ut tak.

Snekker Brandal er rask, pålitelig, nøyaktig og omtenksom. Vi ble spesielt imponert over at han på sin fridag kom og la plast på taket da det kom uvarslet regnvær. Han brukte kortere tid på arbeidet enn det som var estimert. Vi har allerede engasjert han til et nytt prosjekt.

Terje, Kristiansand s, 29. april 2018

Bygging/ferdigstilling av garasje

Skulle bygge ny dobbel garasje. Jobben ble svært effektivt og godt utført til god pris. Vi fikk også gode råd underveis. Er svært godt fornøyde med resultatet. Kan virkelig anbefales, og vi kommer til å bruke ham igjen senere ved andre byggprosjekter.

Tor, Kristiansand s, 12. april 2018

Rådgivning til oppgradering av hel kjeller

God rådgiving.

Håkon, Lillesand, 12. april 2018

Garasje,bytte tak og port

Utrolig fornøyd! Fin fyr, utførte jobben etter avtalt pris og tid. Kom med gode råd underveis. Kan virkelig anbefale han videre!

Jannike, Kristiansand s, 19. feb. 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Kristiansand Elektro AS

4.7 210 evalueringer Kristiansand s

Q M Bygg Sør Qutaiba Mohamad Alabou

4.3 50 evalueringer Kristiansand s

Elpunkt AS

4.6 34 evalueringer Kristiansand s