Siste evalueringer (6)

Utfordrende drenering av enderekkehus

Kunne ikke vært mer fornøyd med valg av firma for drenering av vårt hus. Det var en krevende jobb, men med en kompetent person bak spakene kunne jeg slappe av. De var opptatt av å levere et godt produkt, og tok seg tid under ferdigstillingen av tomten for at vi skulle være så fornøyd som mulig. At nærmeste nabo ga Kim i Olsen VGS skryt for arbeidet sier sitt. Kim er en veldig hyggelig person også. Jeg kan bare varmt anbefale dem videre til venner og bekjente.

Ole, Nesøya, 4. april 2019

Drenering av hus(tomannsbolig)

Meget fornøyd med arbeidet som ble utført. Vi var veldig fornøyde med dreneringen rundt huset, så vi utvidet prosjektet med steinlegging av gårdsplassen. Anbefaler!

Waqas, Moss, 24. jan. 2019

Drenering av kjeller

God arbeid gjennomført! Drenerte kjeller og de ble ferdige ganske fort. Anbefales!

Homa, Fredrikstad, 12. des. 2018

Drenere en del av hus som står på fjell.

De gjorde en god jobb hos meg, grei kommunikasjon underveis og prisen var også grei. En firma å anbefale.

Lulzim, Gressvik, 6. des. 2018

Rør/septiktank

Desverre kan jeg bare velge et alternativ for hva jeg ble mest fornøyd med. Egentlig kunne jeg tenkt meg å velge alle; - Kvalitet på arbeidet - Prisen jeg betalte - Kommunikasjonen underveis - Ryddigheten - Påliteligheten og effektiviteten - Profesjonalitet i gjennomføring De kan jobben sin. Veldig hyggelige. Nøye. Og ikke minst, utrolig fin pris ;) Anbefales! ! !

Azez, Rolvsøy, 27. nov. 2018

Drenering

Her har vi med både flinke og hyggelige folk å gjøre. Meget fornøyd med arbeidet de har gjort ang. Drenering av vårt hus. Anbefales! Mvh. Steinar Westgaard.

Steinar, Sarpsborg, 26. nov. 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

NOR-POL AS

4.4 8 evalueringerBetalt Greåker

Fast Byggrb AS

4.9 43 evalueringer Greåker

Martinsen Stubbefresing

  Greåker