Siste evalueringer (11)

Maling av karnapp vindu

Godt utført arbeid. Kan anbefales.

Thorstein Vikse, 24. okt. 2018

Male innvendig hus

Bra utført jobb og hyggelige folk.

Helene Brun, 25. sep. 2018

Takk for de gode ordene! Det var en glede å gjøre jobben for slike hyggelige mennesker! Du kan alltid stole på oss. Med vennlig hilsen, med de varmeste følelsene!

KUNSTDEKOR PANAYOTOV 25. sep. 2018

Male gavlvegg

Vi er fornøyd. De dukket opp når de skulle , gjorde en god jobb . De er også hyggelige . Kommer til å benytte tjenestene deres ved en senere anledning .

Lasse Sandvik, 26. aug. 2018

Maling av 140m2 enebolig

Meget solid arbeid. De startet presis og var ferdig på fastsatt tid. To hyggelige og flinke brødre som jeg jeg gjerne anbefaler til andre.

Terj Olsen, 15. aug. 2018

Maling av 70kvm i leilighet

Maling av stue, gang, ekstrarom og kjøkken. Pålitelige og effektive karer som villig stilte opp på en gratis befaring. God maskering og utlegging av gulvpapir som resulterte i ingen søl. Ubeklagelig kommunikasjon selv om vi var bortreist fire av fem dager. Veldig fornøyd med resultatet, kan helt klart anbefales.

Ragnhild Flatland, 1. aug. 2018

Sparkling og puss av vegg

Vi trengte hjelp med sparkling og puss av to soverom. Kun Panayotovbrødrene fra Bulgaria svarte. De kom raskt på befaring og sa de visste hvordan dette skulle gjøres. Vi vektla sterkt at skjøtene mellom sponplatene ikke måtte synes gjennom malingen. De mente at dette kunne de. De måtte komme tilbake og rette opp noe fordi jobben ikke var fullført. Resultatet var ikke fullgodt, men så er de heller ikke fagfolk etter norsk standard. Mellomfornøyd.

Jon-geir Dittmann, 25. juli 2018

Maling av ytre vegg

Mycket nöjd med arbetet utfört av bröderna Panayotov!

Jonas Murby, 3. juli 2018

Maling av baderom ca 20 kvadratmeter vegg ( tror jeg)

Jeg ble veldig fornøyd med KunstDekor Panayotov. De gjorde en god jobb og de ga veldig god service. Jeg anbefaler dem for alle som skal ha gjort tilsvarende jobber!

Toya Therese Kjølberg, 29. juni 2018

Maling av vindskier på enebolig - må være ferdig før 14. mai

Et meget hyggelig og dyktig brødrepar som utførte malejobben på en meget god måte. De var samvittighetsfulle, nøyaktige og raske. De fant gode løsninger for tilgang til vanskelige områder av huset, og tok utfordringer på strak arm. Mens de ventet på at første strøk skulle tørke tok de liksågodt og malte noen andre deler av huset som kunne trenge litt oppfriskning, uten at dette kostet noe ekstra. Anbefaler dem på alle måter.

Tale Eirum, 1. mai 2018

Maling av vinduer

Nystartet bedrift som gjør vanskelige malerjobber raskt, effektivt, med god kvalitet, og til avtalt pris.

Axel Proet-høst, 15. april 2018

Grafisk design av karikatur/portrett til magasin

Kunstdekor Panayotov gjorde en utmerket jobb da de skulle hjelpe oss med et grafisk bilde. Lett å kommunisere med og veldig rask levert. Hyggelig pris og veldig fornøyd med bildene. Kan anbefales på det sterkeste!

Christoffer Fagerstrøm, 27. mars 2018
Vis flere evalueringer

Kart

Kart