Siste evalueringer (6)

Planforslag ombygging fra 3 til 4 roms leilighet

Da vi skulle bygge om vår leilighet fra 3 til 4 roms, valgte vi arktitekt Michael Sivertsen. Vi hadde mange ideer og ønsker for hvordan leiligheten skulle se ut, men Michael hadde løsninger vi bare kunne drømme om som andre arkitekter ikke har kunnet hjelpe oss med. Og ikke minst hva som var innenfor regelverket. Dette ga oss en viktig trygghet gjennom hele prosessen. Vi opplevde samarbeidet med Michael som seriøst, presist, og ikke minst har vi fått utnyttet hele potensialet i leiligheten. 100% fornøyd! !

Håvard, Oslo, 31. mai 2019

Tegning av hyttetilbygg

Enkel å samarbeide med, fulgte opp alle mine ønsker og kom med gode innspill underveis. Ble veldig fornøyd med resultatet.

Tove, Oslo, 25. april 2019

Skissere tilbygg på hytte. hvaler

Avtalte pris på tegning av fasade på hytte. Forklarte eksakt hva som var målet og våre ønsker. Første utkast var totalt uten våre ønsker. Andre utkast begynte å ligne noe av våre ønsker. Når jeg så ba om noen forandringer var kommentaren at skulle jeg ha flere forandringer så ble det på betalt basis.

Åge, Skjærhallen, 29. mars 2019

Hytte,skissering av tilbygg og generell opdatering

Fikk jobben gjort akkurat som forventet og ryddig på alle måter.

John, Risør, 8. feb. 2019

Ferdigstilling av tegninger for utvidelse av hytte

Tegningene ble som forventet levert raskt og effektiv.

Anders, Oslo, 23. sep. 2018

Skissere utbygging og mur - arkitekt/arkitektstudent

Vi er veldig fornøyd med jobben som arkitekt Michael Sivertsen gjorde. Han lyttet til våre behov og kom med gode og spennende forslag til løsninger. Med hans løsninger ble tiltaket mindre omfattende, bedre og kostnadsbesparende for oss. Han gjorde en grundig jobb innenfor den korte tidsrammen vi hadde. Vi kan trygt anbefale Sivertsen.

Lise, Oslo, 16. aug. 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Sivilingeniør Aleksic

5.0 4 evalueringer Oslo

Mjøsplan AS

5.0 1 evalueringer Moelv

Pdesign

5.0 1 evalueringer Nesoddtangen