Siste evalueringer (11)

1 års fotografering

Vi er veldig fornøyd med bildene vi tok av vår 1-åring og familiebilder. Hyggelig fotografering og bildene mottok vi raskt etter fotografering.

Cathrine, Ulset, 2. jan. 2021

Fotograf bryllup

Tusen takk for supre bilder og for at du ser de gode løsningene under en shoot. Våre bryllupsbilder ble akkurat slik vi hadde sett for oss 😁 Anbefaler Rune Haugseng som fotograf til ditt behov. Sindre/ terminusbryllup.

Sindre, Søreidgrend, 25. okt. 2020

Foto av bolig

Haugseng er en super trivelig kar, som vet nøyaktig hva han holder på med. Leverer mer enn forventet. Jeg gir Haugseng min varmeste anbefaling.

Alex, Laksevåg, 17. april 2020

Family pictures - pregnancy

Rune delivered high quality job at a reasonable price and at short notice. He is customer focused and connects well with children. He is professional and responds quickly. Highly recommended.

Anna, Rådal, 13. des. 2019

Fotograf til kampanjebilder

Nøye og driftig fotograf.

Robin, Bergen, 10. des. 2019

Fotograf

Veldig hyggelig og dyktig fotograf. Var hjemme hos ham og ble fotografert sammen med familien (2 voksne, 2 barn og hund). Han er flink med både barn og dyr, og når guttungen på 5 begynte å kjede seg, fikk han leke på barnerommet. Fotografen sørget for profesjoonell og avslappet atmosfære, og gjorde fortograferingen til et hyggelig minne, selv for de som ikke akkurat så fram til det. Fikk bildene rask til nedlasting gjennom dropbox, og er veldig forøyde med resultatet. Tommel opp!

Cesilie, Salhus, 19. nov. 2019

Fotograf

Han er snill. God å kommunisere med. Vær på tide til stede. Tok mange fine bilder. Anbefaler ham videre.

Gona, Fyllingsdalen, 26. sep. 2019

Eiendomsfotografering

Arbeidet som ble utført (fotografering til bolig) ble gjort på en god måte. Fotografen var hyggelig og kom til avtalt tid. Prisen er rimelig og bildene ble fine. Kan absolutt anbefales til andre.

Iselin, Haukeland, 24. sep. 2019

Fotograf til bryllup

Vi er svært fornøyd med bildene Haugseng tok i forbindelse med vårt bryllup 21. Sept. 2019. Han var profesjonell og oppriktig interessert i at vi skulle få de bildene vi ønsket. Vi er strålende fornøyd med både kontakten i forveien, prisen og engasjementet han hadde i gjennomføringen.

Silje, Kleppestø, 9. juli 2019

Fotograf til bakeri/konditori

Veldig seriøst, pålitelig og hyggelig :).

Anne-Sofie, Bergen, 4. feb. 2019

Boligfoto leilighet 75kvm i røldal

Haugseng Foto virker veldig pålitelig og ryddige. Har en fin portefølje og god kommunikasjon. Gleder meg til å se resultat etter fotograferingen.

Mats, Røldal, 21. nov. 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Haugseng Foto

4.9 11 evalueringer Rådal

Anis HM Tjenester

5.0 1 evalueringer Rådal

Momoto

  Rådal