Siste evalueringer (4)

Sveising på brygge

Håndtverkeren ville ikke gi fastpris, men forespeilte ca 2 dagers arbeid, noe som ved oppgitt timepris burde bli i underkant av 10. 000,-. Så for meg ca 15k da med diverse "tillegg". Ble overrasket når regningen kom på 20. 000,- blank. Sveisearbeidet var heller ikke 100%. Måtte be ham komme tilbake og legge på mer sveis. Er middels fornøyd, kunne vært bedre og billigere, men det kunne også vært verre. Er dessverre få håndverkere som tar slike jobber i området ser det ut til.

Nikolai, Hundvåg, 23. juli 2021

Ikke alltid at kunden vet best. Ut i fra jobbspesifikasjon var dette sveising av 20 stk fester for brygge som ble estimert til ikke under 2 dager. Jobb endte med å produsere 20,stk nye fester + brenne av bjelke som kunde skulle ordne selv, legge ut gangbaner pikke store mengder rust og slipe rent før sveising. Sveis på en side hadde vært godt nok, men kunde ønsket sveis på begge sider. Måtte da låne jollen til kunde og sveise fra båt slik at den totale jobben ble vesentlig større enn oppdraget skulle tilsi i utgangspunktet. Fastpris på slike oppdrag er nesten umulig å estimere. Utfra denne kundens sveisekompetanse med et eget sveist feste bør man kanskje ikke gi uttale så høylytt.

NØSSEMARK TRE OG VED, YNGVAR OLSEN 23. juli 2021

Legge shingel

Det ble ikke gitt beskjed om at prisen ble høyere enn tilbud gitt etter befaring.

Geir, Stavanger, 11. mars 2021

Det gikk klart frem av tilbud at transport bortkjøring og kjøregodtgjørelse ikke var inkludert i tilbud all den tid dette er vanskelig å forhåndsbesteme

NØSSEMARK TRE OG VED, YNGVAR OLSEN 8. april 2021

Lage en port av aluminium til gårdsrommet

Meget bra jobb.

Jan, Sandnes, 15. jan. 2021

Bygging av gjerde/levegg

Jeg brukte Nøssemark Tre og Ved, Yngvar Olsen til å bygge et tregjerde på toppen av en mur på egen tomt. Etter hyggelig befaring ble arbeidet gjort som avtalt med god kvalitet. Kan trygt anbefales.

Kjetil, Stavanger, 14. mai 2020
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Nøssemark Tre og Ved,yngvar Olsen

4.0 4 evalueringer Jørpeland

Zay Service

  Jørpeland

Aluhak Stillas Trondheim AS

  Klepp stasjon