Siste evalueringer (9)

Male trapp

Gjorde en god jobb med å male trapp og gelender. Gikk fint å kommunisere på engelsk. Var nøyaktige og pålitelige.

M, Bergen, 13. nov. 2018

Legge parkett

Utrolig raskt og godt gjennomført. Nytt gulv ble lagt i hele leiligheten. Tok en uke fra befaring til alt var på plass. Det er ett vanskelig og gammelt hus som ikke er så lett å legge gulv. Alle detaljer ble tatt hensyn til. Veldig imponerende hvor bra arbeidet ble utført. Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Enkelt å kommunisere med og utfører alt etter avtale. Jeg kan virkelig anbefale Constantin Lazu.

Solveig, Bergen, 19. okt. 2018

Male stue i blokkleilighet

Brukte Constantin Lazu til å helsparkle tre vegger i stuen hvor det har vært tapet, tette gamle hull i tak, vinduer og vegg. Videre skulle han male vegger, tak, vinduer og lister. Arbeidet han utførte var av høy kvalitet og til avtalt tid og pris. Vær nøye med å spesifiserer detaljert hva og hvordan du ønsker det, så vil han utføre arbeidet på mesterlig vis.

Steffen, Fyllingsdalen, 25. sep. 2018

Utvendig maling av enebolig

Vi er veldig fornøyd med arbeidet som ble utført hos oss. De var effektive, pålitelige, nøye og flinke til å rydde opp etter seg.

Tor, Sandsli, 26. mai 2018

Maling av tak kjøkken og skråtak soverom.

Utførte jobben raskt, effektivt og pent. Var opptatt av detaljer og finish og gav et godt og profesjonelt inntrykk.

Eva, Bønes, 16. mai 2018

Maling av 1 del av tomannsbolig

Pålitelige og arbeidsomme karer som malte huset vårt i mai2018. Constantin har vært ordentlig og ryddig i hele prosessen, og holdt alle avtaler. De utførte arbeidet uten å grise maling og var nøye med malingsarbeidet. Vi er godt fornøyd med jobben og bruker dem gjerne igjen!

Hans-Martin, Blomsterdalen, 3. mai 2018

Maling av tak i stue,gang og på bad

Veldig bra malerjobb. Fikset bl a et ødelagt baderomstak med fuktskader. Sparklet og pusset opp. Veldig fornøyd.

Arne, Øvre ervik, 14. april 2018

Skifte kledning og evt

Oppdraget var å skifte kledning, lekter og bunnsvill med råte i en garasjevegg. Arbeidet ble raskt og effektivt utført med påfølgende maling både på utsiden og innsiden av veggen. Deretter opprydding og bortfrakting av gamle materialer. Flott arbeid! Vi kunne ikke vært mer fornøyde!

Eivind, Bergen, 5. april 2018

Fikse sparkelskjøter og male tak på nytt.

Constantin og hans folk gjorde en fantastisk jobb med maling og sparkling i leiligheten vår. Vi er veldig fornøyd med resultatet og kommer til å bruke dem igjen ved neste prosjekt . De stilte opp på dagen, ryddet meget pent opp etter endt jobb og alt til en hyggelig pris. Kan trygt anbefale dem til andre.

Ole-Jørgen, Bergen, 22. mars 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Lpe Construct AS

4.8 150 evalueringer øvre ervik

Olarean Service AS

4.9 145 evalueringer Blomsterdalen

Syv Fjell Mur og Flis AS

5.0 108 evalueringer Tertnes