Siste evalueringer (15)

Beising av hytte på sjusjøen

Oppdraget var å beise en hytte. Julianus gjorde en veldig bra jobb. Han utførte jobben raskt og selvstendig, vi trengte ikke å møte opp en gang. Han dokumenterte det hele med bilder. Etter å ha sjekket arbeidet, fant vi et par ting. Julianus fikset dem med en gang. Han hadde også beste pris. Vi er veldig fornøyde med arbeidet og bruker gjerne dette firmaet igjen.

Per Harald Buhs, 14. okt. 2018

Beise hytte kvitfjell vest

De utførte arbeidet raskt til avtalt pris, og gjorde en bra jobb.

Per M Trøim, 8. okt. 2018

Beising av hytte

Veldig god kommunikasjon før de startet på jobben. Beis ble testet ut og kvalitet sikret før de startet jobben. Slutt resultatet er kjempebra. Seriøst og profesjonelt firma.

Jan Arve Sundt, 3. okt. 2018

Beising av hytte

Er svært godt fornøyd. Firmaet stilte til befaring med to mann og kom raskt med fastpristilbud. Firmaets leder samarbeidet greit med oppdragsgiver om produktvalg. De gjorde jobben innen avtalt frist. Resultatet er meget bra. Tilbudet var svært konkurransedyktig på pris og lå likt med laveste pristilbud blant flere tilbydere. Kontakten med firmaet var utmerket. Firmaet anbefales.

Otto Christian Rø, 25. sep. 2018

Male kortside på hytte i hafjell

Vi er veldig fornøyde med jobben som ble gjort! Bedriften var ryddig hele veien, helt fra de ringte oss for å avklare detaljer i hva som skulle gjøres, avtale om pris, holdt oss oppdatert om status - og resultatet ble veldig bra. Vi opplevde også at de gjorde det lille ekstra for at resultatet skulle bli bra, som f. Eks ved å skrape bort gammel maling der det flasset og pusse området godt, før de malte over. Kan trygt anbefales.

Veronica Bjørnådal, 25. sep. 2018

Beising av bolig

En del slurv og søl. Virket ufaglærte.

Nina Kristiansen, 31. aug. 2018

Beising av 2- etasjes hus,ca. 200 m2

Innlandet Oppussing gjorde en meget god jobb hos oss. Arbeidet ble utført nøyaktig, og til en meget konkurransedyktig pris! Alle avtaler ble overholdt, og bedriften kan varmt anbefales. Vi bruker dem gjerne igjen til andre prosjekter!

Ingrid Braaum, 26. aug. 2018

Maling av nybygget hytte på budor,løten i hedmark fylke

Meget fornøyd med Innlandet Oppussing. God dialog i forkant av jobben. Jobben utført raskt, effektivt og høy kvalitet. Ikke noe søl. Bra resultat. Jeg kan absolutt anbefale Innlandet Oppsussing på malearbeid! Fornøyd kunde! :-).

Endre Guriby, 4. aug. 2018

Maling

Meget bra gjennomført malingsarbeid !

Rune Resset, 1. aug. 2018

Male to verandarekkverk

Trivelige malere som kom til avtalt tid og gjorde en kjempejobb med å male verandarekkverk. De var profesjonelle, nøye og svært flinke. Fikk gå over arbeidet før de dro, men hadde ingen påpekninger. Ikke noe malingssøl eller flekker. Kan fint anbefale firmaet til andre som trenger malingshjelp.

Oda Kristoffersen, 29. juli 2018

Maling av hytte på sjusjøen

Vi benyttet Innlandet Oppussing på utvendig beising av Hytte på Sjusjøen (vinduer og vegger). Rask og ryddig kommunikasjon i forkant. Oppdraget ble utført iht til avtale og vi er meget fornøyd med resultatet. Kan trygt anbefale de videre.

Ole Anders Jenssen, 25. juli 2018

Maling av enebolig (ca 200 kvm)

Vi er veldig fornøyde med jobben som ble gjort. De var grundige og nøyaktige, og alt ble ryddet etter avsluttet arbeid. Alle avtaler ble holdt. Hyggelig og god kommunikasjon underveis.

Merete Bækkevold, 23. juli 2018

Rehabilitering av grunnmur

Gjorde jobben til avtalt pris og avtalt tid. Veldig fornøyd med resultatet.

Morten Rønning, 13. juli 2018

Pussing av vindu i grunnmur

Flott utført jobb til overkommelig pris! ! Rask var han også!

Truls Norstrøm Sveen, 5. juli 2018

Beising av hytte i hafjell

Beisingen av vår hytte ble utført ihht. Avtalt pris og avtalt tid. Jobben ble utført tilfredsstillende uten søl og "helligdager". Jeg kan trygt anbefale Innlandet Oppussing til tilsvarende jobber. Morten Kirkhus.

Morten Kirkhus, 25. juni 2018
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

ENK

Enkeltpersonforetak
Registrert

2018

i enhetsregistret
Roller
Innehaver
Julianus Alexander Esaias Neubauer
Om selskapet
Bedriftsform
Enkeltpersonforetak
Registrert i Enhetsregisteret
2018-01-09
Bransje
43.320 Snekkerarbeid
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 19-06-2019 03:04:38
Se hele regnskapet til INNLANDET OPPUSSING JULIANUS ALEXANDER ESAIAS NEUBAUER på E24 Bedrift
Se regnskapstall

Kart

Kart