Siste evalueringer (5)

Bryullupsfotgraf 5. januar 2019 osloområdet

Vi brukte Katrine som vår bryllupsfotograf i januar og var veldig fornøyd! Vi hadde fire timer oppdrag med portrettbilder og bilder i kirken. Vi møtte henne på forhånd for å snakke om hva som var viktig for oss, hvilke bilder vi ønsket osv. Syns hun var flink til å hjelpe oss å finne motiver og bruke lyset på en god måte, både ute og inne, og hun passet på å få med alt det viktige i kirken. Det viktigste var kanskje at hun var veldig behagelig å være med og fikk oss til å føle oss avslappet og naturlig, og hun føltes pålitelig og profesjonell hele veien.

Ingeborg, Oslo, 4. juli 2019

Photoshop

Rask til å utføre arbeidet til avtalt tid og pris :).

Line, Oslo, 13. feb. 2019

Fotograf til bryllup

Katrine var fotograf i bryllupet vårt og vi er superfornøyde med bildene og planleggingen i forkant. Hun har fanget både store og små øyeblikk og det er en fryd å minnes den store dagen når man ser på de fine bildene! Anbefales på det sterkeste!

Anne, Oslo, 8. jan. 2019

Bryllupsfotograf

Vi brukte Katrine som fotograf i bryllupet vårt i oktober 2018 og var strålende fornøyde med kommunikasjonen i forkant, underveis og i etterkant av jobben. Hun viser klar forståelse av hva vi som brudepar ønsker av bilder og kommer med konstruktiv rådgiving. Jobben i etterkant med behandling av bildene synes vi var svært tilfredsstillende og viser hennes kompetanse som en ung profesjonell fotograf.

Christoffer, Oslo, 4. jan. 2019

Fotograf til bryllup i oslo

Vi brukte Katrine som bryllupsfotograf til vårt bryllup. Hun tok våre «offisielle» brudeparbilder, bilder av vielsen, minglingen og første del av middagen. Vi opplevde Katrine som en meget profesjonell samtidig diskré fotograf på bryllupsdagen vår. Vi er også veldig fornøyd med resultatet og bildene vi fikk.

Eirik, Oslo, 7. nov. 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

CSN Media AS

  Oslo

Lens 85 Paul-dan Dragoman

4.9 24 evalueringer Oslo