Siste evalueringer (16)

Bytte to stk vindu 120 x 110 cm

De jobbet raskt og effektivt og var klare i kommunikasjon og forståelse av oppdrag og behov. Kan varmt anbefales!

Agnor, Mysen, 7. feb. 2021

Montering av vinduer

Fornøyd! Jobben ble utført raskt og kvaliteten på jobben var veldig fin👍🏼.

Nora, Fredrikstad, 24. nov. 2020

Ønsker å fjerne en vegg på kjøkkenet

Veldig fornøyd, flott utført arbeid. Veldig fornøyd med arbeidet. Raskt utført og til avtalt pris.

Thomas, Spydeberg, 20. nov. 2020

Bygge om garasjen til soverom,boder til oppholdsrom

Vi fikk hjelp med totalrenovering og endring av planløsning av underetasjen vår, ca 90 kvm. Vi er veldig fornøyde både med jobben og samarbeidet, vi opplever at de strekker seg langt for at vi skal bli fornøyde. Vi kommer absolut leie inn Raymond igjen for andre jobber.

Ida, Langhus, 19. nov. 2020

Ny platting/veranda på ekeberg.

Lagt helt ny terrasse på 36m2. Her slapp man å gjøre noe som helst, Flis og Bygg ordnet absolutt alt! De møtte opp til avtalt tid, det var god kommunikasjon underveis og resultatet arbeidet ble helt fantastisk! Anbefaler virkelig dette firmaet hvis du vil ha noe gjort effektivt og med et bra resultat. Veldig hyggelige og profesjonelle karer med ordentlig arbeidsmoral. Jeg kommer til å bruke disse på alt snekkerarbeid fremover. Veldig imponerende!

Stian, Oslo, 10. juli 2020

Snekker arbeid

Pusset opp inngangs parti ,byttet dører og ny innvendig tak , meget fornøyd med jobben de utførte til avtalt tid. Bra kommunikasjon om mer arbeid som jeg ville gjøre. De kan bli litt flinkere til å pakke ned avfall,materialer som skal kastes. Kan anbefales.

Tejpaul, Askim, 11. juni 2020

Platting og anneks

Meget fornøyd med utført arbeid. Kvalitet var meget bra, opp mot pris på jobben. God kommunikasjon hele veien og arbeidet ble utført fortere enn forventet. Kan anbefales.

Sergio, Spydeberg, 28. mai 2020

Oppussing av gang!

Dyktig snekkere. Bra kvalitet. God pris.

Natalia, Askim, 26. mai 2020

Renovering

Vel . . Det var hyggelige mennesker, og "sjefen" var i møtekommende og hyggelig, og prisene greie. . Men de møtte ikke opp til avtalt tid, kom ikke når de skulle - gjentatte ganger. . Jobben ble ikke utført i henhold til avtale og det hele ble avsluttet med mange feil og mangler. . . Noen rein skjønnhetsmessig karakter, og noen som direkte feil hvor skade kan oppstå i ettertid. . Tror rett og slett at de ikke hadde kompetanse på det de tok på seg. .

Synnøve, Svinndal, 3. okt. 2018

Renovering bad,flislegging,bytte vinduer

Ganske useriøst firma, sjefen hadde dratt på ferie og var ikke å få tak i, heller ikke når han hadde kommet hjem. Vi måtte hele tiden rydde etter de og gå over alt de har gjort. Det har blitt gjort mye feil. F. Eks gipsplater i taket uten å lage hull til ledninger, lagt parkett helt inntil alle vegger, kappet veggplater feil som ikke blir dekket av lister, lettvegg som buler, feil på feil på feil. De ble sendt hjem! Anbefales virkelig ikke! ! ! ! ! ! ! ! !

Atle, Moss, 11. sep. 2018

Vi også anbefaller deg ikke som arbeidsgiver. Helle tiden forandret du kontrakten og du ga extra arbeid i samme budsjet. Vi oppuset ikke bade hos deg hva er det du skriver om. Elektriker firma vil ikke heller jobbe hos deg. For deg alle ansatte gjor en dårlig jobb. Hvar dag sa dere at jobben er bra og til slutt sa dere at jobben er gjørdt feil. Vi tokk ikke full utbetaling for arbeidet. Vi gjorde extra arbeid og du også betalte ikke for det .

FLIS OG BYGG CHMIELEWSKA 16. jan. 2019

Oppussing inngangsparti

Flis og Bygg Chmielewska har gjort en flott jobb med oppussing av vår gang/inngangsparti. Etter en stor rivejobb ble det lagt nye fliser, kledde vegger og tak med walls2paint, malte og la lister. La også gulv i et annet rom som et ekstra oppdrag. Punktlige, dyktige, raske og løsningsorienterte. Veldig serviceminded. Anbefales varmt.

Anna, Askim, 5. juli 2018

Retting av gulv og flislegging

Punktlige, god oppfølging, god informasjon under prosessen og sluttresultatet ble svært bra.

Eirik, Ytre enebakk, 8. juni 2018

Maling av 65 m2 furutak i kjellerstue/kjellerrom

Jobben ble gjort, til slutt. Prisen var nok litt i overkant for denne type jobb. Det var heller ikke forventet effektivitet i arbeidet, med flere dager uten at det skjedde noe. Resultatet ble i orden. Noen steder bærer det preg av at det ble malt med for tett intervall, slik at det muligens ikke var tørt før neste lag ble lagt på. Dette hang sammen med hastverk for å bli ferdig, som kunne vært unngått med en mer jevn fremdrift i arbeidet. Det var hyggelige personer som utførte jobben.

Jon, Hobøl, 5. juni 2018

Technical room to washing room/bathroom

Firmaet gjorde en veldig bra jobb (riving, strukturbygging, flislegging og installasjon av møbler og div. ). De er nøye og bevisste rundt kvalitet. De kom med gode løsninger med hht bruk av plass. Kan anbefales.

Andrew, Oslo, 4. juni 2018

Maling

MALING. Vi anbefaler på det sterkeste «Flis og Bygg Chmieleska». De er veldig dyktige og leverte en pen og nydelig jobb. Jobben inkluderte materialer. De fikk husets nøkkel og forlot det rent. Før de ble ferdige, fikk de en ekstra jobb. De ga den lille ekstra. De er vennlige og hyggelige. Det var en fornøyelse å jobbe med «Flis og Bygg Chmielewska». Oxi OccSaenz@gmail. Com.

Occiery, Askim, 3. mai 2018

Legge flis på flis på bad.

Bestemte oss for dette firmaet etter at de hadde vært på befaring. De skulle legge nye fliser på badegulv,fuge gulv og vegger i dusj og silikonere. De jobbet raskt,var veldig nøye med arbeidet og var høflige og greie å ha med å gjøre. De brukte to lange dager,vasket og ryddet og tok med seg all søppel. Vi er veldig fornøyde med et nytt og lekkert badegulv. Mvh. MDS.

Marianne, Ås, 27. mars 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Mathias Team AS

4.9 8 evalueringer Askim

Leon Bygg AS

4.6 18 evalueringer Askim

Flis og Bygg Chmielewska

4.4 16 evalueringer Askim