RONNY KARLSEN GRAVING OG TRANSPORT

5.0 (11 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
Topprangert bedrift på Mittanbud

Topprangert bedrift på Mittanbud

Bedrifter som har dette merket har over tid bevist at de leverer tjenester med høy kvalitet til fornøyde kunder. For å være topprangert på Mittanbud må følgende kriterier oppfylles.
  • - Snittscore på evalueringer høyere enn 4,8 (av 5)
  • - Fått minst ti evalueringer på Mittanbud
  • - Vært minst 12 måneder på Mittanbud

RONNY KARLSEN GRAVING OG TRANSPORT

Vi utfører alt innen drenering og bortføring av overflatevann, utgraving for garasjer, tilbygg og nybygg.Vi har også stor erfaring innenfor trykkavløp, pumpestasjoner osv.Jeg har ADK 1 sertifikat og utfører alt innen rørlegging og har også fagbrev innenfor anleggsmaskinførerfaget.
Vi har flere års erfaring og i fellesskap så løser vi alt.

En dreneringsjobb kan utføres på mange måter, rørtypen, grunnmursplasten, tilbakefyllingsmassen og masseskilleduken må vurderes i hvert enkelt tilfelle og det må utføres med nøyaktighet.

Vi graver ut og fundamenterer for garasjer, tilbygg og nybygg, vi er behjelpelig med løsninger for å lede bort overflatevann og utfører alt innen rørlegging både angående spillvann, overvann og vannledninger.
Vi graver alt av kabelgrøfter.

Vi utfører også riving og levering av rivningsmasser.

Maskinparken består av en 5 tonn gravemaskin, 3 tonn hjullaster, 4 tonn dumper og en lastebil. Gravemaskin er med hensikt liten men har stor rekkevidde som er viktig på denne typen jobber. Ved behov så leies det inn større maskiner og utstyr.

Vi garanterer at vårt arbeid utføres etter gjeldende lover og forskrifter og har alltid kundens ve og vell i fokus.

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften