Siste evalueringer (17)

Maling av leilighet 150m2 - oslo vest

Jeg valgte å samarbeide med Dimitri etter å ha vurdert flere andre. Opplevde en god og tydelig dialog fra tilbud, til avtale, umderveis og frem til ferdig arbeid. Han var nøye og pliktoppfyllende, og leverte god kvalitet. Jeg vil vurdere ham også for senere oppdrag.

Erik Volden, 19. des. 2018

Sparkling 2 rom

Veldig fornøyd med Dimitri. Hyggelig og flink. Ryddig kommunikasjon og godt utført arbeid.

Martin Godvik Svendsen, 10. des. 2018

Sparkling og maling av vegger (ca 110 m2)

Dimitri helsparklet og malte hele leiligheten (to soverom, gang, stue og kjøkken). Vi fikk velge nøyaktig malingen vi ønsket. Dimitri ga oss regelmessige oppdateringer og var alltid tilgjengelig på telefon. Han er profesjonell og hyggelig. Dimitri er opptatt av kvalitet og at kunden er helt fornøyd. Det var en vegg hvor vi ønsket utbedringer i ettertid, noe som Dimitri utførte med engang. Vi er kjempe fornøyd med resultatet.

Abdi Yusuf, 30. okt. 2018

Helsparkling + puss av ca. 45 kvm vegg

Dimitri er veldig presis, og utfører et godt håndverk. Han virker genuint opptatt av at kunden skal være fornøyd, og hadde ikke noe problemer med å komme tilbake og ordne noen detaljer. Kommer til å bruke han igjen til lignende arbeid.

Anna B, 29. okt. 2018

Maling av stue,gang og kjøkken i 100kvm leilighet

Dimitri helsparklet og malte leiligheten min. Han er profesjonell, enkel å kommunisere med og resultatet ble svært bra! I tillegg var prisen fin. Jeg anbefaler Dimitri på det varmeste til alle og kommer til å bruke ham igjen!

Hans Martin Espegren, 22. okt. 2018

Sparkling og maling av 44 kvm leilighet

Jeg veldig fornøyd med jobben Dimitri gjorde i leiligheten min. Dimitri er veldig kvalitetsbevist og har levert et fantastisk stykke arbeid med både sparkling og maling. Jeg vil spesielt trekke frem at Dimitri fokuserer på detaljer og finish på jobben Det har også vært en god dialog under hele prosjektet, hvor Dimitri gir meg jevnlige oppdateringer på prosjektets fremgang. Kan virkelig anbefale Dimitri!

Åsmund Bjørnstad, 7. okt. 2018

Hvitmaling av leilighet i gamlebyen

Väldigt nöjd med jobben som blev gjort! Dimitri var lätt att kommunicera med, punktlig & hörde av sig under arbetets gång. Kändes väldigt tryggt att låta han & hans medhjälpare måla min lägenhet! Rekommdnderar varmt!

Katja Thonäng, 14. aug. 2018

Maling og sparkling av leielighet på 69kvm

Jeg veldig fornøyd med jobben som, har blitt gjort i min leilighet, man kan se at Dimitri har mange års erfaring. Jeg hadde mange gamle vegger med tapet, som måtte hel Sparkles. Det er ikke veldig enkelt å få ett veldig bra resultat ut av. Alle vegger ser som ny ut, uten bulker eller ujevnheter. Maling av leiligheten var gjort profesjonelt, Han veldig nøye med jobben han gjør. Har at andre malere før, men ingen har gjort så bra jobb som Dimitri.

Thomas.rekdal, 9. aug. 2018

Maling,sparkling og tapetsering. pusse et gulv.

Kjapt svar og rask levering a. Grei avtale om materialbruk. Sendte veldig hyggelige arbeidsfolk som strakte seg ut over bestillingen og reparerte tillegg på balkong (selv om oppdraget var tak). Veldig kjekt å få gjort med det samme vi hadde arbeidsfolk i sving.

