Siste evalueringer (5)

Tilbygg

Veldig hyggelige og effektive, det var ikke noe problem med kommunikasjon underveis og de var fleksible på alt av løsninger. Anbefales på det sterkeste.

Cathrine, Spydeberg, 13. aug. 2019

Nytt inngangsparti

Allerede ved befaringen skilte RS Tømrerservice seg veldig ut og viste et engasjement for oppdraget. Tok seg god tid til å få en oversikt, og lette å kommunisere med underveis for evt løsninger. Det var et enkelt valg ved første oppdrag når en ser på kvaliteten de leverer, og en selvfølge når vi igjen nylig hadde et nytt oppdrag . Det blir RS Tømrerservice neste gang også.

Lars, Askim, 17. mars 2019

Etterisolering og kledning,samt nye vinduer

Rask befaring etter at anbud ble lagt ut, med påfølgende raskt og hyggelig pristilbud. Profesjonelle effektive og hyggelige tømrere mens arbeidet pågikk. Jobben var etterisolering og omkledning av tre fasader, dels utfordrende pga garasje inntil husveggen. Samt bytte vinduer og ytterdør. Underveis var terskelen lav for å foreslå løsninger, noe jeg synes er veldig positivt. Dette er en liten, men god bedrift som jeg anbefaler på det varmeste.

Odd, Askim, 14. mars 2018

Bytting av utvendig panel på to vegger.

Valgte RS TØMRERSERVICE AS for utføring av jobben. De gjorde et utmerket arbeide som avtalt. Meget bra utført arbeide! Ønsker å anbefale dette firmaet til alle som befinner seg i deres område.

Leif-Henning, Spydeberg, 16. feb. 2018

Rehabilitering av krypkjeller

Raskt svar på anbudet og befaring rett etterpå. Vi fikk pristilbud samme kveld, og jobben ble utført etter avtale. Vi hadde god kommunikasjon underveis, noe som ga oss stor tillit til firmaet. Resultatet er flott - et pent gulv og nydelig og ordentlig arbeid. Akkurat slik vi ville ha det!

Evi, Båstad, 27. nov. 2017
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Mathias Team AS

4.9 8 evalueringer Askim

Leon Bygg AS

4.6 18 evalueringer Askim

Flis og Bygg Chmielewska

4.4 16 evalueringer Askim