Siste evalueringer (23)

Haster. oppussing leilighet.

Jacek gjorde en veldig bra jobb, han leverte til tid med rimelige priser! Malte, lagt gulv og montert kjøkken. Veldig bra utført! Han er anbefalt på det sterkeste!

Ali, Oslo, 30. okt. 2015

Maling av vegg,tak og lister/utforinger

Jacek er en en meget hyggelig, sympatisk og flink kar, som gjorde en veldig bra jobb. I tillegg til denne utlyste jobben var det også en rehabjobb som gikk på tapetsering og legging av gulvbelegg i gang/hall. Arbeid utført hurtig, bra og til avtalte tider og priser. Fleksibel kar og vi gir ham/de våre beste anbefalinger.

Espen, Billingstad, 16. okt. 2015

Vindu maling or ny tetningslist/pakning innen 15 august

Veldig fornøyd. The company was very professional and quick. The work was done very carefully and with attention to detail. I will highly recommend to my friends.

Dan, Østerås, 17. aug. 2015

Sparke og male taklister - stue og kjøkken samt noe malerarbeid innvendig.

Meget fornøyd med jobben som ble gjort! !

Erik, Tranby, 22. april 2014

Terrasse

Jacek kom ut på befaring og jeg fikk tillitt til han med en gang. Behagelig og rolig type. Han ga oss en god pris og startet og ble ferdig som avtalt. Vi ble veldig fornøyd og terrassen vår ble enda finere enn det vi hadde forventet! ! Han hadde med seg en annen mann hver dag, også flink og lett å kommunisere med. De ryddet opp etter seg, kjørte bort all søppel og gjorde i det hele tatt en flott jobb. Vi kan anbefale Jacek helt uten forbehold!

Brenda, Asker, 14. mars 2014

Maling og sparkling ca50kvm tak

Jack pol svarte på mitt anbud angående reparering av et paneltak på ca 60kvm som det var masse sprekker og flass på. Han kom raskt på befaring, og ga oss et godt tilbud på både taket,listene og veggene. De var to stk her iløpet av en 5 dagers periode og de gjorde en kjempejobb. Når de var ferdige med jobben, men hadde litt tid igjen malte de, dører, vinduer og terskler ink i prisen. Alt i alt er vi kjempe fornøyde og kommer til å velge dem igjen.

Ida, Åros, 22. jan. 2014

Malerjobb,sætre

Vi ble topp fornøyde med jobben Jack-Pol utførte hos oss! Hyggelige og pålitelige. Anbefales!

Frederik, Sætre, 30. juli 2013

Snekkre plateng/terrasse,sette opp levegger

Hyggelig karer som utførte jobben veldig bra og til avtalt tid. Vi er meget fornøyd med resultatet. Anbefales på det sterkeste.

Antje, Slemmestad, 24. juni 2013

Reparasjon av tak

Svarte fort og ga en akseptabel pris jobbet fort og effektivt. God kvalitet på jobben.

Tom, Borgen, 21. juni 2013

Oppussing av kjøkken og gang/hall

Jeg er veldig godt fornøyd med arbeidet som ble utført av denne bedriften. De var effektive, nøyaktige og gode å samarbeide med.

Tor, Asker, 27. aug. 2012

Lier: ca 75 m med vegg ønskes kledd med veggplater

Pålitelig og pliktoppfyllende, dyktig og nøyaktig. Jacek er hyggelig og grei og anbefales på det sterkeste.

Stig, Lier, 13. aug. 2012

Veggpanel i lier

Jacek tok oppdraget på kort varsel til en bra pris. Er pliktoppfyllende, presis og nøyaktig. God kommunikasjon. Oppdraget ble utvidet til å inkludere nytt, innvendig tak. Vil bruke igjen. Anbefales alle!

Stig, Lier, 2. aug. 2012

Legging av kantsten og planerinng

Veldig fornøyd med arbeidet. Kom når de skulle, gjorde nøyaktig jobb og var hyggelige. Anbefales!

Kjell, Billingstad, 31. juli 2012

Pusse opp to rom

Bra utført arbeid til en grei pris. Håndverkerne møtte opp som avtalt, og ble ferdig før avtalt tid. Var også flinke til å informere dersom det ble noen endringer i oppmøtetider. Oppussing ble meget pent utført. Firmaet kan anbefales!