Guro Simensen, 1. aug. 2018

Sparkling og maling av 47 kvm leilighet

Veldig fornøyd med arbeidet. Resultatet av jobben, som inkluderte sparkling og maling, var utmerket. Dimitri er hyggelig, pålitelig og nøyaktig. Anbefales!

Remy Andre Arstad Colle, 25. juli 2018

Oppussing to rom samt gang

Er superfornøyd med arbeidet som ble gjort! Øye for detaljer, pliktoppfyllende, faglig dyktig og lett å kommunisere med. Kommer til å velge denne bedriften igjen ved en senere anledning. Absolutt til å anbefales!

Mirjam Ulrikke Amundsen, 14. juli 2018

Mailing av to trapper,innendørs

Malte 2 trapper og la parkett i 2 etasjer hos oss. Høfflig og imøtekommende. Dimitre selv er en utmerket maler! Gjorde en veldig bra jobb hos oss. I tillegg gjorde de ekstra innsats for å få parkett under innredninger etc på kjøkken. Gjorde også en liten ekstra jobb utover det vi avtalte - innenfor den prisen vi ble enig om på forhånd. Fleksibel rask og flink. Jeg kommer til å sjekke med Dimitri igjen ved neste oppdrag.

Thomas Brørs, 9. juli 2018

Male vinduer og dørkarmer

Rask og enkel kommunikasjon, Dimitri stilte som avtalt - alltid til tida. Han gjorde et godt grunnarbeid på lister og karmer, slik at sluttresultatet ble veldig bra. Jeg er veldig fornøyd. I tillegg er Dimitri en hyggelig og serviceinnstilt mann. Jeg hadde et par andre småjobber på vent (litt sparkling og maling over dette), og Dimitri tilbød seg å gjøre dette uten tillegg i prisen. Anbefales.

Geir Ambro, 9. juli 2018

Rekkehus 92 m2

DF. Malerarbeid gjorde et flott arbeid i vårt nye hjem. Jeg kan på det sterkeste gi min anbefaling. Jobben omfattet maling av 4 rom, hvor av 2 barnerom skulle også tapetseres. Dette ble nydelig utført med en ekstremt god persisjon. I stuen valgte vi kalkmaling av typen lady (valmuefrø). Dette ble et kunstverk. Arbeidet var krevende og endte til slutt med 3 strøk. Slutt resultatet ble over alt forventning. Vi er meget fornøyd.

Ahmed Hashi, 7. juli 2018

Maling av stue med åpen kjøkkenløsning

Strålende fornøyd med arbeidet som ble gjort. Dmitri ga oss en god pris på jobben, og gjorde jobben innen avtalt tid. Han tok oppdraget på kort varsel, og var enkel å kommunisere med. Prosjektet var noe større enn opprinnelig antatt, men Dmitri var svært fleksibelt og gjorde jobben over all forventning. Tilgjengelig og behjelpelig under hele prosjektet. Ryddet godt opp etter seg! Anbefales absolutt!

Kristine Angeltvedt, 22. juni 2018

Sparkling og maling av 25 kvm vegg

DF Malerarbeid leverte et godt tilbud, og var veldig fleksible på gjennomføring av arbeidet. De løste oppgaven på en veldig god måte, både maling og snekring, og ryddet og vasket etter seg.

Filip Nicolaisen, 8. juni 2018

Helsparking og maling av leilighet i oslo

Veldig fornøyd med jobben som DF Malerarneid gjorde. Jeg har fått en total sum inkludert materiell og tok seg av alt sammen. Resultatet ble veldig bra og vi anbefaler på det sterkeste dette firma videre.

Brenny Samir, 22. mai 2018
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

Kvikk Parkettsliperi Jahush Kuka

4.9 470 evalueringer Oslo

Fiskebeinparkett AS

4.6 480 evalueringer Oslo

Euro Murer Oslo AS

4.8 58 evalueringer Oslo