Gunnar, Tranby, 12. juli 2012

Muring av trapp,gulv og litt vegg ute ca 3 x 3 meter

Hos oss gjorde Jack-Pol diverse murearbeid, blant annet en trapp. Svært god service og oppfølging - fra tilbud, befaring og til ferdigstillelse. De var punktlige, nøyaktige og ryddige. Tidsplan ble fulgt og de kom alltid noen minutter før de sa de skulle komme. Ingen overraskelser. Jeg anbefaler de gjerne videre - og ved fremtidig tilsvarende arbeid vil jeg kontakte de igjen.

Per, Asker, 29. des. 2011

Frittstående hagestue,vinterhage,uthus

Meget fornøyd med denne bedriften og arbeidet de utførte. Brukte par måneder på å vurdere ulike anbud, og valget falt på Jack-Pol. Vårt prosjekt forutsatte håndverkere som var flinke, arbeidssomme og løsningsorienterte! Ingen tvil om at det stemte. De var flinke å samarbeide med oss, og kom med egne forslag til bedre løsning. De sto for innkjøp av materialer og utførte jobben meget godt. Vi anbefaler bedriften på det sterkeste! Takk Jacek og teamet.

Ann, Tranby, 5. nov. 2011

Skifte av innvendige dører

Vi fikk gode råd vedr valg av dører og gjennomføring av jobben, og jobben ble så utført raskt, effektivt og veldig bra. De ryddet også etter seg. Dette er hyggelige og dyktige folk som vi kan anbefale for lignende jobber.

Anne, Blommenholm, 19. okt. 2011

Ombygging av trappeoppgang

Fikk raskt svar på forespørsel ( i løpet av en time) som dreide seg om bygging av to nye soverom, rehabilitering av trappeoppgang, diverse etterisoeleringsarbeid og en god del malerarbeider. Kom på befaring samme kveld og tilbød jobb på timesbasis (ble ca 300 timer) og materialer ble kjøpt inn på regning uten påslag. Ryddig avtale. Møtte alltid til avtalt tid. Jobbet svært raskt og effektivt og ikke minst nøyaktig. Er svært fornøyd med sluttresultatet. Bra finish og alt i henhold til hva jeg hadde bedt om. En solid jobb og mitt førstevalg også neste gang.

Audun, Slependen, 12. juli 2011

Reprasjon / festing av skifer fliser på terasse

Anbudet ble gjort samtidig med ett annet anbud. Veldig fornøyd med bedriften. Ryddige, effektive og opptatt av å levere et godt resultat. Resultatet ble bedre en forventet. Anbefales !

Ole, Slependen, 14. mai 2011

Ny inngangsdør,bygging av trapp

Anbudet ble gjort samtidig med ett annet anbud. Vi hadde en god dialog under anbuds prosessen, og fikk en pris / løsning vi var fornøyd med. De jobbet effektiv og holdt det ryddig mens de holdt på. Vi gjorde enkelte justeringer av løsningen underveis, noe som fungerte bra. Veldig fornøyd med resultat. Anbefales !

Ole, Slependen, 14. mai 2011

Bygging av platting/terasse på ca 20 m2

Meget effektive og dyktige, kan anbefales på det varmeste!

Jørn, Nesøya, 19. april 2011

Tapetsering av barnerom

Veldig fornøyd med bedriften. De var presise og hyggelige. De var også konkurransedyktige på pris og de gjorde en veldig god jobb med å tapetsere et rom. Kan anbefales.

Anonym, 10. april 2011

HUS RENOVERING AS 10. april 2011

Maling av 9 stk dører,heltre furu

Kvalitet på arbeid 4/5 Pris 5/5 Tilbakemeldinger/tidsbruk/servicenivå 5/5 Anbefales JA.

Anonym, 19. des. 2010
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

RRB BETONG AS

5 1 evalueringerBetalt Mjøndalen

E BRØRBY & SØNN AS

4.7 15 evalueringerBetalt Jevnaker

KVÅLSETH MUR OG PUSS

5 16 evalueringerBetalt Kongsberg